Lidia Buble și sora ei, Estera, despre cel mai greu moment de la Asia Express: „Ne certaserăm foarte tare” / EXCLUSIV

Publicat pe

Lidia Buble și sora ei, Estera, formează una dintre echipele de la Asia Express, sezonul 4. Cele două surori ne-au oferit un interviu emoționant în VIVA! de octombrie. Ne-au povestit ce a însemnat pentru ele această experiență, despre cele mai grele momente din competiție, dar și despre ce au făcut prima dată când s-au întors acasă. Iată ce nu s-a văzut la televizor!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Care sunt cele mai grele momente prin care ai trecut la „Asia Express? Lipsa mâncării, dormitul în condiții vitrege, traseele pe care le-ați parcurs, poate disensiunile cu partenerul?

Cel mai greu pentru mine a fost să fiu departe de familia mea. Îmi impuneam zilnic să nu mă gândesc foarte des la ei, pentru că ştiam că nu aş fi putut să rezist gândindu-mă non-stop la ei. În afară de acest lucru, oboseala îşi spunea cuvântul, ne trezeam foarte devreme în fiecare dimineaţă şi dormeam seara târziu, uneori atât eram de stresată, încât abia adormeam.

Citește și: Cât costă cămașa de la Asia Express pe care Lidia Buble a luat-o acasă

Citește și: Câte kilograme s-a îngrășat Lidia Buble la Asia Express:„Nu cred. Este enorm!'

Citește și: Petrică Mîțu Stoian suferea de o boală gravă încă din 2019. Sora artistului:„A trecut bine peste operație'

Citește și: Alex Bodi, primele declarații după ce a fost eliberat din închisoare:„Luptăm mai mult ca niciodată'

A fost vreun moment în care ați vrut să renunțați? Și, dacă da, cum v-ați adunat puterile ca să continuați? V-a impulsionat partenerul sau propria ambiție?

Eu am plecat de acasă setată pe câştig. Nici măcar o dată nu m-am gândit să renunţ, pentru mine asta nu era o opţiune. Au fost momente foarte dificile, dar ne-am încurajat reciproc şi am reuşit să strângem din dinţi şi să mergem mai departe.

Lidia Buble și sora ei, Estera, despre cel mai greu moment de la Asia Express

Cu ce echipă te-ai înțeles cel mai bine și cel mai puțin bine?

Noi ne-am înţeles bine cu toate echipele, cred că asta ţinea şi de cât de des ne întâlneam pe traseu sau dacă ne calificam împreună cu alte echipe la amulete.

Ai slăbit la „Asia Express?

Dacă am slăbit? Nuuuu! Deloc! Ba chiar cred că am luat 2-3 kg în plus. Am ştiut că, dacă ne este ruşine să cerem când ne este foame, nu rezolvăm nimic, ba chiar ne tăiem singure craca de sub picioare. Aşa că noi, de fiecare dată când am avut timp şi puteam, le ceream mâncare oamenilor şi, în general, oamenii ne dădeau. Acum, ajunsă acasă, nu mai pot să văd pâine sau sendvișuri, pizza şi toate uscăturile mâncate în „Asia Express. (râde)

Povestește-ne întâmplarea care te-a marcat cel mai tare la „Asia Express. Ceva care te-a impresionat cu adevărat, ceva care ți-a schimbat percepția, care poate te-a făcut să plângi și să privești viața altfel…

Am avut parte de un moment culminant pentru noi, ca echipă. Eram într-un punct în care ne certaserăm foarte tare dintr-un lucru banal. Ajunseserăm la capătul răbdărilor, frustrărilor acumulate până atunci, oboseala şi stresul îşi spuneau cuvântul. Ne-am dat seama că, efectiv, ne-a „prins atât de tare această competiţie, încât am ajuns să ne certăm extrem de tare. Am promis că acela este ultimul moment în care noi lăsăm ca orice altceva să intervină în relaţia noastră de surori. Pentru noi, familia este absolutul perfect, în care nu are voie să intervină nimeni şi nimic. Aşa că, după această întâmplare, am reuşit să ne simţim „eliberate de acest stres al competiţiei.

Ce au făcut prima dată când au ajuns acasă

Care sunt primele lucruri pe care le-ați făcut când ați ajuns acasă?

Acasă, cand am ajuns, mi-am îmbrățișat familia mult, am plâns când am văzut cât crescuseră copiii în absenţa mea. Apoi, m-am dus la un tratament facial unde cred că am adormit. (râde) Spuneam foarte des „vai ce bine e să faci duş când vrei, „ce bine e să stai când ai chef (râde) şi am avut un concediu scurt la mare, unde am dormit aproape încontinuu.

Sursă foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter