Fiul lui Kamara a fost operat din nou. Cum se simte Leon

Publicat pe

Leon, fiul lui Kamara, a fost operat pentru a șaptea oară, la Barcelona. Artistul a plecat în Spania alături de fosta lui soție. Cei doi au uitat pentru o perioadă de problemele pe care le au pentru a fi alături de copil. Imediat după intervenția chirurgicală, cântărețul a dat mai multe detalii despre starea de sănătate a copilului.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Leon, fiul lui Kamara, a fost operat. Băiatul a fost diagnosticat imediat după naștere cu o boală degenerativă, tetrapareză spastică, o formă de paralizie cerebrală care este cauzată de o anumită leziune.

Fiul lui Kamara a fost operat din nou. Cum se simte LeonFiul lui Kamara a fost operat din nou. Cum se simte Leon

Leon, fiul lui Kamara, a fost operat. De obicei, oamenii care suferă de această boală își pierd funcțiile motorii. Acum cei doi părinți se luptă pentru a îi oferi lui Leon o viață normală. Intervențiile chirurgicale au scopul de a îi reda copilului o parte din mobilitate.

Leon, fiul lui Kamara, a fost operat încă o dată: „A fost o intervenție reușită'

Leon, fiul lui Kamara, a fost operat. Artistul a oferit și câteva informații despre starea de sănătate a lui Leon, dar și despre cum a decurs operația.

Fiul său a fost supus la mai multe intervenții chirurgicale pentru a scăpa de boala cu care se confruntă încă de când era foarte mic.

Suntem la Barcelona, după intervenție. Sunt aici cu Oana și cu Leon. Se odihnesc în momentul ăsta amândoi. Leon doarme de ceva vreme pentru că e obosit.

Am ieșit din spital, a fost o intervenție reușită. Am ieșit din spital azi pe la ora 12:00 – 13:00, medicii sunt mulțumiți de rezultat, noi suntem mulțumiți de rezultat.

E vorba de o alungire de muschi pe care Leon a mai făcut-o și anul trecut în iulie, anul ăsta am ajuns să o facem în septembrie pentru că nu s-a putut mai devreme', a spus Kamara, la Antena Stars.

Citește și: Kamara crede că fiul său, Leon, este victima unei erori medicale

Citește și: Kamara și fosta soție, împreună de ziua fiului lor

Citește și: De ce au ajuns să se evite fostele soții ale lui Mihai Constantinescu

Citește și: Ramona Păuleanu de la PRO TV a născut prematur. Cum se simt gemenii

Care este starea de sănătate a lui Leon

Mai mult decât atât, cântărețul a discutat și despre starea de sănătate a lui Leon. Aceasta a mărturisit că fiul său se simte bine acum.

„E bine, doar că timp de trei luni urmează o perioadă de recuperare. Primele trei săptămâni nu are voie să facă mișcare, după o lună va începe să facă ușor mișcări de mobilizare.

Operația a fost ieri, iar astăzi ne-au externat. Mâine ne întoarcem acasă. (…) După această perioadă de recuperare urmează tratamentele intensive pe care el le face.

Fiecare terapie în parte îl va ajuta în dezvoltarea lui, vom face asta la București, dar și la Timișoara.

Vor veni specialiști din străinătate care îl vor consulta, iar după cinci luni, doctorul care l-a operat va veni să îl evalueze', a mai mărturisit el, vizibil emoționat.

Cât a costat operația lui Leon

Oana, fosta soție a lui Kamara, a mărturistit că cea de-a șaptea operație la care a fost supus Leon a costat în jur de 10.000 de euro.

„Costurile se ridica undeva la 10.000 de euro. Avem și banii pentru intervenție. În rest, este bine, dăm înainte, merge în fiecare zi la terapie, nu avem ce face, sperăm că într-o zi o să se facă bine.

El nu are prieteni de vârstă lui, mai mult adulții sunt prietenii lui. Însă, înțelege tot, cântă, recită melodii, poezii în franceză. Suntem mândri de el', a spus Oana în urmă cu o lună, potrivit spynews.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter