Mircea Zara a povestit ce s-a întâmplat atunci când i-a luat interviu lui Michael Jackson: "Era sinistru"

Publicat pe

Mircea Zara a povestit ce s-a întâmplat atunci când i-a luat interviu lui Michael Jackson. Mircea Zara, cunoscut ca VJ Zara, a fost invitat la podcastul lui Speak, unde a vorbit despre momentele importante din cariera sa. Unul dintre aceastea a fost întâlnirea cu regretatul megastar Michael Jackson, căruia i-a luat un scurt interviu, atunci când cel supranumit „Regele Popului” a concertat în România. Deși Mircea Zara a avut ocazia să vorbească cu unul dintre cei mai talentați artiști în plan mondial, prezentatorul nu se putea concentra decât la operațiile estetice ale lui Michael Jackson.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Mircea Zara a povestit ce s-a întâmplat atunci când i-a luat interviu lui Michael Jackson. Mircea Zara a fost unul dintre cei mai populari prezentatori TV de pe posturile muzicale din România. Atunci când MTV s-a lansat și în țara noastră, Mircea Zara a prezentat mai multe emisiuni și documenta viața de noapte din cluburi, unde lua interviuri tinerilor petrecăreți. Mircea Zara a avut ocazia nesperată de a schimb câteva cuvinte și cu unul dintre cele mai mari staruri de talie mondială, însuși Michael Jackson. Momentul a avut loc în 1996, când megastarul a concertat pentru a doua oară în România. Mircea Zara a relatat la podcastul lui Speak câteva aspecte inedite despre interviul cu Michael Jackson.

Mircea Zara a povestit ce s-a întâmplat atunci când i-a luat interviu lui Michael Jackson: "Era sinistru"Mircea Zara a povestit ce s-a întâmplat atunci când i-a luat interviu lui Michael Jackson: "Era sinistru"

Mircea Zara a povestit ce s-a întâmplat atunci când i-a luat interviu lui Michael Jackson

Mircea Zara a povestit la podcastul lui Speak una dintre cele mai memorabile întâmplări ale carierei sale, când i-a luat o scurtă declarație celui denumit „Regele Popului”, Michael Jackson. VJ Zara susține că a fost singurul jurnalist care i-a luat un interviu lui Michael Jackson, fără a megastarul să fie anunțat înainte, după cum i-ar fi spus ulterior și impresarul artistului, Marcel Avram. Deși Mircea Zara a avut ocazia să-i întâlnească pe unul dintre cei mai talentați muzicieni, care au influențat cultura și generațiile următoare, românul a remarcat doar operațiile estetice nereușite ale artistului.

Citește și: Cum arată acum Bigi, fiul cel mic al lui Michael Jackson. Are 19 ani și apare rar la TV

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă Paris, fiica lui Michael Jackson, la 23 de ani

Citește și: Florin Piersic, dezvăluiri despre Mircea Diaconu: ‘Era destul de ciufut, așa, când l-am cunoscut eu’. Ce replici și-au adresat când s-au întâlnit prima dată / EXCLUSIV

Citește și: Cum au trecut Anamaria și Tudor Ionescu peste infidelitatea în cuplu și cum își rezolvă certurile: „Ăsta a fost unul dintre lucrurile pe care ni le-am promis reciproc’ / EXCLUSIV

„Ai fost singurul vreodată în cariera lui, care i-a pus un microfon sub gură, fără să fie pregătit” (n.r. i-ar fi spus Marcel Avram lui VJ Zara). Unicul! Ăla a fost momentul de pe scările Parlamentului, cu Michael Jackson, Zara lângă el, „Spune Michael ce vrei, hai să vorbim”. El nici nu răspundea dacă nu știa ce întrebări i se pun, nici nu discuta, nici nu stătea de vorbă. Nici nu exista așa ceva. Asta mi-a zis Marcel Avram, jur. Cu chestia asta știu că mă mândresc. Am fost singurul vreodată ever, în cariera megastarului care i-a pus un microfon în dreptul gurii, nepregătit: „Zine ceva Michael despre România, că ești în fața Parlamentului, urlă și cântă”. Culmea e că a stat super-relaxat și s-a bucurat că vorbea liber, eu cu el. Eu în schimb în capul meu, aveam acel film, eu cu degetul în obrazul lui cum îi crăpa obrazul și îmi iese pe partea aialaltă. Mi se părea sinistru, de aproape, sinistru.” a declarat Mircea Zara la podcastul lui Speak.

Rezultatul autopsiei lui Michael Jackson scoate la iveală detalii șocante

Michael Jackson, unul dintre cei mai celebrați artiști ai tuturor timpurilor, s-a stins din viață la vârsta de 50 de ani, la data de 25 iunie 2009. Artistul a lăsat în urmă o muzică ce avea să influențeze generații de artiști. Cel denumit „Regele Popului” și-a început cariera muzicală la vârsta de doar cinci ani, alături de frațiii săi în trupa Jacksons Five. Cariera sa solo a fost una fără precedent, Michael Jackson deveind una dintre cele mai marcante figuri culturale, atât datorită muzicii sale, cât și a împlicării sale în diverse acțiuni umanitare.

Cariera sa a fost marcată de numeroase controverse, în care megastarul a fost acuzat de abuz sexual asupar copiilor. Michael Jackson însuși a avut trei copii, prin înseminare artificială, o fiică pe nume Paris și doi băieți.

La peste un deceniu de la moartea regelui muzicii pop, autopsia completă a acestuia a fost obținută și publicată de presa americană. Dezvăluirile sunt șocante, Michael Jackson ajunsese piele și os, abia mai cântărea 50 de kilograme şi era foarte afectat de intervenţiile chirurgicale în scop estetic. Corpul său era plin de urme de injecții și ajunsese să se hrănească aproape numai cu medicamente, notează Historia.ro.

FOTO Hepta, Facebook

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă