Olivia Addams, operație neașteptată. Cum s-a fotografiat pe patul de spital: „Trăiesc”

Publicat pe

Olivia Addams a postat o imagine chiar de pe patul de spital, iar artista a dezvăluit că a trecut printr-o operație în zona feței. Fanii au asaltat-o pe tânăra cântăreața cu mesaje, mulți dintre aceștia neștiind ce s-a întâmplat.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Olivia Addams a trecut printr-o operație care a surprins pe toată lumea. Mai mult, tânăra și-a speriat fanii cu ultima fotografie postată pe rețelele de socializare, în care apare plină de sânge și conectată la aparatele din spital. A primit numeroase întrebări cu privire la starea sa de sănătate și se pare că Olivia Addams se simte bine după operație.

Citește și: Brigitte Pastramă, implicată într-un accident rutier: „A intrat în viteză pe contrasens'

Citește și: Vloggeriță celebră, moartă! A plonjat în gol, în timp ce își făcea un selfie

Citește și: Luminița Anghel a suferit de o boală gravă! A fost la un pas de moarte: „Mi-a salvat viața un doctor'

Citește și: Ilie Năstase nu vrea să își facă testamentul: „Copiilor mei nu le lipsește nimic'

Fanii acesteia au realizat câteva postări de susținere și își doresc din tot sufletul ca Olivia Addams să aibă parte de o recuperare rapidă, după operație. Solista a apelat la ajutorul specialiștilor și a avut parte de o intervenție chirurgicală la nas. Potrivit informațiilor prezente pe rețelele de socializare, aceasta nu ar fi putut să respire bine așa că a preferat să se opereze.

Olivia Addams, operație neașteptată. Cum s-a fotografiat pe patul de spital: „Trăiesc'Olivia Addams, operație neașteptată. Cum s-a fotografiat pe patul de spital: „Trăiesc'

Olivia Addams și-a speriat fanii. Cum s-a fotografiat după operație

Pentru a le transmite tuturor că se simte bine, solista a postat o imagine pe rețelele de socializare. În cadrul acesteia a transmis, scurt și la obiect: „Trăiesc'. Este evident că a avut parte de o operație în zona nasului, dat fiind faptul că a postat o imagine de pe patul de spital, în care apare plină de sânge. Conectată la aparate, Olivia Addams nu s-a putut abține și a întrebat, mai în glumă, mai în serios, cum arată chiar și în aceste ipostaze.

Olivia Addams nu a dezvăluit prea multe detalii despre starea sa de sănătate sau motivele care au trimis-o în sala de operație, însă internauții care discută cu solista au realizat mai multe declarații. Întrebați ce s-a întâmplat cu solista, aceștia au răspuns: „S-a operat la nas'. Mai mult, pare că tânăra nu ar vi la prima intervenție, pentru că un fan a comentat, pe Instagram: „Măcar știm că e bine și a mai reușit o operație'. La scurt timp după ce a postat imaginea din spital, Olivia Addams le-a transmis un mesaj scurt internauților. „Vă iubesc', a scris aceasta pe Instagram.

„Sunt bine, multumesc pentru gandurile bune, unicornilor pentru surpriza video si celor care sunt langa mine, ma iubesc si au grija de mine ', a mai scris tânăra artistă, pe Facebook.

Olivia Addams a locuit în Germania, a lucrat ca broker, s-a lăsat de muzică și acum lansează hit după hit

Olivia Addams este o artistă care cântă de la 3 ani, debutând în corul Alegretto. În această grupare, tânăra a avut parte de turnee prin toată lumea, în țări precum Japonia, China, Germania și Statele Unite ale Americii. Înainte să revină la pasiunea ei, muzica, Olivia Addams a activat ca broker și a avut mare succes în meseria ei. A decis să demizioneze și să își urmeze visul, iar tânăra a ajuns rapid în topurile de profil din țară, dar și de peste hotare.

  „De foarte multe ori am spus că renunț la muzică. Că renunț la acest vis. Și am și renunțat pe niște periooade de timp: am plecat în Germania, la studii, am făcut facultatea, m-am angajat în corporație și am renunțat. Dar în momentele în care chiar ziceam că renuț, că muzica nu e pentru mine, fiindcă dacă era așa mi-ar fi fost mai ușor drumul, exact atunci se iveau oameni din neant care-mi dădeau un mesaj: „am văzut un cover de-ale tale și mi-a plăcut foarte tare! Să nu care cumva să te lași de muzică!' (râde) Iar asta se repeta sistematic de fiecare dată când părea că am luat decizia să renunț la muzică', a transmis Olivia Addams, pentru Life.ro.

Sursa FOTO: Facebook.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter