Macaulay Culkin și Brenda Song s-au logodit. Sunt împreună de 4 ani și au un băiețel

Publicat pe

Veste bună pentru fanii actorului din „Singur acasă” – Macaulay Culkin și Brenda Song s-au logodit. Cei doi formează un cuplu din vara anului 2017 și au împreună un băiețel, în vârstă de 9 luni.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

După 4 ani de relație, Macaulay Culkin și Brenda Song s-au logodit, iar vestea că cei doi actori și-au dus relația la un alt nivel a fost confirmată de People, după ce actrița a fost surprinsă purtând un superb solitaire. De acum, Macaulay Culkin nu va mai fi… Singur acasă, cu atât mai mult cu cât actorul, în vârstă de 40 de ani, și iubita lui au un băiețel, în vârstă de 9 luni.

Macaulay Culkin și Brenda Song s-au logodit. Sunt împreună de 4 ani și au un băiețelMacaulay Culkin și Brenda Song s-au logodit. Sunt împreună de 4 ani și au un băiețel

Macaulay Culkin și Brenda Song s-au logodit

În 2015, actorul s-a aflat multă vreme în atenția presei, jurnaliștii concluzionând că aspectul neîngrijit, trupul emaciat, chipul palid, nebărbierit, și privirea pierdută duceau spre o singură concluzie – dependența de heroină, de care multă vreme s-a crezut că Macaulay nu va scăpa. Mai mult, despărțirea de Mila Kunis, iubita lui vreme de 8 ani, nu l-a ajutat. Din fericire, în viața lui a apărut, exact la timp, Brenda Song, care acum este mama primului său copil.

Citește și: Cum arată sora lui Theo Rose. Raluca are o poveste de viață emoționantă

Citește și: Cu ce se ocupă logodnicul Iuliei Albu.De dragul ei, Mike s-a mutat din Londra în România!

Citește și: Cine este Cosmin Preda de la Mireasa.A fost crescut de tată vitreg

Citește și: Ce boală are, de fapt, Lucian Viziru, după ce medicii l-au suspectat de infarct: „Este o afecțiune…”

Macaulay Culkin și Brenda song s-au logodit recent, după ce, în urmă cu 9 luni, au devenit părinții unui băiețel. Fiul lor a primit numele Dakota Song Culkin. Numele are o semnificație deosebită pentru actorul din Singur acasă, conform Esquire. Cuplul a ales numele în onoarea regretatei surori a lui Macaulay Culkin, Dakota, care a murit în urmă cu 13 ani.

„Macaulay și Brenda se simt pur și simplu perfect ca familie după ce Dakota a venit pe lume. Logodna era pasul natural în relația lor. Sunt încântați pentru viitorul lor împreună', a dezvăluit o sursă pentru People.

Actrița a fost a fost surprinsă de paparazzi în timpul unei plimbări prin Beverly Hills, iar acestora nu le-a scăpat inelul cu diamant de pe mâna ei stângă. Macaulay Culkin (41) și Brenda Song (33) s-au întâlnit pe platourile de filmare ale filmului „Changeland' în Thailanda, iar de 4 ani trăiesc o frumoasă poveste de dragoste.

Actorul a mai fost însurat

Cei mai mulți își amintesc, cu siguranță, despre relația pe care Macaulay Culkin a avut-o cu Mila Kunis, acum soția actorului Ashton Kutcher, însă puțini știu că actorul a mai fost o dată însurat. Este vorba despre actrița Rachel Miner, cu care Macaulay a fost căsătorit din 1998 până în 2000. Rachel a avut primul ei rol la 12 ani, în filmul Alice, regizat de Woody Allen, în care a jucat și Mia Farrow. S-a căsătorit cu Macaulay, după o relație de doi ani, în 1998, pe când aveau amândoi doar 17 ani.

Rachel și Macaulay s-au despărțit în aprilie 2000. Separarea lor a fost anunțată prin intermediul impresarului: „Este foarte amiabil și rămân cei mai buni prieteni'. Divorțul lor a fost finalizat în 2002. La scurt timp după aceea, a început să se întâlnească cu Mila Kunis.

Acum, Macaulay Culkin și Brenda Song s-au logodit și locuiesc împreună într-o casă splendidă din Los Angeles. El are o avere de 18 milioane de dolari, iar ea are în conturi 5 milioane de dolari.

Foto Hepta, Profimedia, Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter