"Sunt anumite lucruri despre care el crede că eu nu spun adevărul". Marius Elisei îi pune la îndoială sinceritatea Oanei Roman

Publicat pe

Marius Elisei îi pune la îndoială sinceritatea Oanei Roman. Oana Roman formează un cuplu cu Marius Elisei de mai bine de zece ani, iar împreună au o fetiță, pe Izabela. Recent, fiica lui Petre Roman a declarat că nu este genul de persoană care să mintă. Cu toate astea, recunoaște că partenerul ei îi pune sinceritatea la îndoială.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Marius Elisei îi pune la îndoială sinceritatea Oanei Roman. Oana Roman și Marius Elisei au divorțat la sfârșitul anului 2021, iar după câteva luni au decis să-și mai acorde o șansă. Vedeta era dispusă să își unească din nou destinele cu tatăl fiicei sale, dar s-a răzgândit. Chiar și așa, Oana Roman și Marius Elisei se înțeleg foarte bine.

"Sunt anumite lucruri despre care el crede că eu nu spun adevărul". Marius Elisei îi pune la îndoială sinceritatea Oanei Roman"Sunt anumite lucruri despre care el crede că eu nu spun adevărul". Marius Elisei îi pune la îndoială sinceritatea Oanei Roman

Deși se declară o persoană sinceră, Marius Elisei nu o crede întotdeauna pe iubita sa. Oana Roman a dezvăluit că partenerul ei îi pune sinceritatea la îndoială, mărturisind care este sfatul pe care l-a primit de la mama ei, Mioara Roman.

Citește și: Oana Roman i-a transmis un mesaj surprinzător lui Marius Elisei, la aniversarea a 10 ani de relație: „Ți-aș spune ceva…”

Citește și:Oana Roman susține că nu o ajută nimeni să o îngrijească pe Mioara Roman: „Eu fac singură tot, e foarte multă presiune'

Citește și:Nelu Cortea a fost lovit de un taur la America Express. S-a ales cu o rană: „Era să mor de două ori”

Citește și:Codruța Began, Răzvan Danciu și Andrei Neagu au fost propuși spre eliminare la Survivor România 2023: „Trebuie să le arăt tuturor că merit să fiu aici”

Marius Elisei îi pune la îndoială sinceritatea Oanei Roman

Oana Roman și Marius Elisei formează un cuplu de mai bine de zece ani. Relația celor doi a trecut prin numeroase momente dificile, iar la sfârșitul anului 2021 au divorțat. Chiar și așa, Oana și Marius s-au împăcat și au decis să-și mai acorde o șansă. Recent, fiica lui Petre Roman a dezvăluit că Marius Elisei îi pune sinceritatea la îndoială, deși ea spune întotdeauna adevărul.

Cel mai mare defect al meu este că nu știu să mint. Eu realmente nu mint niciodată, pentru că nu știu și pentru că mama mi-a spus că cea mai bună minciună este adevărul, drept care, nu știu să mint. Deci n-o să mă prindeți cu minciuna niciodată, pentru că nu fac asta, dar e foarte rar să existe un om care pur și simplu nu minte.Asta este un lucru pe care nu prea îl crede nimeni, inclusiv soțul meu sau fostul meu soț nu crede că eu nu mint niciodată și sunt anumite lucruri despre care el crede că eu nu spun adevărul. Dar eu nu mint. Deci, fetelor cu hate-ul, nu o să mă prindeți cu minciuna niciodată, pentru că eu nu mint. E simplu', a transmis Oana Roman pe una dintre rețelele de socializare.

Oana Roman pregătește un nou proiect

Oana Roman este activă pe rețelele de socializare, acolo unde este urmărită de mii de internauți. Vedeta păstrează permanent legătura cu fanii ei și îi ține la curent cu tot ce se întâmplă nou în viața ei. În urmă cu câteva zile, fiica Mioarei Roman a anunțat că pregătește un nou proiect.

„Azi plouă tare, eu sunt singură cu gândurile mele și mă odihnesc, dar e și o zi de introspecție. Ce am greșit și ce nu, ce pot repara și ce nu, ce va urma. Dar mă gândesc și la idei pentru a face lucruri frumoase pentru voi, cei care sunteți aici și mă urmăriți de atâția ani. Urmează ceva frumos… am multe idei foarte interesante pentru a crea o comunitate și mai unită și mai puternică din care toți să învățați mereu ceva nou. Să ne dezvoltăm și să creștem! Stați aproape!', a fost mesajul Oanei Roman.

Marius Elisei și Oana Roman au împlinit 10 ani de relație

Marius Elisei și Oana Roman au sărbătorit 10 ani de relație, iar pe rețelele de socializare vedeta a postat un mesaj emoționant. Cei doi au împreună o fetiță minunată, Isabela.

„Azi 10 ani. Prea mult și prea des privim în direcții diferite. Ţi-aş spune ceva, despre noi. Despre zăpada de-afară, despre dragostea mea. Ţi-aş spune ceva, orice, numai să nu crească iarba tăcerii între noi.Ţi-aş spune ceva, ce-ai ştiut, sau ce ştiu, dar a-nceput să crească iarba tăcerii între noi şi s-au rătăcit sunetele din cuvântul târziu', a fost mesajul postat de Oana Roman pe rețelele de socializare.

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter