Mirabela Dauer, incident neplăcut în timpul unui concert: "Am ieşit cu greu din scenă, transfigurată la faţă"

Publicat pe

Mirabela Dauer are o carieră prodigioasă, însă reputata artistă nu a fost scutită de-a lungul timpului de situații dificile sau delicate, cum ar fi un incident neplăcut petrecut în timpul unui concert sau chiar momente stânjenitoare… Iată cu ce s-a confruntat artista de-a lungul timpului!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Mirabela Dauer, una dintre cele mai bune voci ale muzicii pop din ultimii 50 de ani, a povestit recent despre momentele memorabile trăite pe scenă, însă, printre altele, a amintit și despre un incident teribil, petrecut pe scenă, în timpul unui concert… Genul de accident banal și în egală măsură stupid, din cauza căruia a avut de suferit.

Mirabela Dauer, incident neplăcut în timpul unui concert: "Am ieşit cu greu din scenă, transfigurată la faţă"Mirabela Dauer, incident neplăcut în timpul unui concert: "Am ieşit cu greu din scenă, transfigurată la faţă"

Mirabela Dauer, incident neplăcut în plin concert

Vocea ei inconfundabilă a umplut dintotdeauna sălile de spectacole și chiar și azi, la 50 de ani de la debut și după 40 de albume lansate, are o mulțime de fani. Mirabela Dauer s-a bucurat mereu de dragostea publicului, însă puțini știu că viața de artist vine la pachet nu doar cu faimă, ci și cu multă muncă, renunțări și, uneori, povești triste sau neplăcute. Recent, artista a rememorat perioada ei de glorie, dar și unele momente triste sau chiar dureorase petrecute pe scenă. Deși poate părea amuzant, Mirabela a avut mari probleme pe scenă, după ce a înghițit… un țânțar!

„Altădată cum cântam eu cu tot sufletul, aşa cum mă cunoşti, eram la un spectacol în aer liber, vara desigur, am înghiţit un ţânţar şi nu mai puteam să respir… Am ieşit cu greu din scenă transfigurată la faţă şi dând din mâini neputincioasă, sperând că cineva mă va ajuta, dar nimic. Toţi cei din culise se uitau la mine şi râdeau crezând că e o glumă. Cu greu am reuşit să-mi revin”, a povestit Mirabela pentru fanatik.ro.

Citește și: Ce pensie are Mirabela Dauer. Artista primește o pensie de la stat și una specială: „Așa am putut să-mi plătesc spitalizarea”

Citește și: Cum a reușit Mirabela Dauer să slăbească peste 9 kilograme. Trucul la care a apelat te costă sub 1 leu!

Citește și: Mirabela Dauer, mărturisiri dureroase despre cea mai mare teamă, la 74 de ani: „Nu vreau să mor, nu vreau să zac'

Citește și: Lidia Buble și-a schimbat look-ul! De ce a lipsit 2 săptămâni de pe Instagram:’Am șters tot pentru că…’

Citește și: Cine e Jamala, câștigătoarea Eurovision 2016 din Ucraina, care s-a refugiat în România.A luat premiul cu o piesă despre război

Dar nu numai pe scenă a trăit momente dificile, ci și în patele ei…

„Tot ceva de genul ăsta am păţit când m-am înecat cu o bucată de carne, sau ce mâncam eu atunci. Eram cu Corina Chiriac, în spatele cortinei şi ea, săraca, a sărit să mă bată pe spate ca să-mi revin. Şi uite cum alergam în jurul scenei cu Corina în spate, dându-mi pumni şi în jurul nostru colegii care se amuzau cum se joacă' fetele înainte de spectacol. Și multe alte pățanii”, a mai spus ea pentru sursa citată.

Pe scenă și când și-a pierdut tatăl…

De-a lungul carierei, Mirabela Dauer a trăit zeci de momente emoționante pe scenă… Dar cum viața de artist te obligă să-ți faci meseria chiar dacă ai lacrimi în ochi și sufletul frânt, interpreta și-a dus misiunea la bun sfârșit, cântând cum doar ea știe, și când tatăl ei se stinsese din viață…

„Scena este casa mea…Acolo mă simt cel mai bine chiar dacă şi acum am emoţii uriaşe. Îți spun sincer că pe scenă am fost şi la tristeţe, şi la bucurie. Am înlemnit de emoţie în Cuba când am fost sărbătorită de zece mii de oameni şi m-am trezit în faţa unui coş cu flori de zece ori cât mine. Asta este o întâmplare pe care nu o voi uita niciodată.

De asemenea, îmi aduc clar aminte că, la un spectacol în Ungaria, la finalul recitalului am primit multe flori, enorm de multe. Aveam braţele pline şi, cum eu sunt mică, abia vedem peste ele. Şi cum mulţumeam eu publicului care aplauda încontinuu, la un moment dat am dispărut în fosă. Pur şi simplu am căzut cu tot cu flori. Din fericire nu am păţit nimic grav.

Dar știu că am trăit și momente cumplite în fața oamenilor…Pe scenă am fost şi când l-am pierdut pe tăticul meu şi îmi stăpâneam cu greu lacrimile. Durerea mă copleşea, dar spectatorii veniseră pentru mine acolo şi nu puteam să-i dezamăgesc. Mă gândeam permanent la el, dar mă uitam la public și cântam„, a mai povestit Mirabela Dauer pentru FANATIK.

Moment stânjenitor în fața spectatorilor

Invitată cu ceva timp în urmă la Vara lui Măruță, carismatica Mirabela Dauer a a povestit o întâmplare hilară petrecută pe vremea când Festivalul de la Mamaia era în vogă. Fiind premiată și cum pe vremea aceea nu existau cecuri, Mirabelei i s-a înmânat premiul în bani într-un plic. Din păcate, în respectivul plic nu toți banii erau din hârtie…

„Am câștigat ceva premii la Mamaia, dar pe vremea aia banii se dadeau pe scenă, în niște plicuri. Și mie mi s-a rupt plicul, că erau bani mărunți în el (…)’, a spus Mirabela, amuzată.

„Ca la nuntă, era cu strigare?’, a intervenit Theo Rose.

„A fost furtună, nu s-a mai ținut festivalul de la Mamaia la Teatrul de Vară și s-a ținut la Teatrul de Balet din Constanța. Și s-a rupt plicul meu cu bani pe scenă, fiind monede și bani mărunți’, a rememorat, cu umor, Mirabela Dauer, acel moment petrecut pe scenă.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter