Mesajul emoționant transmis de Regina Elisabeta a II-a: "Nimeni nu poate încetini trecerea timpului"

Publicat pe

Mesajul emoționant transmis de Regina Elisabeta are legătură cu problemele de sănătate cu care aceasta se confruntă în ultima perioadă. Suverana nu a putut participa la ceremonia Sinodului General al Bisericii Anglicane, dar a făcut primele declarații despre probleme sale de sănătate. Prințul Edward a fost cel care a acceptat să-i transmisă mesajul Reginei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Pentru prima oară în ultimii 51 de ani, Regina Elisabeta a lipsit de la al 11-lea Sinod General al Bisericii Anglicane. În ultima perioadă s-a confruntat cu numeroase probleme de sănătate, motiv pentru care și-a anulat mai multe evenimente importante. Regina l-a rugat pe fiul ei, Prințul Edward să transmită un mesaj din partea sa.

Suverana în vârstă de 95 de ani a transmis un mesaj emoționant. Regina Elisabeta l-a menționat în discurs și pe Prințul Philip, care s-a stins din viață în luna aprilie a acestui an. Medicii i-au recomandat Reginei să se odihnească și să evite călătoriile.Astfel, în ultimele săptămâni, călătoriile în Irlanda de Nord și la Summitul COP26 au trebuie să fie anulate.

Citește și: Prințul Harry, sfătuit să o viziteze pe Regina Elisabeta a II-a:”Va regreta dacă nu va face asta”

Citește și: Ce probleme de sănătate are Regina Elisabeta a II-a, la 95 de ani.Casa Regală a făcut anunțul

Citește și: Minodora a vrut să divorțeze:„El era de vină'

Citește și: Ce spun copiii Larisei Drăgulescu despre faptul că ea câștigă bani din poze deocheate:„Sunt mari, văd și ei în online'

Regina Elisabeta: „Au trecut peste 50 de ani de când eu și Prințul Philip…”

Problemele de sănătate cu care s-a confruntat în ultima perioadă au determinat-o pe Regina Elisabeta să lipsească de la Sinodul General al Bisericii Anglicane. Suverana l-a delegat pe fiul ei, Prințul Edward să transmită un mesaj din partea ei.

Este prima declarație pe care aceasta o face de când se confruntă cu probleme de sănătate. Mesajul emoționant al Reginei Elisabeta a II-a l-a menționat și pe Prințul Phillip. Soțul suveranei a murit în luna aprilie a acestui an la vârsta de 99 de ani. „Este greu de crezut că au trecut peste 50 de ani de când eu și Prințul Philip am participat la prima ședință a Sinodului General. Nimeni nu poate încetini trecerea timpului și, deși ne concentrăm adesea asupra a tot ceea ce s-a schimbat între timp. Multe lucruri rămân neschimbate, inclusiv Evanghelia lui Hristos și învățăturile sale.', a transmis Regina Elisabeta prin intermediul Prințului Edward, potrivit Elle.ro.

Suverana, despre pandemia de COVID-19

Regina Elisabeta a II-a a vorbit în mesajul ei și despre pandemia de coronavirus, mărturisind că este o perioadă dificilă pentru toată lumea. Cu toate astea, bunica prințului Harry îi îndeamnă pe oameni să aibă încredere în divinitate.

„Nu am avut timp să vorbim despre asta. Bineînțeles, în societatea noastră modernă, bogată în diversitate. Bunăstarea națiunii depinde de contribuția oamenilor de toate credințele.

Pentru oamenii de credință, ultimii ani au fost deosebit de grei, cu restricții fără precedent în ceea ce privește accesul la confortul și liniștea cultului public. Pentru mulți, a fost o perioadă de anxietate, de durere și de oboseală. Cu toate acestea, Evanghelia a adus speranță, așa cum a făcut-o de-a lungul veacurilor. Iar Biserica s-a adaptat și și-a continuat slujirea, adesea în moduri noi, cum ar fi formele digitale de închinare', a mai spus Regina prin intermediul fiului său, potrivit sursei citate.

Problemele de sănătate se țin lanț de Regina Elisabeta

Regina Elisabeta a II-a și-a petrecut o noapte în spital. Aceasta a fost supusă unor teste pe 20 octombrie, iar medicii i-au recomandat să se odihnească.

De asemenea, autoarea regală Penny Junor a declarat că regina va intra într-o nouă fază a domniie sale, în timpul căreia va lipsi mult timp din spațiul public. „Este foarte trist pentru regină, deoarece acesta este singurul eveniment din an la care îi place foarte, foarte mult să fie prezentă. Amintirea morților din război este o parte foarte, foarte importantă pentru calendarul ei anual', spune Penny Junor.

Surse foto: Facebook, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter