Marian Drăgulescu își vede copiii doar de două ori pe an. Care este motivul: "Au încă școală și..."

Publicat pe

Viața lui Marian Drăgulescu urmează să se schimbe după întoarcerea de la Survivor – sportivul urmează să se însoare cu Simona, iubita lui, și, spune el, își doresc copii. Fosta sa soție, Larisa a mărturisit însă că pe cei doi copii pe care îi au împreună îi vede doar de două ori pe an.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

După Survivor, Marian Drăgulescu urmează să devină curând soț și, de ce nu?, tată, fiindcă sportivul a declarat că își dorește copii și cu actuala iubită, Simona. Iată însă că, deși între el și Larisa, prima sa soție, există o relație bună acum, sportivul își vede cei doi copii din prima căsătorie extrem de rar. Iată care este motivul!

Marian Drăgulescu își vede copiii doar de două ori pe an. Care este motivul: "Au încă școală și..."Marian Drăgulescu își vede copiii doar de două ori pe an. Care este motivul: "Au încă școală și..."

De ce își vede Marian Drăgulescu cei doi copii atât de rar

Marian Drăgulescu fost căsătorit cu Larisa Drăgulescu, iar căsnica lor s-a încheiat cu mare scandal, în 2009. Ulterior, a fost împreună cu a doua soție, Corina Drăgulescu, de care s-a despărțit în anul 2019. Ei bine, gimnastul se pare că și-a găsit acum fericirea alături de Simona Carmen, cu care e împreună de mai bine de un an. Cei doi au planuri de căsătorie și își doresc și să își mărească familia. Din păcate însă, Marian Drăgulescu își vede cei doi copii din prima căsnicie destul de rar…

Citește și: Câți bani ar fi câștigat Marian Drăgulescu la Survivor. Suma este colosală

Citește și: Cine e iubita lui Marian Drăgulescu de la Survivor: „Ne dorim copii”

Citește și: O femeie de 76 de ani a fost cerută în căsătorie de iubitul ei în vârstă de 19 ani. Imaginile au devenit virale

Citește și: Anna Lesko, la un pas de căsătorie de două ori: „Am fost cerută, dar a intervenit…’. Ce spune despre al doilea copil/ EXCLUSIV

'Copiii sunt adolescenți și nu prea stau ei în fața televizorului. Marian și copiii se văd de cel mult două ori pe an, în vacanța de Crăciun și în vacanța de vară. Momentan, copiii au încă școală și mai durează până se vor vedea. Nu avem încă planurile pentru vacanță, dar cel mai probabil vom merge pe undeva pe la mare cu toții, Marian, Simona, eu, fiica și fiul meu și actualul meu soț', a declarat Larisa Drăgulescu, în exclusivitate, pentru ego.ro.

Fiica lui Marian Drăgulescu, 6 operații

Atât Larisa, cât și Marian Drăgulescu și-au refăcut viețile după divorț, iar fostul sportiv a mai bifat o căsnicie ratată. Fosta lui soție și-a găsit fericirea alături de un bărbat care, după căsătorie, i-a preluat numele, iar acum se numește tot Drăgulescu. Cei doi foști soți sunt acum în relații bune și chiar plănuiesc să petreacă vacanțele alături de copii și actualii parteneri.

Beatrice, fiica lui Marian Drăgulescu, are acum 16 ani, însă până acum a trecut prin multe momente dificile. Diagnosticată la naștere cu hipoacuzie bilaterală profundă, anul trecut adolescenta a fost operată pentru a șasea oară. Pentru a putea auzi, ea a trecut prin patru intervenții chirugicale dificile. Beatrice a mai suferit și două operaţii pentru înlăturarea colesteatomului, o tumoră de la nivelul urechii.

„A trebuit să aleg dacă să i se scoată urechea internă definitiv sau nu, pentru a evita o altă recidivă a bolii și a fost foarte dificil să aleg acest lucru. (…) A fost greu pentru noi toți să luăm o decizie', a povestit Larisa Drăgulescu, anul trecut, în emisiunea lui Cristi Brancu.

Richard, Larisei și al lui Marian Drăgulescu, are 14 ani și îi calcă pe urme tatălui său. Puștiul practică gimnastica de la 4 ani și este legitimat la CSS Reșița. Adolescentul și tatăl său chiar au concurat la aceeași competiție, Campionatele Naționale organizate la Ploiești, și speră să-și întreacă tatăl în ceea ce privește performanțe sportive.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter