Nea Marin are coronavirus. Filmările emisiunii la care participa la Antena 1 au fost oprite și toată echipa este în autoizolare

Publicat pe

Nea Mărin a fost confirmat cu coronavirus. Filmările la cea mai recentă producție a Antenei 1, o emisiune al cărei amfitrion este nea Marin, au fost sistate pe timp nelimitat după ce vedeta de televiziune a fost depistată cu COVID-19.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Nea Marin a fost testat pozitiv pe când se afla la Techirghiol unde turna pentru noul sezon al unei producții ce urma să fie difuzată în 2021 la Antena 1, scrie Libertatea.

Citește și: Ștefan Bănică Junior și fiul lui, Radu, participă la Chefi la Cuțite

Nea Mărin a confirmat informația

Contactat telefonic de reporterul Libertatea, nea Marin a confirmat că este infectat cu coronavirus și că filmările la emisiune au fost sistate. Nu a vrut însă să ofere mai multe detalii și ne-a direcționat către producătorul emisiunii pentru mai multe informații.

Echipa de producție era la Techirghiol Surse din interiorul Antenei 1 ne-au dezvăluit că echipa de producție condusă de Mona Segal a plecat luni la Techirghiol pentru a turna o nouă serie a unei emisiuni al cărei amfitrion este nea Marin.

Speak și Ștefania, prietena acestuia, Alex Velea și Zani (concurent la Chefi la cuțite) au însoțit echipa de filmare în calitate de vedete implicate în această nouă producție al cărei nume nu a fost încă stabilit.

Citește și: Răsturnare de situație! În memoria lui Cornel Galeș, Viviana, fosta iubită, și Doina, nașa lui de cununie, au îngropat securea războiului

Emisiunea trebuia să apară în 2021

Emisiunea urma să intre în 2021 în grila de programe a Antenei 1. În a treia zi de filmări, unul dintre membrii echipei de producție care se ocupă de cazări a fost confirmat cu coronavirus. Au urmat testările și așa s-a depistat că Nea Marin, dar și un operator sunt  infectați.

Firesc, fimările de la Techirghiol au fost sistate și toată lumea a fost trimisă acasă, în autoizolare, abandonându-se astfel realizarea celorlalte episoade ce urmau să fie turnate în alte locații din țară.

A doua producție la care se sistează filmările din cauza cazurilor de COVID-19

Antena 1 a mai sistat filmările la o producție din cauza coronavirusului Nu este pentru prima oară de la începutul pandemiei când producătorii Antenei 1 sunt obligați să sisteze filmările unei emisiuni.

Nea Marin are coronavirus. Filmările emisiunii la care participa la Antena 1 au fost oprite și toată echipa este în autoizolareNea Marin are coronavirus. Filmările emisiunii la care participa la Antena 1 au fost oprite și toată echipa este în autoizolare

După ce, în urmă cu aproximativ două luni, mai multe vedete au fost depistate pozitiv la testul pentru coronavirus, filmările la emisiunea 'Te cunosc de undeva' au fost oprite.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter