Lily Collins s-a căsătorit. Actrița din Emily in Paris a avut o nuntă de vis

Publicat pe

Actrița Lily Collins s-a căsătorit cu logodnicul ei, regizorul Charlie McDowell, după doi ani de relație și unul de logodnă. Starul din „Emily in Paris” şi logodnicul ei şi-au spus jurămintele pe 4 septembrie, în faţa familiilor şi a prietenilor, în cadrul unei ceremonii în aer liber, într-o locație spectaculoasă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Fiica marelui artist Phil Collins, Lily Collins (32), s-a căsătorit cu partenerul ei, Charlie McDowell (38), weekendul trecut. Ceremonia a avut loc în weekendul care a trecut, iar locația aleasă de miri, într-o zonă spectaculoasă din Colorado, a fost una spectaculoasă.

Lily Collins s-a căsătorit. Actrița din Emily in Paris a avut o nuntă de visLily Collins s-a căsătorit. Actrița din Emily in Paris a avut o nuntă de vis

Lily Collins s-a căsătorit în mijlocul naturii

Lily Collins a anunțat că s-a căsătorit pe contul ei de Instagram, unde a postat și câteva fotografii de la ceremonie. Cei doi miri au ales să spună DA în mijlocul naturii, în faţa familiilor şi a prietenilor care le-au fost alături, la izvoarele termale din Dunton, Colorado.

'Ceea ce a început ca un basm este realitatea mea pentru totdeauna. Nu voi putea să descriu niciodată cum trebuie cât de nepământesc a fost weekendul trecut, dar magic este un cuvânt destul de bun pentru a începe…', a scris Lily Collins pe contul său de Instagram.

Citește și: Bianca Drăgușanu, jefuită. Hoții i-au furat ceasuri de lux și diamante: „Am fost gazați'

Citește și: Cum și-a cunoscut Nicoleta Nucă de la Bravo, ai stil! iubitul și cum au trecut peste greutăți

Citește și: Kira Hagi îl face mândru pe tatăl ei

Citește și: Andreea Antonescu, hărțuită de un bărbat obsedat de ea: „A intrat peste mine în casă, cu un cuțit”

Citește și: Fiica lui Ivan Patzaichin, discurs sfâșietor la înmormântare: „Tata a fost Ivan inimă de aur’

'N-am fost nicicând mai fericită. Nu mi-am dorit niciodată să aparţin cuiva mai mult decât ţie, iar acum voi fi soţia ta. Pe 4 septembrie 2021 am devenit oficial unul al celuilalt, pentru totdeauna. Te iubesc mai presus de orice, Charile!', a adăugat actrița în dreptul unei poze spectaculoase, cu o cascadă.

'M-am căsătorit cu cea mai generoasă, mai atentă şi mai frumoasă persoană pe care am cunoscut-o vreodată. Te iubesc, Lily! Acest moment mi se va derula la nesfârşit în minte, de-acum încolo', i-a răspuns proaspătul ei soț, într-un mesaj pe contul de socializare.

Drama lui Lily Collins

Lily Collins din „Emily in Paris' și-a făcut apariția în mai multe filme de succes. Însă, în spatele zâmbetului său afișat pe covorul roșu sau pe micul ecran, vedeta ascunde răni adânci, lăsate chiar de tatăl ei, celebrul Phil Collins. Lily Collins din „Emily in Paris' este fiica lui Phil Collins cu Jill Tavelman. Părinții ei au divorțat pe când ea avea doar 5 ani. Despărțirea lor la o vârstă atât de fragedă a transformat-o într-o persoană anxioasă și nesigură.

De fapt, în cartea sa „Unfiltered: no shame, no regrets, just me', Lily Collins a mărturisit că mare parte din problemele de stres și anxietate cu care se confruntă sunt din pricina relației tumultuoase pe care a avut-o cu tatăl său. În fapt, ceea ce a afectat-o cel mai tare este modul în care tatăl său a ales să se despartă de mama sa, și anume printr-un fax! La care s-au adăugat doi ani de calvar și suferință până la finalizarea divorțului. Desigur, nu este ușor pentru nimeni, cu atât mai puțin pentru un copil, care nu știa foarte bine ce anume se întâmplă între cei care i-au dat viață.

„Multe dintre nesiguranţele mele de azi au rădăcini în aceste răni provocate de tatăl meu', a declarat Lily Collins.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter