Mircea Eremia, adevărul despre despărțirea de Maria Lungu. Ce s-a întâmplat, de fapt, între ei: "Nu a fost destul de serioasă"

Publicat pe

Mircea Eremia a dezvăluit, în sfârșit, adevărul despre despărțirea lui de Maria Lungu. Cu această ocazie, a mărturisit ce s-a întâmplat cu adevărat între ei, după ce tânăra a susținut că a aflat din presă că nu mai are iubit. Fratele Alinei Eremia a mărturisit abia acum care sunt motivele pentru care a renunțat la această poveste de iubire.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Formau un cuplu frumos, ba chiar părea că lucrurile devin mai serioase între ei. Însă, fiorii iubirii l-au cam părăsit pe Mircea Eremia, după doar câteva luni de relație. A uimit pe toată lumea după ce a anunțat la Antena Stars că este un bărbat singur, în mod special pe Maria Lungu, cea care nu avea habar că nu mai are iubit.

Mircea Eremia, adevărul despre despărțirea de Maria Lungu. Ce s-a întâmplat, de fapt, între ei: "Nu a fost destul de serioasă"Mircea Eremia, adevărul despre despărțirea de Maria Lungu. Ce s-a întâmplat, de fapt, între ei: "Nu a fost destul de serioasă"

Mircea Eremia, adevărul despre despărțirea de Maria Lungu

Relația lor s-a sfârșit brusc, tocmai când lucrurile păreau să meargă foarte bine. Tânărul a anunțat la televizor că este iar burlac, spre șocul Mariei, care nu știa că iubitul ei a părăsit-o. Ea a dezvăluit ulterior că acela a fost momentul în care a aflat și ea ce a făcut acesta. Acum, Mircea Eremia a rupt tăcerea și a dezvăluit motivul pentru care și-a dorit să se despartă de fosta lui iubită.

Se pare că nu a fost vorba nici de infidelitate, nici de vreo greșeală pe care ar fi comis-o Maria, ci pur și simplu nu a considerat că povestea lor este una suficient de stabilă ca să aibă un viitor cu adevărat.

'Nu a existat niciun motiv. Nu a fost destul de serioasă relația, iar din acest motiv ne-am despărțit', a declarat Mircea Eremia, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Citește și: Maria Lungu, prima reacție după ce a aflat din presă că Mircea Eremia s-a despărțit de ea: „Am rămas șocată”

Citește și: Câți bani de buzunar primea Alexia Eram, când locuia cu părinții: „Au fost destul de stricți'. Pe ce cheltuie acum sume importante

Citește și: Mircea Eremia și Maria Lungu s-au despărțit: „N-are băiatu iubită'

Citește și: Cât plătește Elena Băsescu pentru școala copiilor ei: „Mamă mândră!'

Nu exclude o posibilă împăcare

De la momentul despărțirii și până acum, cei doi au ținut legătura prin intermediul rețelelor de socializare. Chiar dacă nu și-au mai vorbit pe WhatsApp, au făcut schimb de mesaje pe Instagram și pe TikTok. Mircea Eremia nu vrea să închidă definitiv ușa spre inima Mariei Lungu, așa că nu exclude total șansa să se împace cu fosta iubită.

'Nu se știe niciodată (n.r. dacă se vor mai împăca sau nu). Ne-am mai văzut pe rețelele de socializare, nu am mai vorbit prea mult, dar ne-am mai văzut pe aici, pe Instagram, pe Tik Tok. În ultima vreme n-am mai vorbit (n.r. pe WhatsApp)', a mai dezvăluit Mircea Eremia, pentru sursa citată anterior.

Maria Lungu, șocată de despărțire

După ce Mircea Eremia a anunțat la TV că este iar burlac, fosta iubită a dezvăluit atunci că nu a fost măcar avertizată de acesta, înainte să afle și ea din presă despre despărțire.

'Am rămas șocată de câteva zile, de fapt nu am reușit să vorbesc nici cu Mircea, m-a sunat, dar n-am vrut să-i răspund. Efectiv s-a despărțit, noi aveam o relație mai diferită, era și la distanță. Am rămas șocată când am citit acele detalii și sper ca în curând să am o discuție cu el.

Îmi pare extrem de rău că n-a putut și n-a avut curajul să mă sune și să-mi spună mie personal și a ajuns să vorbească în presă despre asta. Probabil din cauza distanței, eu dacă mâine mă duc la București mă împac cu el', spunea Maria Lungu la Acces Direct.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter