Mirela Vaida are probleme de sănătate: „Nu pot dormi nopțile, nu pot respira, nu pot face nimic”

Publicat pe

Mirela Vaida se confruntă cu probleme de sănătate, din cauza alergiei puternice la ambrozie, o planta destul de periculoasă. Vedeta a postat pe contul de socializare un mesaj, în care le mărturisește urmăritorilor că se simte rău și nu poate dormi nopțile.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cunoscuta prezentatoare de la Acces Direct le-a transmis telespectatorilor că se confruntă cu unele probleme de sănătate. Din păcate, moderatoare le-a mărturisit că nici măcar nu mai poate dormi din cauza acestora.

Citește și: Ștefan Bănică Junior și fiul lui, Radu, participă la Chefi la Cuțite

Cei care au urmărit recenta ediție a emisiunii au putut observa că artista a fost puțin mai vocală și că nu se simțea tocmai în apele ei. Mirela i-a liniștit pe fani și le-a spus că nu este vorba despre nimic grav, ci despre o rinită.

„Cred că sunt puțin nazală. Cred că e ceva cu ambrozia, cred că e în floare acum. Nu pot dormi nopțile, nu pot respira, nu pot face nimic. Probabil că știți unii dintre dumneavoastră e nenorocire. Dacă ai o rinită alergică și alergie la ambrozie sau la orice altceva ești nenorocit', a spus Vaida.

Mirela Vaida are probleme de sănătate: „Nu pot dormi nopțile, nu pot respira, nu pot face nimic'Mirela Vaida are probleme de sănătate: „Nu pot dormi nopțile, nu pot respira, nu pot face nimic'

„Nu sunt răcită. Și când strănut, săracii colegi, că vă dați seama, nu mai ai voie acum să mai faci nimic. Ce să mai strănuți? Așa se uită toată lumea la mine, eu la ei și spun e rinită. Despre asta e vorba. Sper să fie doar atât', a mai spus ea.

Citește și: Răsturnare de situație! În memoria lui Cornel Galeș, Viviana, fosta iubită, și Doina, nașa lui de cununie, au îngropat securea războiului

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter