Mirela de la Insula iubirii nu mai tace. Motivul pentru care fostul ei iubit a vrut să participe la emisiune: ”Mi-a confirmat” / EXCLUSIV

Publicat pe

După ce s-a întors din Thailanda, Mirela de la Insula iubirii este cu totul o altă femeie acum. Concurenta nu mai tace și a dezvăluit motivul pentru care fostul ei iubit a vrut să participe la emisiune. Ionuț Gojman a avut un plan bine stabilit încă de acasă.

De-a lungul timpului, Mirela de la Insula iubirii a trecut prin momente foarte grele. A ajuns în spatele gratiilor pentru fostul soț, iar acum bărbatul cu care participase la emisiune a abandonat-o de dragul celebrității. Mirela de la Insula iubirii este o femeie puternică și sinceră, iar după participarea la emisiune a căpătat mai multă încredere în ea. Ionuț Gojman, bărbatul cu care credea că va rămâne împreună și pe care îl iubea extrem de mult a dezamăgit-o. Ionuț va fi ispită în sezonul cinci Insula iubirii, iar acesta ar fi fost planul lui de la bun început.

Într-un interviu acordat pentru VIVA!, Mirela a mărturist că motivul pentru care fostul ei iubit a vrut să participe la emisiune a fost doar să se afirme și să devină cunoscut, lucru care s-a și întâmplat. Se pare că planul lui Ionuț Gojman a funcționat și a obținut exact ceea ce și-a dorit fără să mai țină cont o secundă de femeia cu care a venit în emisiune și care i-a fost alături necondiționat.

Crezi că Ionuț a participat la emisiune doar ca să se afirme și să fie în atenția presei? 

Cu siguranță. Probabil dacă era doar impresia mea, făceam ca de obicei și îmi spuneam că greșesc. Dar acum, a observat toată lumea, iar asta mi-a confirmat acest lucru. Oricum, nu port pică nimănui, căci în viață am avut greutăți și mai mari și mă bucur că lucrurile s-au oprit la momentul potrivit. Sper că Ionuț a ajuns exact unde și-a dorit.

Cât timp ai avut o relație cu Ionuț, acesta te-a înșelat vreodată? 

În timpul în care am fost împreună, nu m-a înșelat. Cel puțin, eu nu știu să o fi făcut. Cu siguranță nu aș fi trecut peste un asemenea gest.

Citește și: Mirela de la Insula Iubirii e hotărâtă să se recăsătorească. După o căsnicie eşuată, concurenta încă are încredere în bărbaţi

Citește și: Primele imagini din sezonul 5 Insula iubirii. Ionuț Gojman este ispită

FOTO: Facebook

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter