Mihai Bobonete, despre debutul în carieră și rolul din Las Fierbinți: „Zeci de insomnii sau stări de anxietate și depresie” / EXCLUSIV

Publicat pe

Mihai Bobonete este unul dintre cei mai îndrăgiți actori din România. După ce a renunțat la inginerie, l-ați putut vedea în diverse apariții, în seriale, filme și emisiuni TV. Dintre toate rolurile, cel al lui Bobiță din „Las Fierbinți' i-a adus un capital imens de popularitate. Artistul ne-a dezvăluit detalii neștiute despre începutul său în carieră, dar și despre cât de multă muncă se ascunde în spatele peliculei de la PRO TV.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cum s-a schimbat viața ta odată ajuns în București? Poate unora li se pare că celebritatea te-a „lovit peste noapte, așa că aș vrea să ne vorbești puțin despre începuturile tale în această profesie. Cum ai început să faci stand-up? Și cât de greu ți-a fost până ai devenit cunoscut?

Celor care cred că celebritatea m-a lovit peste noapte le spun doar că sunt în direcția opusă a adevărului, pentru că nu vreți să știți prin câte am trecut la începuturile mele în București. A fost greu, dar am reușit să răzbesc și să-mi croiesc propriul drum. Viața mea de până acum poate fi un subiect de scenariu de film de Bollywood. E oarecum scenariul clasic cu băiatul care e încercat la greu, dar care primește ceva de la cineva și reușește să răzbată. Stand-up comedy este propulsia mea în carieră și forma mea de autoterapie.

Mihai Bobonete, despre debutul în carieră și rolul din Las Fierbinți: „Zeci de insomnii sau stări de anxietate și depresie' / EXCLUSIVMihai Bobonete, despre debutul în carieră și rolul din Las Fierbinți: „Zeci de insomnii sau stări de anxietate și depresie' / EXCLUSIV

Citește și: Mihai Bobonete recunoaște că e gelos uneori. De la ce pornesc discuțiile dintre el și soția lui:„Ne mai certăm pe…' / EXCLUSIV

Citește și: De ce s-au căsătorit Mihai Bobonete și soția lui abia după 14 ani de relație:„Dragostea…' / EXCLUSIV

Citește și: A murit solista de muzică populară Rela Ciulei.Nepotul ei a făcut anunțul

Citește și: Xonia, primele declarații după ce a fost eliminată de la Survivor:„Cred că Elena Chiriac a avut ceva cu mine'

Mihai Bobonete, despre debutul în carieră și rolul său din Las Fierbinți

S-a întâmplat vreodată să uiți textul sau să ți se pară că glumele tale nu au succesul scontat? Au fost momente în care te-ai panicat sau ai vrut, poate, să renunți? Ce te-a făcut să mergi înainte?

Nu, nu îmi amintesc astfel de momente, pentru că am tratat tot ceea ce am făcut pe scenă sau în televiziune cu profesionalism, încredere și cu multă rigurozitate, iar când te implici peste acel 100%, atunci lucrurile sunt clare, iar dacă sare căruța în șanț, nu mai e de la birjar, e de la cai sau de la roată.

Că ai făcut alegerea perfectă atunci când ai renunțat la inginerie o dovedește backgroundul tău impresionant: filme, seriale, reclame, emisiuni TV… Dar o să insist, evident, asupra rolului din „Las Fierbinți, care ți-a adus un capital imens de popularitate – cel al cârciumarului Bobiță. Cum a fost castingul? Ce i-a convins pe producători că tu ești cel mai potrivit?

Nu a fost niciun casting. Serialul a pornit de la poveștile noastre de pe la țară. Mai târziu se pune carnea pe personajele de astăzi și, cu ajutorul lui Mimi Brănescu, devenim ceea ce suntem acum. De altfel, și încrederea pe care Dragoș Buliga (producătorul și regizorul serialului) a investit-o în noi în ăștia 10 ani de filmări a fost la fel un stâlp de rezistență a ceea ce este azi „Las Fierbinți.

Mihai Bobonete, de 10 ani în „pielea' lui Bobiță din Las Fierbinți

Deja au trecut 10 ani de când ai intrat în pielea lui Bobiță… Știu că respecți scenariul, dar mai sunt și momente în care contribui cu câte o replică? Te întreb în ce măsură te regăsești în personajul tău. Ce vă apropie și ce vă desparte?

Sunt momente în care îmi place să mai adaug câte ceva, dar asta numai după ce agreez cu Gabi Achim sau Dragoș Buliga, regizorii serialului. De multe ori s-a potrivit la fix ceea ce am adăugat, iar faptul că personajul Bobiță e parte din viața mea m-a facut să completez inspirat textul pe alocuri.

Urmărim cu toții, cu nerăbdare, secvențele de making-of, care sunt cel puțin la fel de amuzante ca produsul finit. Prin urmare, aș vrea să-mi mai dai câteva detalii de culise, fiindcă sunt convinsă că între voi, actorii, s-a creat o relație specială.

Ce se întâmplă în Vegas rămâne în Vegas, dar să știți voi că nu e zi de filmare de la Dumnezeu unde să nu râdem de să ne dea lacrimile.

Câtă muncă se ascunde în spatele episoadelor din Las Fierbinți

Probabil nu puțini vă invidiază pentru jobul vostru… „Se distrează și iau și bani pentru asta! Câtă muncă se ascunde, de fapt, în spatele fiecărui episod din „Las Fierbinți?

Cam 8 luni pe an, de la 5.45 la 20.00, fix cum ați citit. Cam 30.000 de pagini de text învățate în 10 ani de filmări, cam niște păr alb la toată lumea și câteva zeci de insomnii sau stări de anxietate și depresie, dar în rest bine… vorba lui Cuzin. Duc piciorul târâș, mă înjunghie puțin pe la spate, am măselele puțin cariate, dar nu-i nimic… A, și îmi țiuie urechile la 6 fix în fiecare zi și nu mai văd nici de aproape și nici de la distanță, dar în rest sunt bine.

Apropo de muncă, se poate trăi decent în România din profesia asta? Sau trebuie să mai faci și compromisuri, să accepți joburi care nu îți plac neapărat? A fost și cazul tău?

Cred că se poate trăi decent și din actorie și joburi adiacente, dar totul e să muncești mult. Nu cred că poți să faci averi peste noapte cu actoria. Nu poți avea succes peste noapte cu un rol, trebuie să muncești și să capeți înțelepciune, iar veniturile pecuniare vin cu experiența și creșterea valorii. Nu mă plâng și, slavă Domnului!, sunt încă în putere să pot munci și nu fug de muncă, așa că să vină și banii, că nu strică.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE IANUARIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI.

Sursă foto: Facebook, PRO TV

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter