Liviu Vârciu, primele imagini din vila lui, evaluată la sute de mii de euro. Cine l-a împrumutat cu bani

Publicat pe

Cum arată casa de sute de mii de euro a lui Liviu Vârciu. Liviu Vârciu se poate declara un bărbat împlinit. Acesta nu doar că are parte de o carieră impresionantă, ci și de o familie iubitoare. Recent, el a terminat de finalizat ultimele detalii ce țin de interiorul casei sale. Se pare că acesta a fost nevoit să se împrumute de bani de la prieteni, iar Nea Marin a fost cel care i-a sărit în ajutor. Iată cum arată locuința!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cum arată casa de sute de mii de euro a lui Liviu Vârciu. Liviu Vârciu este unul dintre cei mai iubiți oameni de televiziune din România. Acesta nu doar că are o carieră de invidiat, ci și o familie superbă! Recent, el și-a terminat de construit casa și a postat primele imagini cu interiorul ei. Ba mai mult, actorul a fost nevoit să se împrumute de bani pentru a pune totul la punct.

Liviu Vârciu, primele imagini din vila lui, evaluată la sute de mii de euro. Cine l-a împrumutat cu baniLiviu Vârciu, primele imagini din vila lui, evaluată la sute de mii de euro. Cine l-a împrumutat cu bani

Casa acestuia este una cu adevărat surprinzătoare! Era de așteptat acest lucru având în vedere că valorează sute de mii de euro!

Citește și: Primele imagini din filmul lui Liviu Vârciu. Cine joacă în comedia Zăpadă, ceai și dragoste

Citește și: Azi se lansează filmul pe Netflix: Codin Maticiuc a dat lovitura cu „Miami Bici. Câți bani a investit în producție și ce reacție au avut părinții lui când au văzut comedia

Citește și: Cu ce probleme a rămas Gabriel Cotabiță după COVID-19: „M-am trezit în spital…’

Citește și: Catinca Roman a avut COVID-19, deși era vaccinată cu ambele doze:„M-am simțit foarte, foarte rău

Liviu Vârciu, primele imagini din vila lui, evaluată la sute de mii de euro

Cum arată casa de sute de mii de euro a lui Liviu Vârciu. Liviu Vârciu și-a îndeplinit visul ce ține de locuința sa! După multă muncă și investiții de sute de mii de euro, artistul se declară mulțumit. Cu toate acestea, pentru ultimele detalii, el a fost nevoit să se împrumute de bani. Cel care i-a sărit în ajutor cu suma de 50.000 de euro este nimeni altul decât Nea Marin.

„M-a ajutat, mânca-i-aș gură lui! Am fost într-o situație foarte dificilă, nu-mi mai ajungeau banii pentru casă pe care încerc să o finalizez și nea Marin imediat a sărit. Cine-ți mai împrumută bani în ziua de astăzi?! E adevărat că eu mai cheltuiesc banii pe prostii', a declarat Varciu la Antena Stars.

„Am amenajat un mic cinema, de opt locuri'

Liviu Vârciu a decis să pună la punct toate detaliile și să își îndeplinească fiecare dorință. Vila sa de lux are 3 etaje, cinci dormitoare, iar la subsol are o sală de cinema, de opt locuri.

Pentru că sunt pasionat de filme, în casă am amenajat un mic cinema, de opt locuri. Am deja sute de filme, pe DVD-uri şi Blue Ray, pe care le-am plătit, pentru că eu respect artiştii. Nu sunt adeptul descărcării filmelor gratis, de pe internet', a mai spus el.

Sursă foto: Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter