Mărturia jurnalistei Carmen Moise, la un an după ce a avut COVID-19 în timpul sarcinii: „N-am putut să-mi țin copiii în brațe”

Publicat pe

Mărturia jurnalistei Carmen Moise, la un an după ce a avut COVID-19 în timpul sarcinii. O cunoscută jurnalistă de la Antena 3 a aflat că este infectată cu COVID-19 cu doar câteva ore înainte de a intra în travaliu. La un an de când a ajuns la Maternitatea Bucur, femeia își amintește clipele grele prin care a trecut. Într-o dezbatere organizată de Salvați Copiii, aceasta a povestit întreaga sa experiență cu virusul SARS-CoV-2.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Carmen Moise a trecut printr-o experiență pe care foarte puține persoane o pot înțelege. Aceasta a aflat că este infectată cu COVID-19 cu doar câteva ore înainte să intre în travaliu. Jurnalista de la Antena 3 și-a povestit întreaga experiență în cadrul unei dezbateri organizate de Salvați Copiii. Discuția a avut ca subiect vaccinarea anti-COVID a femeilor însărcinate.

Mărturia jurnalistei Carmen Moise, la un an după ce a avut COVID-19 în timpul sarcinii: „N-am putut să-mi țin copiii în brațe'Mărturia jurnalistei Carmen Moise, la un an după ce a avut COVID-19 în timpul sarcinii: „N-am putut să-mi țin copiii în brațe'

Femeia a trecut prin clipe grele în momentul în care a aflat că a fost infectată cu COVID-19 în ultimele minute de sarcină. Ea a povestit exact ceea ce a simțit în urmă cu fix un an, atunci când își aducea pe lume cei doi copii.

Citește și: Depistată cu COVID-19, în timpul sarcinii, Carmen Moise a devenit mamă de gemeni!”Nu i-am vazut până azi, când ei împlinesc o săptămână”

Citește și: Carmen Grebenișan și iubitul ei au fost testați pozitiv cu COVID-19:'Îmi doresc să nu se agraveze prea mult'

Citește și: Zarug a încălcat regulile la Asia Express:„Lasă-i pe ăștia să alerge ca proștii'

Citește și: Cele mai sexy fotografii cu Mădălina Pamfile.Cum arăta acum 10 ani

Mărturia jurnalistei Carmen Moise, la un an după ce a avut COVID-19 în timpul sarcinii

Carmen Moise și-a povestit întreaga experiență în cadrul dezbaterii organizate de Salvați Copiii pe tema vaccinării femeilor însărcinate.

„Eram în 34 de săptămâni, cu risc de naștere prematură. Eram oarecum pregătită, dar nu pregătită pentru așa ceva. Eram atât de bine protejată și izolată, am ieșit din casă doar pentru minimele controale', a spus ea.

Jurnalista a ajuns la spital pe data de 7 octombrie 2020 pentru un control preventiv. Cu o seară înainte aceasta avusese febră și o tuse ușoară. După ce i s-a făcut un test, a aflat că este infectată cu COVID-19.

„O asistentă mi-a luat tensiunea și era foarte, foarte mare. Starea mea generală era proastă. Medicul ginecolog care m-a consultat mi-a spus că trebuie neapărat să nasc', a povestit Carmen Moise în cadrul dezbaterii.

A fost despărțită de gemenii săi

După ce a născut, Carmen Moise a fost despărțită de gemenii săi, Ela și Vlad. Aceasta a fost imediat mutată la secția de Terapie Intensivă și a primit vești despre copiii săi din partea unei doamne doctor.

„Doamna doctor care îi avea în grijă m-a sunat când eram la Terapie Intensivă și mi-a spus că sunt foarte mici, dar sunt protejați. N-am putut să-i țin în brațe, am fost despărțiți la naștere. Dar i-au ținut incubatoarele donate de Salvați Copiii.', a spus ea.

Carmen Moise s-a înregistrat WhatsApp citind povești

Deși s-a vindecat de COVID-19 în două săptămâni, și-a văzut gemenii abia la o lună jumătate distanță. Pe perioada sarcinii, jurnalista de la Antena 3 obișnuia să citească povești cu voce tare. În timpul în care a fost despărțită de cei mici, a continuat să facă acest lucru prin intermediul WhatsApp și le-a trimis înregistrările audio medicilor de la Neonatologie.

Teama mea cea mai mare era că această despărțire venită brusc le va da copiilor mei sentimentul că sunt abandonați Atunci când ascultau poveștile mele, pe monitoare se vedea cum le cresc pulsul și saturația de oxigen, semn că îmi recunoșteau vocea și sunt bine atunci când eu le citesc.', a spus ea.

Sursă foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter