Cum arată fiul cel mic al lui Adrian Mutu. Tiago are 4 ani

Publicat pe

Au trecut 4 ani de când Tiago, fiul lui Adrian Mutu a venit pe lume. Băiatul a crescut și pare că își dorește să calce pe urmele tatălui său pentru că este pasionat de fotbal. Recent, cei doi au emoționat tot internetul cu o imagine rară de familie.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Tiago, fiul cel mic al lui Adrian Mutu, este băiețelul pe care fostul fotbalist îl are cu actuala lui soție, Sandra. El a venit pe 14 aprilie 2017, prin cezariană.

Cum arată fiul cel mic al lui Adrian Mutu. Tiago are 4 aniCum arată fiul cel mic al lui Adrian Mutu. Tiago are 4 ani

Cum arată fiul cel mic al lui Adrian Mutu

Fostul fotbalist a făcut publică o nouă imagine cu fiul lui, iar fanii s-au topit. Cei doi s-au fotografiat, în timp ce se relaxează pe canapea, alături de cățelul familiei.

Așa cum se poate observa și în imagine, Tiago, fiul cel mic al lui Adrian Mutu, seamănă foarte tare cu tatăl lui. Mai mult, băiețelul este singurul din familie care vrea să se facă fotbalist, iar fostul sportiv e foarte mândru.

Citește și: Cum se înțelege Mario Mutu cu părinții lui, Alexandra Dinu și Adrian Mutu

Citește și: Maya, fiica lui Adrian Mutu, a împlinit 13 ani

Citește și: Vaccinarea anti-COVID-19, subiect principal în serialul Las Fierbinți

Citește și: Radu Vâlcan a apărut la PRO TV

Tiago face deja antrenamente

Adrian Mutu a anunțat, în vara anului trecut, pe rețelele de socializare că fiul său cel mic a început antrenamentele și a explicat că a luat exemplul tatălui său, care l-a dus la fotbal, și pare că Tiago este foarte încântat că joacă fotbal.

„Așa cum tatăl meu a procedat cu mine acum 38 de ani și eu ieri i-am pus lui Tiago ghetele de fotbal în picioare la 3 ani, pentru prima dată', a fost mesajul impresionant al fostului fotbalist.

Ce semnificație are numele Tiago

Sandra l-a adus pe lume pe cel de-al patrulea copil al fostului fotbalist, pe 14 aprilie 2017, prin cezariană. Micuțul a fost numit Tiago Adrian Mutu. Tiago este un nume sfânt de origine protugheză.

Tiago înseamnă Iacob, acest nume fiind purtat de un personaj biblic, fiul lui Isac si al Rebecai. Numele își are originea din elementul „akeb – călcâi și înseamnă a înlocui, care vine din urmă, care e născut după fratele său.

Mai mult, potrivit site-urilor de specialitate, o altă variantă de interpretare a numelui este aproprierea de cuvântul arab „jakub – cocoș de munte, radicalul „kb fiind interpretat ca „a apăra, „a proteja și numele ar semnifica „Dumnezeu a apărat. Micuțul a măsurat la naștere 53 de cm și a avut 3,6 kilograme.

Adrian Mutu mai are din căsnicia cu Alexandra Dinu un băiat pe nume Mario (18 ani), care locuiește în Italia, iar din mariajul cu frumoasa Consuelo are două fetițe superbe, pe Adriana (14 ani) și Maya Vega (12 ani), care locuiesc în Republica Dominicană.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter