Mioara Roman s-a operat a doua oară! Care este acum starea sa de sănătate

Publicat pe

La scurt timp după ce a trecut printr-o colecistectomie, Mioara Roman s-a operat din nou. Iată care este starea sa de sănătate după a doua intervenție!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Anul nu a început bine pentru Mioara Roman, care, după ce la finele lunii ianuarie s-a operat de litiază biliară, a ajuns din nou pe mâinile medicilor. Mama Oanei Roman a fost nevoită să-și rezolve o problemă de sănătate mai veche, medicii luând decizia de a interveni de urgență.

Ieri seară, Mioara Roman a intrat din nou pe mâinile medicilor, din cauza unui punct de grăsime care se infectase și se mărise. Din fericire, operația s-a încheiat cu succes, iar acum urmează recuperarea.

Mioara Roman s-a operat a doua oară! Care este acum starea sa de sănătateMioara Roman s-a operat a doua oară! Care este acum starea sa de sănătate

Mioara Roman, operată a doua oară în acest an!

Oana Roman, care își ține fanii la curent cu viața ei pe conturile de socializare, a anunțat recent că mama ei trebuie supusă unei noi intervenții chirurgicale, la scurt timp după ce fost supusă unei colecistectomii. Și de data asta au existat emoții, chiar dacă procedura a fost mai puțin invazivă.

Ieri seară, într-o postare pe InstaStory, vedeta și-a liniștit fanii cu privire la starea de sănătate a mamei sale.

„Intervenția mamei a decurs foarte bine. Doctorul dermatolog a reușit să scoată acel punct de grăsime care din păcate se infectase foarte rău și a scos foarte multă infecție de acolo. Acum trebuie să merg cu mama să-și schimbe pansamentul în fiecare zi, să ia antibiotic și pastile de durere, dar totul a decurs bine', a spus Oana Roman.

Citește și: Ilinca Vandici, totul despre viața de familie. Cum a decurs prima întâlnire cu soțul ei: „M-a dus la mănăstire și mi-a spus că voi fi soția și mama copiilor lui”/ EXCLUSIV

Citește și: Vlad Gherman, mărturisiri dureroase după despărțirea de Cristina Ciobănașu: „Nu cred că voi înceta vreodată să o iubesc”/ EXCLUSIV

Citește și: Instanța a decis despre testul antidrog al lui Gabi Bădălău. Claudia Pătrășcanu a pierdut o luptă

Citește și: Maria Constantin, bătută și înșelată de Marcel Toader. Dezvăluiri uluitoare la aproape 2 ani de la moartea lui

Suferă de o boală gravă

La 80 de ani, Mioara Roman se confruntă cu mai multe probleme de sănătate specifice vârstei, însă de departe cea mai îngrijorătoare este Parkinsonul. din păcate boala a avansat agresiv. În acest moment, nici medicii nu mai au speranțe.

A fost o forță toată viața ei, dar acum nu își mai poate folosi o mână deloc. Depinde de sprijinul și înțelegerea Oanei, care suferă cumplit când își vede așa părintele. Din păcate, boala Parkinson duce doar la o agravare a simptomelor, nefiind șanse ca Mioara să își revină. Evoluția agresivă a luat-o prin surprindere pe Oana Roman.

„Mama e foarte bolnavă, a avut crize în ultima perioadă. Are multe afecțiuni. Dacă o vezi, nu o recunoști. Și e foarte greu. Boala a schimbat-o, e foarte rău. Dar trebuie să fac tot ce pot pentru ea, până când s-o putea. Mi-e teamă pentru că o vad cum îmbătrânește.

Când îmbătrânești brusc… Lucrurile la ea au evoluat foarte repede. Nu ești pregătit, eu tot o vedeam în putere. Ea a fost o forță toată viața ei, știi bine câte a dus. Femeia e un tezaur de educație, de înțelepciune, de tot. Și când o văd acum e foarte greu. Pentru că nu știi.. stagnează, evoluează?’, a mărturisit Oana Roman.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter