Marius Manole, dezvăluiri din culisele ultimului sezon al serialului Vlad: "Sper să..."

Publicat pe

Serialul „Vlad' revine în forță din această toamnă, la PRO TV. În ultimul sezon, cel de-al patrulea, Vlad, interpretat de actorul Adrian Nartea, va continua să se răzbune pe cei care i-au răpit anii tinereții. 

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Actorii iubitului serial „Vlad' au revenit deja pe platourile de filmare, după un an în care au fost nevoiți să stea pe tușă. Mai mult de atât, în noul sezon vor apărea noi personaje, care vor încerca să scoată la iveală adevărul. Unul dintre ei este actorul Marius Manole, care va interpreta rolul lui Petre Toteanu în serialul „Vlad'.

Marius Manole, dezvăluiri din culisele ultimului sezon al serialului Vlad: "Sper să..."Marius Manole, dezvăluiri din culisele ultimului sezon al serialului Vlad: "Sper să..."

În serial, Petre Toteanu este un procuror șef foarte abil și bun profesionist, care va ajunge să investigheze povestea șocantă a lui Adrian Anuței.

Marius Manole, dezvăluiri din culisele ultimului sezon al serialului ‘Vlad’

„Nu speram să mă întorc după această pauză, fiind perioada aceasta de pandemie și lumea atât de nesigură am stat într-un stand by și noi și spectatorii. Bucuria a fost mare că ne-am reîntors și, mai mult decât atât, am primit oameni noi în echipă, colegi de-ai noștri extrem de talentați și chiar colegi de-ai mei din Teatrul Național și mă bucur că sunt cu ei aici.

Toată întâlnirea cu echipa, aici voi știți că este ca o familie, deci practic te-ai întors acasă. Foarte plăcut. Începe să-mi fie drag Toteanu ăsta, așa cum este el sărăcuțul. Ideea este că el are o poveste foarte complicată și nu merită dezvăluită acum, pentru că le stricăm telespectatorilor bucuria. Eu sper ca Toteanu să nu-l prindă pe Vlad. Să-l lase până la urmă să trăiască. Mie mi-e drag personajul Vlad.', a spus Marius Manole, potrivit EVZmonden.

Citește și: Ce vedetă va apărea în ultimul sezon din „Vlad'. Surpriză de proporții

Citește și: Cine este Silviu Mircescu, noul actor din „Vlad'. Are o melodie cu Andreea Bălan

Citește și: Make-up artistul Ema Uta, despre relația cu Gabi Bădălău: „Omul are o propunere pentru mine'

Citește și: Când începe Asia Express, sezon 4. Surpriză mare pentru fani

Cine este Silviu Mircescu, noul actor din „Vlad'

Silviu Mircescu este noul actor din serialul „Vlad’, de la Pro TV. Acesta are 32 de ani și a mai jucat în seriale precum „Când mama nu-i acasă’ sau „O grămadă de caramele’. De asemenea, Silviu Mircescu a mai participat și la emisiunea „Ultimul trib’. De asemenea, actorul din „Vlad’ este și tătic.

Mă bucur foarte mult că m-am alăturat distribuției! Mi-a părut tare rău că nu am putut să vin la casting când s-a făcut primul sezon, dar uite că timpul le rezolvă pe toate! Atmosfera de pe platourile de filmare, modul de lucru și tot ce ține de acest proiect te face să vrei să nu se termine niciodată!

Toți oamenii, de la echipa de filmare, actori și tot ce reprezintă serialul „Vlad' sunt extraordinari din toate punctele de vedere! Sunt norocos că am parte de această experiență!‘, a declarat Silviu Mircescu, noul actor din serialul „Vlad’, pentru click.ro.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter