Ovidiu Komornyik se confruntă cu o criză financiară. Afacerea artistului e la un pas de faliment

Publicat pe

Ovidiu Komornyik este unul dintre cei mai apreciați artiști din România. Cântărețul a investit banii câștigați de-a lungul anilor într-un hotel de pe malul Mării Negre. Odată cu producerea pandemiei de coronavirus, afacerea artistului s-a confruntat cu numeroase probleme financiare, iar în prezent, Ovidiu recunoaște că a trecut prin momente de cumpănă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Ovidiu a investit aproape un milion de euro în afacerea sa din Vama Veche. În 2020, artistul a avut un singur concert, iar acum se află în pragul falimentului cu hotelul său, „Casa OK by Ovo', cu 50 de camere inaugurat cu nouă ani în urmă. Ovidiu Komornyik a investit alături de finul său și de un alt asociat, cel puțin un milion de euro.

Ovidiu Komornyik se confruntă cu o criză financiară. Afacerea artistului e la un pas de falimentOvidiu Komornyik se confruntă cu o criză financiară. Afacerea artistului e la un pas de faliment

În ultimii ani, Komornyik și-a îndreptat atenția, aproape în totalitate, spre afacerea sa, Hotelul „Casa OK by Ovo', din Vama Veche. Artistul s-a confruntat cu multe probleme din cauza pandemiei de coronavirus, Afacerea l-a adus aproape de faliment pe cântăreț, care a recunoscut că trece prin momente dificile.

Citește și: Marcel Pavel, despre prietenia de 30 de ani cu Ovidiu Komornyik!De ce s-au certat la un moment dat

Citește și: Ovidiu Komornyik, dezvăluire surprinzătoare despre Angela Similea:Ea nu mai vrea să cânte!

Citește și: Anca Serea nu mai prezintă știrile din sport la Prima TV.A primit o altă propunere din partea postului

Citește și: Amalia Năstase, adevărul despre divorțul de fostul ei soț, Ilie Năstase:„A fost o decizie foarte grea'

Ovidiu Komornyik se confruntă cu o criză finaciară. Afacerea lui este în pragul falimentului

Ovidiu Komornyik, 52 de ani, a investit banii în sectorul HoReCa și a deschis un hotel în Vama Veche. Din cauza pandemiei de coronavirus, artistul s-a confruntat cu numeroase probleme în ultimii ani. Afacerea dezvoltată de Ovidiu Komornyik pe litoral a devenit un lucru greu de ținut pe linia de plutire. Recent, cântărețul a vorbit despre afacerea sa, mărturisind că așteaptă cu nerăbdare data de 1 mai pentru a putea redeschide „Casa OK by Ovo'. Cu toate astea, Ovidiu susține că nu reușește să găsească angajați, deoarece aceștia sunt plătiți destul de slab.

Iarna este închis, începem pe 1 mai și închidem prin septembrie. Pentru această afacere sezonieră mai avem însă de plătit la bănci, eșalonat, rate, multă vreme, ani de zile, dar noi să fim sănătoși! Hotelul este o chestie micuță, cu 18 camere. Din păcate, nu se mai găsește forță de muncă dornică să muncească, umbli după ei. Toți fug, își iau banii și pleacă. Avem 6 oameni stabili, încă de când am deschis, de 9 ani.', a declarat Ovidiu Komornyik, pentru playtech.ro.

Ovidiu Komornyik nu reușește să găsească angajați

Artistul a declarat că va redeschide hotelul pe 1 mai, dar nu reușește să găsească forță de muncă. Majoritatea lucrătorilor din sectorul hotelier sunt plătiți destul de slab, iar aceștia încearcă să obținp venituri prin diferite trucuri.

Nu poți aduce muncitori din Pakistan, de pildă, căci trebuie să le faci contract pe doi ani, asigurări, și-n pandemie nimic nu e sigur. Toată forța de muncă este plecată în străinătate, iar cei care rămân vor să se îmbogățească rapid, primesc asigurări sociale. Unii nu vor să se angajeze cu acte, pentru că nu vor să renunțe la ajutorul de șomaj. Avem o echipă de puști, nu-ți trebuie oameni obosiți. De la noi nu fură nimeni, nimic, locația e mică, e ușor de gestionat. Sunt clienți de treabă, e al nouălea an, mulți sunt de-ai casei', a mai spus artistul.

Komornyik a fost infectat cu COVID-19

În ultima perioadă, tot mai multe vedete s-au infectat cu noul coronavirus. Printre ele se află și artistul Ovidiu Komornyik. Cântărețul s-a îmbolnăvit cu COVID-19, iar starea sa de sănătate este una bună. Artistul s-a aflat în izolare în ultimele zile.

'Mă aflu în acest moment în izolare, luni ies. Nu m-a afectat foarte mult virusul acesta, am avut ceva temperatură doar vreo două 2 zile, în rest, mai nimic.Pe vremuri, când eram răcit, când făceam gripa noastră, românească, mă simțeam cu mult mai rău. Deja văd că ultimul test a ieșit negativ', a declarat solistul, pentru impact.ro.

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter