Radu Vâlcan, primele declarații după zvonurile că ar pleca de la Antena 1, la PRO TV: "Se pregătește..."

Publicat pe

Radu Vâlcan, noul prezentator Survivor România? Prezentatorul care ar fi trebuit să prezinte emisiunea Insula Iubirii de Antena 1, pare că s-a răzgândit și acum poarte ajunge la rivalii de la ProTV. Profilul său ar corespunde pentru a fi imaginea Survivor, format preluat de curând de postul TV de la Kanal D.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Întrebat dacă se gândește să plece de la Antena 1, Radu Vâlcan a dezvăluit că zvonurile care îl dau ca plecat de la Iusula Iubirii spre Pro TV sunt, la prima vedere, normale, având în vedere că de curând a participat la Masked Singer.

Radu Vâlcan, primele declarații după zvonurile că ar pleca de la Antena 1, la PRO TV

Totuși, Radu Vâlcan spune că discuțiile despre plecarea lui sunt doar povești, Radu Vâlcan fiind decis să continue la Antena 1, cel puțin în următoarea perioadă. „Nu este nimic adevărat, 100%, voi rămâne în Antena 1', a declarat pentru Fanatik, Radu Vâlcan.

Ba chiar mai mult, a dezvăluit el, deja lucrează pentru următorul sezon al reality-show-ului matrimonial Insula Iubirii.

'Ne pregătim de Insula Iubirii. Nu știu când vom filma, astea sunt discuțiile, e situația asta pandemică și totul e relativ. Dar au dat cei din Antena anunțul că se pregătește un nou sezon, oamenii lucrează deja', a mai precizat, Radu Vâlcan.

Citește și: Adela Popescu împlinește 35 de ani!

Citește și: Au COVID-19 și Radu Vâlcan și bebelușul de două luni! Adela Popescu

Citește și: Anamaria Prodan, acuzații grave pentru Reghe, în plin proces de divorț

Citește și: Gabriel Cotabiță, internat din nou în spital

Actorul reconoaște că a existat negocieri

Totuși, Radu Vâlcan a recunoscut însă că a fost subiectul unor negocieri între cele două posturi TV și tocmai de accea a ajuns la emisiunea lui Cătălin Măruță, imediat după demascarea de la Masked Singier.

„Discuțiile despre plecarea mea au venit ca a fost o confuzie cumva, pentru că am fost la emisiune, la Măruță. Acolo am ajuns după negocieri, vorbit, totul se rezolvă, dar ,într-adevăr, s-a creat confuzia asta și lumea nu mai știa', a mai precizat Radu Vâlcan, potrivit aceleași surse.

Radu Vâlcan a fost la Masked Singer

Surpriză de proporții pentru telespectatori! Șarpele de la „Masked Singer România', sezonul 2, era chiar Radu Vâlcan. Șarpele a făcut show pe o melodie a lui DJ Tiesto, iar detectivii au fost impresionați.

Radu Vâlcan a recunoscut că i-a spus Adelei Popescu că participă la „Masked Singer România', dar aceasta a păstrat foarte bine secretul. Cei patru detectivi nu se așteptau nicio secundă că sub masca Șarpelui se află Radu Vâlcan.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter