A încălcat legea carantinei sau nu? Margherita de la Clejani și-a scos maimuța la plimbare. Animalul a purtat doar haine de firmă: „Ei îi place foarte mult în natură”

Publicat pe
A încălcat legea carantinei sau nu? Margherita de la Clejani și-a scos maimuța la plimbare. Animalul a purtat doar haine de firmă: „Ei îi place foarte mult în natură'A încălcat legea carantinei sau nu? Margherita de la Clejani și-a scos maimuța la plimbare. Animalul a purtat doar haine de firmă: „Ei îi place foarte mult în natură'

Margherita de la Clejani nu ascultă recomandările autorităților privind starea de urgență, motiv pentru care s-a aranjat, și-a pus cele mai bune haine, și-a luat maimuța și a plecat la plimbare. 

Citește și: Margherita de la Clejani, tratamente de înfrumusețare extreme: face lunar perfuzii cu ozon: „Mă răsfăț ca Afrodita!'

Pentru ca momentul să nu fie trecut cu vederea, fiica Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani s-a filmat și s-a lăudat pe internet cu ieșirea ei excentrică.

Imaginile pot fi văzute pe Cancan.ro.

Margherita și-a luat animalul de companie, pe care l-a împopoțonat cu hainuțe și accesorii, evident, de firmă, a luat căruciorul și a început să se plimbe nestingherită pe afară. 

Fără nicio măsură de protecție în contextul pandemiei de coronavirus, fie mănuși, mască sau dezinfectant la îndemână, vedeta le-a povestit fanilor cât de mult îi place maimuței în natură.

Citește și: Margherita de la Clejani are probleme cu inima. Artista trece prin momente dificile: 'Vreau să-i transmitem sănătate'

„Pentru că este atât de frumos afară, am zis să ieșim să ne plimbăm puțin prin natură, ea este foarte încântată că ieșim afară, ei îi place foarte mult în natură', a spus Margherita.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter