Nicoleta Nucă a fost eliminată de la Bravo, ai stil! Primele declarații

Publicat pe

Nicoleta Nucă a părăsit competiția Bravo, ai stil! Deși parcursul ei în emisiunea stilistică a durat doar câteva săptămâni, a reușit să atragă un număr impresionant de oameni în mediul online. Primele declarații făcute de Nicoleta Nucă, după ce a fost eliminată de la Bravo, ai stil.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Nicoleta Nucă a părăsit competiția Bravo, ai stil! Drumul său în emisiunea stilistică ia sfârșit după doar câteva săptămâni. Iată ce a declarat aceasta.

Nicoleta Nucă a fost eliminată de la Bravo, ai stil! Primele declarațiiNicoleta Nucă a fost eliminată de la Bravo, ai stil! Primele declarații

Sezonul 7 Bravo, ai stil! Celebrities a început în urmă cu două săptămâni. Concurentele se luptă pentru locul 1 din clasament, dar și pentru titlul de cea mai stilată femeie din România. Însă, din păcate, pentru competiția se încheie aici.

În urma voturilor primite din partea telespectatorilor și a steluțelor primite din partea juraților, cinci concurente au ajuns pe punctul de a fi eliminate. Aceste concurente sunt Carmen Negoiță, Ioana Filimon, Nicoleta Nucă, Otniela Sandu și Viviana Sposub. Cel mai tensionat moment a fost atunci când singurele rămase în picioare au fost Carmen Negoiță și Nicoleta Nucă, în timp ce concurentele celelalte au fost salvate de votul publicului.

Citește și: Rivale de-o viață, Andreea Tonciu și Bianca Rus de la 'Bravo ai stil! Celebrities' au dus conflictul la alt nivel! Se bat în culise pe hairstyliști

Citește și: Carmen Negoiță a plâns la Bravo, ai stil! Celebrities: „Lumea m-a luat la șuturi”

Citește și: Nicoleta Nucă de la Bravo, ai stil!, despre operațiile estetice: „Online-ul este un mediu foarte agresiv”/ EXCLUSIV

Citește și: Alina Eremia se confruntă cu probleme mari de sănătate: „Am căpătat o …'

Nicoleta Nucă a părăsit Bravo, ai stil!

Nicoleta Nucă a părăsit competiția Bravo, ai stil! Nicoleta Nucă este una dintre cele nouă concurente care au decis să își demonstreze abilitățile stilistice în emisiunea de la Kanal D.

De-a lungul celor două săptămâni de competiție, nu a reușit să strângă atât de multe steluțe, iar decizia a fost una finală. Carmen Negoiță nu a mai putut face față emoțiile și a izbucnit în lacrimi.  „Încerc să vorbesc. Sunt împăcată cu decizia mea, dar chiar am emoții, nu pot să vorbesc', a mărturisit influencerița, printre lacrimi.

Concurenta și-a luat la revedere de la jurați, de la concurente, iar pe Instagram a publicat un scurt mesaj. „Mulțumesc din suflet pentru toată susținerea și mesajele minunate pe care mi le-ați scris. Curând o să vă povestesc mai multe', a scris artista.

Program Bravo, ai stil! Celebrities

Program Bravo, ai stil! Celebrities! Cele opt concurente rămase în competiție se luptă pentru marele premiu, dar și pentru titlul de cea mai stilată femeie din România.

Telespectatorii vor putea urmări emisiunea patru zile pe săptămână, de miercuri până vineri, de la 22:30, si în serile de sâmbătă, de la ora 22:00. 

Sezonul șapte este denumit Metamorfoza și își propune să aducă în fața oamenilor cele mai spectaculoase ținute și momente. Publicul își poate vota favorita printr-un mesaj.

sursă foto- Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter