Marlena Botezatu a răbufnit după ce Florica Baboi a câștigat Chefi la Cuțite: "O pavlova care nici nu arată bine"

Publicat pe

În seara zilei de 1 decembrie, s-a aflat numele marelui câștigător Chefi la Cuțite, sezonul 10. A fost o finală cu momente șocante, căci Adrian Stroe și-a format echipa doar din amatori, Raluca Todea a acuzat-o pe Oxi că i-a sabotat preparatele, lucru susținut și de alți colegi din echipa roz, în timp ce premiul de 30.000 de euro a ajuns în cele din urmă în brațele finalistei din echipa argintie, Florica Baboi. Însă, victoria aceasta pare că i-a revoltat pe câțiva foști finaliști din competiție, printre care se numără și Marlena Botezatu.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Marlena Botezatu a fost finalistă în sezonul 5 al emisiunii Chefi la Cuțite. A făcut parte din echipa verde, condusă de Sorin Bontea. Deși victoria a fost a echipei condusă de fostul ei lider, bucătăreasa este foarte nemulțumită după victoria Floricăi Baboi, dar și din cauza faptului că Bontea este mai puțin critic acum cu preparatele concurenților decât era în trecut, în sezonul 5.

Marlena Botezatu a răbufnit după ce Florica Baboi a câștigat Chefi la Cuțite: "O pavlova care nici nu arată bine"Marlena Botezatu a răbufnit după ce Florica Baboi a câștigat Chefi la Cuțite: "O pavlova care nici nu arată bine"

Marlena Botezatu a răbufnit după ce Florica Baboi a câștigat Chefi la Cuțite

Pe contul de Instagram Chefi la Cuțite, s-a pornit o întreagă discuție despre cine merita cu adevărat să plece acasă cu marele premiu în valoare de 30.000 de euro. Dacă unii telespectatori au apreciat echipa Floricăi Baboi, pentru că bucătarii argintii nu s-au certat deloc în finală și au format un grup unit, alții consideră că preparatele echipei conduse de Sorin Bontea în acest sezon nu au fost deloc unele reușite.

Printre cei care au ales să critice prestația celor din finală, din echipa aurului alb, s-au numărat și Ionuț Belei, câștigătorul sezonului 8, dar și Marlena Botezatu, finalista sezonului 5. Ionuț a lăsat niște comentarii cu emoji de râs și a dat like comentariilor răutăcioase la adresa Floricăi Baboi, pe pagina de Instagram Viperele Vesele, unde s-a aflat numele câștigătoarei deja de ceva vreme.

Citește și: Este sau nu Chefi la Cuțite o emisiune regizată? Oxy dezvăluie adevărul, după marea finală: „Să dărâm un pic mitul acesta'

Citește și: Adrian Stroe, primele declarații după ce a pierdut finala Chefi la Cuțite: „Trecem peste. Nu am meritat”

Citește și: Oxy, acuzată că a încercat să o saboteze pe Raluca Todea, în finala Chefi la cuțite. Cum se apără:„S-au scos multe la montaj'

Citește și: Raluca Todea și Oxy s-au certat în finala Chefi la cuțite, sezonul 10:”O și bat azi”

Însă, Marlena Botezatu nu s-a limitat doar la gesturi simple prin care să își arate revolta, ci a lăsat un comentariu mai detaliat chiar pe pagina oficială de Instagram a emisiunii Chefi la Cuțite.

„Doar mie mi s-a părut puțin o Pavlova pentru finală? Oricât de gustoasă ar fi?”, a comentat o doamnă pe contul de Instagram al emisiunii Chefi la Cuțite.

„Exact. Eu când am făcut ecler, mi-a sărit în cap Chef Bontea. Și acu o pavlova care nici nu arată bine”, a răspuns Marlena Botezatu, revoltată de rezultatul finalei sezonului 10.

Ce spune Sorin Bontea despre Florica Baboi

Este pentru a cincea oară când marele premiu este câștigat de un concurent din echipa lui, așa că Sorin Bontea se bucură nespus pentru victoria echipei argintii.

„Florica Baboi este o lecție. O lecție despre ce înseamnă să muncești, să tragi pentru ceea ce îți dorești, să mergi mai departe chiar dacă uneori mai cazi. A fost o surpriză și pentru mine. Sunt fericit pentru ai mei! Mă bucur că am reușit să ajung la a cincea victorie. Ca de fiecare dată, premiul este al echipei! Felicitări, Flori! Bravo, copiii mei! Sunt mândru de voi!’, a scris Sorin Bontea, pe contul său de Instagram.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter