De ce nu a trecut Monica Anghel la numele soțului după căsătorie. Adevărul despre momentele grele din căsnicie: „Impas există în orice familie” / EXCLUSIV

Publicat pe

Monica Anghel ne-a dezvăluit de ce nu a trecut la numele soțului ei, Marian Caraivan, după căsătorie. În revista VIVA! de iulie, îndrăgita artistă ne-a spus și adevărul despre momentele grele din căsnicia cu tatăl copilului ei. A recunoscut că, la fel ca în cazul multor familii, și în relația lor au existat anumite clipe mai delicate. Totuși, nu s-a pus niciodată problema despre despărțire. Iată cum au reușit să treacă peste acel impas!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Din primul mariaj ai învățat că nu doar cariera contează în viață, ci și omul de lângă tine. Ce alte greșeli ai încercat să nu repeți în căsătoria cu Marian Caraivan, tatăl copilului tău?

Nu mi-am pus niciodată această întrebare. Nu sunt perfectă, nici cea mai bună, mă iei așa cum sunt. Și eu iau omul de lângă mine la fel. Nu pot spune că au fost greșeli, așa a fost să fie. În viață se întâmplă și astfel de lucruri, oamenii se și despart.

De ce nu a trecut Monica Anghel la numele soțului după căsătorie. Adevărul despre momentele grele din căsnicie: „Impas există în orice familie' / EXCLUSIVDe ce nu a trecut Monica Anghel la numele soțului după căsătorie. Adevărul despre momentele grele din căsnicie: „Impas există în orice familie' / EXCLUSIV

Citește și: Monica Anghel, adevărul despre operațiile estetice:„Am fost mereu asumată. Mi-am făcut un pic de…' / EXCLUSIV

Citește și: Fiul Monicăi Anghel, victima bullying-ului. Ce decizie a luat vedeta când a aflat:”Suportul vine din partea noastră”

Citește și: Imagini cu cele două rochii de mireasă purtate de Jennifer Lopez la nunta cu Ben Affleck.Mirii au îmbrăcat haine pe care le aveau deja în garderobă

Citește și: Monica Bîrlădeanu, Ramona Olaru şi Răzvan Fodor prezintă Splash! Vedete la apă:„Se lasă cu tremurat și lacrimi'

De ce nu a trecut Monica Anghel la numele soțului după căsătorie

A existat vreun impas între voi doi? Cum l-ați depășit? Ați vorbit vreodată despre despărțire, despre divorț?

Impas există în orice familie, cine spune contrariul înseamnă că nu are multe în comun cu partenerul. Important e ca într-o familie să treci peste lucrurile care se ivesc. Poți să treci cu înțelegere, înțelepciune, calm. Deciziile nu se iau niciodată la nervi, faci cea mai mare greșeală. Trebuie să stai, să respiri, să te relaxezi, lași umerii jos și apoi vezi ce e de făcut ca să îndrepți lucrurile. Nimic nu e simplu pe lumea asta, este greu să trăiești și de unul singur, darmite în doi. În toate relațiile, că este căsnicie sau prietenie, ca să dureze în timp trebuie să iei lucrurile cu răbdare, echilibru. Nu s-a pus problema de o despărțire între noi.

Pe scenă ești Monica Anghel, dar în acte… ce scrie? Ai optat să porți sau nu numele soțului?

Mi-am păstrat numele, pentru că trebuia să schimb toate actele și a fost mai simplu așa.

Cine e „șeful' în casa lor

Apropo, cine este „șeful în casă? S-au schimbat ierarhiile de când îl aveți pe Aviv? Este mai apropiat de mama sau de tata?

Da, copilul este șeful suprem. Este apropiat de amândoi. Cu mine discută unele lucruri, cu taică-său altele, și noi, ca părinți, le discutăm împreună.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE IULIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

Sursă foto: Instagram, Facebook, PR

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter