Revoltă după moartea lui Benone Sinulescu: "Merită să fie îngropat la Bellu"

Publicat pe

Solistul Ionuț Voicu, de la Ro-Mania, trupă alături de care regretatul Benone Sinulescu a colaborat ani la rând, este revoltat că solistul nu va fi înmormântat în Cimitirul Bellu, acolo unde își duc somnul de veci toți marii artiști români.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Ionuț Voicu are amintiri fabuloase cu Benone Sinulescu, din lungile turnee din America și din China, în care au fost împreună. Solistul de la Ro-Mania este foarte nemulțumit, însă, că artistul va fi înmormântat la Arad și nu în București, în Cimitirul Bellu, lângă toți marii artiști români trecuți în neființă.

'La câte a făcut pentru țara asta, Benone Sinulescu merita să fie îngropat la Cimitirul Bellu, alături de marile nume din muzica populară, l-ar fi petrecut pe ultimul drum zeci de mii pe oameni. De ce e înmormântat tocmai la Arad?', se întreabă Ionuț Voicu.

„Dar voi merge la Arad, nu contează drumul lung, plec noaptea cu mașina și tot ajung. Vreau să fiu aproape de familia lui, în aceste momente dureroase', a mai spus artistul.

Benone Sinulescu s-a confruntat cu multe probleme de sănătate, în ultimele luni, a fost și internat la Spitalul din Arad, însă lupta cu îndârjire să se însănătoșească, ba chiar avea în lucru o nouă piesă cu Ionuț Voicu, solistul din Ro-Mania, trupă alături de care Nea Beni a înregistrat zeci de melodii etno.

„Nea Beni era sufletul trupei, mai ales în turnee. Când ne vedea triști și se lăsa liniștea ne spunea: 'Ce-i, măi, aici, înmormântare? Hai cu o cântare!' și ne mai fredona câte ceva vesel. Era plin de viață.

Am fost cu el și la cazinouri, în turneele din America, dar acolo stătea cu ochii pe noi, ca să nu cheltuim mult, să ducem acasă, la neveste, ce câștigam.

El mai fusese și știa că dacă pierzi timpul la jocurile de noroc pierzi și toți banii, așa că era foarte atent, ne duceam doar la aparatele gen păcănele', a povestit Ionuț Voicu pentru impact.ro.

Citește și: A murit Benone Sinulescu!De ce s-a stins din viață artistul de 84 de ani

Citește și: Benone Sinulescu a murit. Prima declarație a soției:'N-a vrut să fie dus la spital, de frică, din cauza COVID-19

Citește și: Viorica de la Clejani a fost înșelată de Ioniță?„El și-a mai găsit alinare în brațele lui…’

De ce este înmormântat Benone Sinulescu la Arad și nu în Cimitirul Bellu

Elena Sinulescu, soția lui Benone, a declarat că au cumpărat un loc de veci în cimitirul din Arad pentru că de peste zece ani renunțaseră la viața agitată din București și se mutaseră în comuna Bârzava, într-o căsuță cochetă, cu o grădină plină de flori.

Ne-am făcut cavoul la Arad, la cimitir, abia l-am convins să îl facem. M-am gândit că suntem bătrâni', a dezvăluit Elena Sinulescu.

'Nea Beni își adora soția”

Ionuț Voicu a confirmat că Benone Sinulescu era un familist convins și nu de puține ori și-a luat soția cu el în turneele din străinătate.

'Nea Beni își adora soția, pe Elena, o lua și în turneele din străinătate, erau foarte uniți, se înțelegeau foarte bine. Nea Beni se ocupa și de cazarea noastră, în America.

Nu stăteam la hoteluri, ca să nu cheltuim banii, ne caza la niște prieteni vechi, care câștigaseră la Loto suma de un milion de dolari, aveau o casă superbă. Nea Beni se tot mira însă de ce ei nu investeau și în plimbări, în vacanțe, decât în imobiliare, America fiind atât de frumoasă', a mai povestit solistul de la Ro-Mania.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter