Mihai Morar și soția lui, Gabriela, aniversează 16 ani de căsătorie: "Dacă îți vezi de drumul tău și nu complici viața foarte mult..."

Publicat pe

Mihai Morar și soția sa, Gabriela, împlinesc 16 ani de căsnicie. Cei doi formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Omul de radio și partenera sa au împreună trei fete, gemenele Mara și Cezara și mezina Roua. Recent, Mihai Morar a vorbit despre secretul căsniciei sale cu femeia care i-a dăruit o familie minunată.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Mihai Morar și soția sa, Gabriela, sunt de 16 ani împreună și au trei copii, dar și o viață profesională solicitantă. Cu toate astea, cei doi au găsit rețeta perfectă a unei căsnicii frumoase și de durată. Prezentatorul tv a recunoscut că de-a lungul relației cu Gabriela a apelat la anumite conventii care le asigură liniștea în familie.

Mihai Morar și soția lui, Gabriela, aniversează 16 ani de căsătorie: "Dacă îți vezi de drumul tău și nu complici viața foarte mult..."Mihai Morar și soția lui, Gabriela, aniversează 16 ani de căsătorie: "Dacă îți vezi de drumul tău și nu complici viața foarte mult..."

Mihai și Gabriela au petrecut weekendul trecut împreună, la munte. Mezina familiei lor, Roua a rămas în grija celor două surori, Cezara și Mara. La toamnă, gemenele vor împlini 14 ani, iar acum părinții lor se pot baza pe ele. Prezentatorul tv și soția sa merg rar în vacanță, dar cu ocazia aniversării celor 16 ani de căsătorie, cei doi au mers la munte.

Citește și: Cum arată Mara și Cezara, gemenele lui Mihai Morar, la 14 ani:”Ar trebui să prețuim mai mult ce avem”

Citește și: Ce salarii plătește Mihai Morar angajaților.Cum îi merge afacerea cu cele două cafenele, în pandemie

Citește și: Primele imagini cu Daniel Pavel și iubita lui, Ana Maria Pop.S-au fotografiat în ipostaze tandre 

Citește și: Emma Zeicescu, dezvăluire cutremurătoare:”Tata a murit în bucătărie, pe fond de alcool, la 37 de ani!”

Mihai Morar și soția lui, Gabriela, aniversează 16 ani de căsătorie

Mihai Morar și Gabriela vor împlini 16 ani de căsătorie. El este mereu în centrul atenției, în timp ce Gabriela e foarte discretă. Chiar și așa, Mihai și soția sa au un mariaj fericit și o familie minunată. Recent, omul de radio a dezvăluit într-un interviu pentru FANATIK care este secretul căsniciei sale.

„Anul acesta facem 16 ani de la căsătorie. Secretul este să îți vezi de drumul tău. Cum să spun, fiecare dintre noi avem o cale. Asta nu înseamnă că nu mai sunt drumuri stânga-dreapta, pe unde să o iei. Uneori și GPS-ul te duce pe alt drum, dar, dacă îți vezi de drumul tău și nu complici viața foarte, foarte mult, eu cred că.. acesta e secretul. Bine, părerea mea e că trebuie să vezi până la urmă care este scopul, în tot ce faci', a mărturisit el.

Mihai Morar a cerut-o în căsătorie pe Gabriela după doar două luni de relație

În anul 2006, Mihai Morar a cerut-o în căsătorie pe Gabriela, după doar două luni de relație. Prezentatorul tv a simțit că ea e sufletul lui pereche, motiv pentru care a făcut marele oas. La doi ani distanță au venit pe lume gemenele Cezara și Mara, iar în 2019 s-a născut mezina familiei, Roua. .

„Cred că e vorba pur și simplu de comunicare și să nu îi calci niciodată orgoliul, spațiul intim celuilalt. Să îi dai atât de multă libertate încât să aibă nevoie de adevărata libertate, aceea a familiei. La început eu eram mult mai orgolios decât soția mea și mi-am dat seama că nu duce nicăieri orgoliul. Au fost câțiva ani în care eram tare pe poziții și aveam impresia că dacă eu nu sunt cel care are ultimul cuvânt înseamnă că eu sunt cel care pierde', a declarat în trecut Mihai Morar, pentru Libertatea.

Cum a început povestea de dragoste dintre Mihai Morar și Gabriela

Gabriela și Mihai Morar s-au cunoscut la locul de muncă. A invitat-o la un concert de vioară, iar de atunci a început povestea lor de dragoste. În două luni, Mihai a cerut-o în căsătorie pe Gabriela, iar acum au o căsnicie minunată.

„A zis da și de atunci am rămas împreună. Și după două luni am cerut-o de soție, eu care nu îmi pusesem problema căsătoriei niciodată în viața mea. (…) Traseul meu profesional era ok, dar eu nu eram echilibrat pe plan personal până să o cunosc pe Gabriela, până să avem o relație. Acolo s-au echilibrat lucrurile. Apoi au apărut gemenele. Cezara și Mara s-au născut la o lună după ce am lansat Radio Zu”, a spus Mihai Morar în podcastul lui Cătălin Măruță.

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă