De ce nu mai vor băieții Adrianei Bahmuțeanu să-și vadă mama: „I-a zis că nu va fi de acord atâta timp cât trăiește ea”

Publicat pe

Adriana Bahmuțeanu este în conflict cu cei doi copii. Maximus și Eduard se pare că ar merge obligați la vizitele cu mama lor. În cadrul unui interviu, Silviu Prigoană a spus ce s-ar fi întâmplat, de fapt, între aceștia. Iată de la ce a pornit totul.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană au avut parte de o relație destul de complicată. Au divorțat și s-au împăcat de mai multe ori, iar din căsnicia lor au rezultat doi băieți- Maximus și Eduard. La momentul actual, cei doi băieți locuiesc cu omul de afaceri.

De ce nu mai vor băieții Adrianei Bahmuțeanu să-și vadă mama: „I-a zis că nu va fi de acord atâta timp cât trăiește ea'De ce nu mai vor băieții Adrianei Bahmuțeanu să-și vadă mama: „I-a zis că nu va fi de acord atâta timp cât trăiește ea'

În ultima perioadă, se pare că relația dintre Adriana Bahmuțeanu și cei doi nu a mai fost atât de bună. Aceștia abia merg să își vadă mama. Iată care este motivul pentru care au ajuns în această situație.

Citește și: Adriana Bahmuțeanu, înșelată de Silviu Prigoană cu fosta lui soție: „A dormit pe prag ca să îl iert’

Citește și: Silviu Prigoană nu o mai lasă pe Adriana Bahmuțeanu să-și vadă copiii: „Nicio decizie a vreunei instanțe…'

Citește și: Cum se simte Alexandru Arșinel după ce a suferit a doua operație la inimă: „Nu pot spune că sunt bine'

Citește și: Soția lui Benone Sinulescu, îngenuncheată de durere după moartea artistului:„Ieri am făcut 40 de ani de la căsătorie

Adriana Bahmuțeanu este în conflict cu cei doi băieți

După ce au decis să divorțeze pentru a cincea oară, Maximus și Eduard au rămas în grija omului de afaceri. Adriana Bahmuțeanu a primit, astfel, un program de vizitare. În ultima perioadă, se pare că băieții nu și-au mai dorit să o vadă pe mama lor.

Motivul ar fi unul destul de neașteptat… Jurnalista nu îi lasă să se vaccineze împotriva noului coronavirus. În momentul în care băiatul cel mare, în vârstă de 14 ani, i-a cerut să se imunizeze, Adriana ar fi refuzat imediat.

Ba chiar mai mult, după ce acest episod, dar și din cauza faptului că mama lor nu este vaccinată, Maximus și Eduard nu mai vor să se vadă cu vedeta de televiziune. În cadrul unui interviu, Silviu Prigoană a vorbit despre ce se întâmplă la momentul actual.

Eu respect programul de vizită, apoi e treaba mămicii cum se descurcă să-i ia, să-i aducă. Iar că nu se înțeleg, e treaba lor.I-a văzut săptămâna trecută. Acum, cel mare, de 14 ani, nu mai e copil, are buletin, e în alt conflict, i-a cerut mămicii lui să-i dea acceptul să se vaccineze, dar ea nu vrea, i-a zis că nu va fi de acord atâta timp cât trăiește ea. Ok, nu mă bag în discuțiile lor, dar copilul nu poate să meargă în diverse locații, cu colegii lui, la diverse aniversări. De acolo e conflictul între ei. Discuții de doi bani care nu-și au rostul. Nu înțeleg mai nimic. E dorința copiilor să se vaccineze, eu i-am trimis obligatoriu în vizită, i-am scos afară din curte, că ei nu vor să meargă, pentru că ea nu e vaccinată'a declarat Silviu Prigoană pentru  impact.ro.

„Eu sunt împotriva medicamentelor”

Silviu Prigoană declara că el este adeptul unor remedii naturiste, ci nu a medicamentelor. Atunci când băiețeii sunt bolnavi, omul de afaceri preferă să le dea produse naturale.

„Eu sunt împotriva medicamentelor de orice fel. Dacă le curge nasul, îi duc în pisină, după le dau usturoi și ceapă, iar dimineața freshuri. Și sunt trei ani de când nu au făcut nici febră. Fără nurofen sau altceva, medicamentele le fac praf ficatul. Nu sunt de acord. Ei sunt mari acum și selectivi, cer mâncare gătită și când se duc acolo și merg de obicei la mămica ei să le facă ea. În partea cealaltă, la ea acasă, nu prea se gătește, pentru ce să aprinzi aragazul la două săptămâni'a mai adăugat Silviu Prigoană. 

sursă foto- Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter