Monica Anghel, replică pentru cei care o acuză că a făcut operație de micșorare a stomacului sau că a slăbit cu pastile: "Nu sunt genul de om care..."

Publicat pe

În urmă cu ceva timp, Monica Anghel a slăbit 30 de kilograme, iar de atunci a fost nu o dată acuzată că ascunde faptul că a făcut operație de micșorare a stomacului sau că a a scăpat de kilogramele în plus cu pastile. Deși a explicat de nenumărate ori care a fost motivul, artista nu a scăpat de această etichetă. Iată ce le-a replicat celor care fac speculații pe seama siluetei subțiri de care se bucură acum!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

În ultimii ani, Monica Anghel a trecut printr-o mulțime de transformări după ce a slăbit enorm, însă artista nu a scăpat de comentariile răutăcioase ale celor care susțin că a afăcut operație de micșorare a stomacului sau că a slăbit cu picături și pastile. Mai mult, diverse site-uri dubioase asociau pastilele de slăbit vândute de imaginea artistei. Sătulă de aceste speculații, Monica Anghel le-a dat replica celor care i-au adus acuzații nejustificate.

Monica Anghel, replică pentru cei care o acuză că a făcut operație de micșorare a stomacului sau că a slăbit cu pastile: "Nu sunt genul de om care..."Monica Anghel, replică pentru cei care o acuză că a făcut operație de micșorare a stomacului sau că a slăbit cu pastile: "Nu sunt genul de om care..."

Monica Anghel, replică pentru cei care o acuză că a făcut operație de micșorare a stomacului

Deși a mărturisit că s-a simțit întotdeauna bine în pielea ei, Monica Anghel a fost nevoită să slăbească după ce a avut probleme de sănătate și, în 2017, a suferit o operație la coloană. Artista a dat jos 30 de kilograme, acum ajungând să cântărească 65 kg, însă acest fapt a deschis, din păcate, cutia Pandorei. Monica Anghel a fost acuzată că ascunde faptul că și-a făcut operație de micșorare a stomacului sau că, de fapt, a slăbit cu pastile. Recent, aceasta le-a dat o replică tranșantă celor care fac speculații pe seama acestui fapt.

Citește și: De ce nu a trecut Monica Anghel la numele soțului după căsătorie. Adevărul despre momentele grele din căsnicie:„Impas există în orice familie’ / EXCLUSIV

Citește și: Monica Anghel, adevărul despre operațiile estetice:„Am fost mereu asumată. Mi-am făcut un pic de…’ / EXCLUSIV

Citește și: Cum au fost filmate scenele cu Victor Dorobanțu, actorul care joacă „Mânuța' din serialul Wednesday de pe Netflix: „Costum de ninja'

Citește și: Ce boală are Alina Pușcaș. A ajuns pe perfuzii, la spital:„Se pare că sunt rare cazurile’

„Știi, foarte mulți au spus că mi-am tăiat stomacul. Nu, nu mi-am tăiat stomacul. Dacă mi l-aș fi tăiat, știți bine că v-aș fi spus. Aduceți-vă aminte când am căzut de pe cal și mi-am pus poze cu mine, pe rețelele de socializare, desfigurată. Deci, știți bine că eu nu sunt genul de om care să am ceva de ascuns', a spus Monica Anghel la Antena Stars.

„Nu, nu am luat nicio picătură”

Monica Anghel este deranjată nu doar de cei care spun că a făcut operație de micșorare a stomacului, ci și de cei care o acuză că a slăbit cu pastile. Mai mult, pericolul vine din partea site-urilor dubioase care se folosesc de imaginea ei pentru a promova picături sau pastile de slăbit.

„Alții au spus că am slăbit cu nu știu ce picături luate de pe net. Nu, nu am luat nicio picătură. Problema este că sunt unele site-uri fantomă, care se folosesc nu doar de imaginea mea, ci și de imaginea altor persoane publice și spun că eu, X, Y, am fi slăbit cu nu știu ce picături, pilule și așa mai departe. Dar nu este adevărat!

Eu îi îndemn pe oameni să nu se mai ia după tot ceea ce văd pe rețelele de socializare. Dacă mă vedeau pe mine și vorbeam eu, Monica, despre un produs, da! Dar, așa, o poză poate să o fure oricine și iată ce se întâmplă. Eu sunt un om energic. Mă simt foarte bine, analizele sunt foarte bune, ceea ce iarăși este foarte important', a mai spus Monica Anghel.

Ce dietă ține Monica Anghel pentru a se menține

După operația suferită la coloană, artista a slăbit nu mai puțin de 30 de kilograme, fiind obligată să își schimbe în totalitate regimul de viață. Drept urmare, a renunțat la mai multe alimente și are grijă să consume nutrienții necesari în cantități optime. Și orele de masă s-au schimbat, Monica nemaiconsumând nimic după ora 6 seara.

„Mai nou, mănânc între orele 12.00 și 18.00. Nu mănânc dulciuri, carbohidrați din paste, orez. Îmi iau necesarul din măr, de exemplu. Mănânc porții normale, nu mai cântăresc. Dacă îmi fac o salată, poți mânca atât cât vrei, pentru că nu te îngrași. Am grijă ca în farfurie trei sferturi să fie legume și doar un sfert din porție proteină”, a dezvăluit Monica Anghel pentru VIVA!

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter