Oana Zăvoranu, trimisă în judecată pentru șantaj, după ce directorul Spitalului Colțea i-a făcut plângere penală: "Mi-au zis că notarul este prieten"

Publicat pe

După ce directorul interimar al Spitalului Colțea, Ioan Bogdan Furtună, i-a făcut plângere pentru șantaj, Oana Zăvoranu a fost trimisă în judecată de către Curtea de Apel București. În perioada 2017-2018, acesta a fost administratorul clinicii de radiologie pe care Oana o deține și susține că, după ce a demisionat, din cauza unor neînțelegeri cu vedeta, ar fi fost șantajat în mod constant de către Oana Zăvoranu și avocatul acesteia.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Oana Zăvoranu a fost trimisă în judecată de Curtea de Apel București, după ce managerul interimar al Spitalului Colțea i-a făcut plângere penală pentru șantaj. Acesta a fost administratorul clinicii de radiologie deținute de Oana împreună cu soțul ei și a demisionat la finele lui 2018. Ulterior, într-o emisiune TV, vedeta a declarat că Ioan Bogdan Furtună ar fi sustras sume importante de bani.

Oana Zăvoranu, trimisă în judecată pentru șantaj, după ce directorul Spitalului Colțea i-a făcut plângere penală: "Mi-au zis că notarul este prieten"Oana Zăvoranu, trimisă în judecată pentru șantaj, după ce directorul Spitalului Colțea i-a făcut plângere penală: "Mi-au zis că notarul este prieten"

Oana Zăvoranu, trimisă în judecată pentru șantaj

Oana Zăvoranu și avocatul acesteia, Călin Ionuţ Silviu, au fost reclamați de către medicul Bogdan Ioan Furtună, fost administrator al clinicii medicale deținute de vedetă, actualmente manager al Spitalului Colțea din București, fiind acuzați de șantaj. Medicul susține că Oana Zăvoranu ar fi beneficiat de un împrumut de 40.000 de euro din partea sa, sumă nereturnată nici în ziua de azi, conform spuselor sale. Deoarece Ioan Bogdan Furtună ar fi insistat să-și recupereze banii, ar fi fost șantajat de Oana Zăvoranu și de avocatul acesteia.

Citește și: Ce dietă ține Oana Zăvoranu. Așa se menține în formă la 48 de ani

Citește și: Ce a învățat Oana Zăvoranu de la Ioan Bănicioiu, tatăl ei biologic: „E greu să găsești perfecțiunea'

Citește și: Cum arăta Oana Zăvoranu în adolescență.Imagine rară cu vedeta

Citește și: Margherita de la Clejani, condamnată definitiv după ce a condus drogată și a făcut accident. Ce pedeapsă a primit

„Curtea de Apel a constatat infracțiunea, în urma plângerii mele, și au trimis-o în judecată. Eu nu am chemat-o în judecată. Eu am răspuns solicitărilor organelor abilitate. Nu am nicio teamă, decât cea de Dumnezeu. Dacă greșesc, îmi asum și răspund. M-au șantajat pentru o sumă de bani. Amenințările au venit sub forma unui posibil scandal în presă, cu prejudicii de imagine. Mi-au zis că mă distrug în presă. Mi-au cerut 800.000 de euro. După aceea, au scăzut la 300.000 de euro', a declarat Bogdan Furtună, pentru Click!.

„Și ea, și avocatul mi-au spus că trebuie să merg la un notar și să semnez un document, pus de mine la dispoziția organelor de anchetă. Am întrebat cum se demonstrează notarului prejudiciul (n.red.: suma transferată de medic ar fi reprezentat, oficial, returnarea unui împrumut). Mi-au zis că notarul este prieten', a mai adăugat medicul.


Oana Zăvoranu, despre medicul Ioan Bogdan Furtună: „Acest individ este un șmecher, un profitor și un escroc'

La rândul ei, cu aproape un an în urmă, Oana Zăvoranu a dat detalii, într-o emisiune TV, aducându-i, la rândul ei, acuzații grave medicului Ioan Bogdan Furtună.

„Totul s-a întâmplat la sfârșitul anului 2016. Mi-a fost prezentat ca fiind un medic serios, dintr-o familie de medici. Nimic din CV și aparențe nu dădea de bănuit. Dispuneam de bani cash și a început individul să-mi ceară diverse sume de bani la ceas de noapte, pentru a cumpăra diverse aparate pentru clinică. Când nu am găsit niciun aparat medical în clinica noastră, am descoperit că e ceva putred.

Soțul meu a găsit în 2018 niște facturi falsificate, pe niște aparate-fantomă. Avocații la care am apelat au înregistrări video și audio cu momentele în care doctorașul Furtună se milogește la mine. Acest individ este un șmecher, un profitor și un escroc. Pe unde a fost, a fost dat afară, pentru că a ciordit, pe românește', declara Oana Zăvoranu, cu ceva timp în urmă, potrivit Spynews.

În acest moment, dosarul află în Camera preliminară, iar asta înseamnă, conform articolului 342, că „obiectul procedurii camerei preliminare îl constituie verificarea legalităţii sesizării instanţei, precum şi verificarea legalităţii administrării probelor ori efectuării actelor de către organele de urmărire penală.'

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter