Ce se întâmplă cu procesul de partaj dintre Andreea Berecleanu și Andrei Zaharescu. Vedeta TV, decizie nefavorabilă din partea judecătorilor

Publicat pe

Andreea Berecleanu și Andrei Zaharescu au divorțat în urmă cu opt ani, dar se pare că lucrurile nu au fost rezolvate nici azi între cei doi. Magistrații de la Judecătoria Sectorului 1 din Capitală au luat o nouă decizie în procesul de partaj între cei doi. Prezentatoarea TV a primit o lovitură din partea judecătorilor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Decizia luată de Judecătoria Sectorului 1 nu o ajută deloc pe vedeta de televiziune. Andreea Berecleanu a format un cuplu alături de Andrei Zaharescu timp de 15 ani. Cei doi au decis să divorțeze în 2013, preferând să fie discreți cu viața lor personală. Ulterior, prezentatoarea TV a recunoscut că nu se mai înțelegeau și că simțea că era singura care lupta pentru relația lor.

Ce se întâmplă cu procesul de partaj dintre Andreea Berecleanu și Andrei Zaharescu. Vedeta TV, decizie nefavorabilă din partea judecătorilorCe se întâmplă cu procesul de partaj dintre Andreea Berecleanu și Andrei Zaharescu. Vedeta TV, decizie nefavorabilă din partea judecătorilor

La scurt timp după divorțul de Andrei Zaharescu, Andreea Berecleanu și-a refăcut viața alături de medicul estetician Constantin Stan. Vedeta TV a recunoscut că cei doi s-au apropiat treptat, iar doctorul a reușit să o ajute pe știristă să iubească din nou. Andreea este foarte fericită alături de soțul său. De cealaltă parte, Andrei Zaharescu și-a format o familie alături de Cosmina Ionescu. Fostul prezentator este acum Consul al României în Africa de Sud.

Citește și: Cum se înțelege Andreea Berecleanu cu cei doi copii, Eva și Petru:”Ei spun că sunt ori prea strictă, ori copilul lor”/ EXCLUSIV

Citește și: E oficial! Andreea Berecleanu revine în televiziune, după 8 luni:a semnat cu Prima TV. Primele declarații

Citește și: Dinu Maxer, după ce s-a zvonit că Nicoleta Luciu l-ar fi înșelat cu Nuțu Cămătaru:„Când ne-am cunoscut…'

Citește și:Codin Maticiuc: „Am avut foarte mult hate de la oamenii care nu au citit cartea despre Nuțu Cămătaru'

Ce se întâmplă cu procesul de partaj dintre Andreea Berecleanu și Andrei Zaharescu

Zilele trecute, magistrații de la Judecătoria Sectorului 1 au luat o nouă decizie în procesul de partaj între Andreea Berecleanu și Andrei Zaharescu. Decizia nu este definitivă, dar nu o avantajează pe vedeta TV. Judecătorii au respins capătul de cerere prin care prezentatoarea TV îi solicita fostului soț suma de 63.837,59 lei, bani care provin din investițiile pe care cei doi le-ar fi făcut în firma pe care au avut-o în trecut.

'Admite excepţia prescipţiei dreptului material la acţiune, invocată de pârâtul-reclamant. Respinge capătul de cerere constând în obligarea pârâtului-reclamant la plata către reclamanta-pârâtă a sumei de 63.837,59 lei, ca prescris. Respinge excepţia inadmisibilităţii invocată de pârâtul-reclamant, ca neîntemeiată.

Cu cale de atac odată cu fondul. Stabileşte termen de judecată pentru data de 28.02.2022, ora 10.30, cu citarea părţilor. Pronunţată, azi, 10.12.2021, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor de către grefa instanţei', se aratp în decizia instanței, potrivit Wowbiz.ro.

De ce nu au putut Andreea Berecleanu și Andrei Zaharescu să-și încheie partajul

Deși au divorțat în 2013, foștii soți nu au putut să-și încheie partajul din cauza unei firme de producție pe care aceștia o dețineau la comun. După divorț, compania a intrat în faliment, iar bunurile acesteia, printre care un imobil și o mașinp, au fost scoase la licitație. Asociații firmei au reușit să achite o mare parte din rate, dar Andrei Zaharescu susține că ar fi plătit din fonduri proprii suma de 127.675 lei. 

Potrivit sursei citate mai sus, Andreea Berecleanu a solicitat însă ca jumătate din sumă, adică 63.837 să fie socotită drept partea ei de investiție. Acesta fiind și cererea pe care judecătorii au respins-o în cadrul procesului de partaj. Procesul se va relua la începutul anului viitor.

Andreea Berecleanu, despre divorțul de fostul soț

Invitată în podcast-ul lui Damian Drăghici, Andreea Berecleanu a vorbit despre perioada în care a divorțat de tatăl copiilor săi. Prezentatoarea TV a declarat că lucrurile între ei doi nu au mai funcționat, motiv pentru care au decis să se despartă. Cu toate astea, știrista susține că actualul ei soț nu are o relație părintească cu Eva și Petru, ci mai mult una prietenească.

Fostul meu soț a plecat din țară, deci contactul nu a mai fost fizic, doar telefonic, iar ei au trăit în noua familie formată din mine și Constantin. El nu și-a atribuit nicio secundă rolul de tată; nici atunci, nici acum, ci rolul de prieten foarte bun. Au trecut opt ani de atunci. Poate mai degrabă era vorba despre o gelozie a Evei raportat la fratele ei mai mic, mi-a zis psihologul atunci, dar nu altceva și nimic serios. A contat că au păstrat legătura cu tatăl lor', a povestit Andreea Berecleanu. 

Sursa foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter