Raluca Bădulescu, după ce fiul ei a luat BAC-ul și a intrat la o facultate prestigioasă: „E mândria cea mai mare”

Publicat pe

Raluca Bădulescu, prima reacție după ce fiul ei a luat BAC-ul și a intrat la o facultate prestigioasă. Jurata de la Bravo, ai stil! este cea mai mândră mamă, iar asta pentru că băiatul ei, în vârstă de 18 ani, a obținut cele mai mari reușite de până acum. Mai exact, a trecut examenul maturității și a intrat la o facultate renumită de la noi. Iată ce a declarat celebrul critic de modă!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Raluca Bădulescu și modelul Vali Pungă au un băiat, pe nume Alex, în vârstă de 18 ani. Cei doi s-au despărțit acum mulți ani, însă au rămas în relații foarte bune de prietenie, chiar dacă au decis să meargă pe drumuri separate. Mai târziu, vedeta și-a refăcut viața alături de Florin Stamin, iar Alex avea în jur de cinci ani atunci când l-a cunoscut. 

Raluca Bădulescu, după ce fiul ei a luat BAC-ul și a intrat la o facultate prestigioasă: „E mândria cea mai mare'Raluca Bădulescu, după ce fiul ei a luat BAC-ul și a intrat la o facultate prestigioasă: „E mândria cea mai mare'

Însă, Raluca Bădulescu și Florin Stamin au decis, acum o lună, să divorțeze după 13 ani de căsnicie. Criticul de modă îl va iubi și respecta toataă viața sa pe cel care i-a fost alături în ultimii ani. Chiar și Alex, fiul Ralucăi Bădulescu, s-a înțeles de minune cu ambii tați, cel biologic și cel vitreg, cu toții formând o adevărată familie.

Citește și: Cum se înțeleg Raluca Bădulescu și fiul ei adolescent. A apelat la specialiști:„Este și mai dificil'

Citește și: În ce relații au rămas Raluca Bădulescu și soțul ei după ce au anunțat divorțul:„Îl iubesc mai mult decât orice pe lumea asta'

Citește și: Cum arată Vlăduța Lupău însărcinată în luna a opta:„În curând, o să știu ce înseamnă viața cu adevărat'

Citește și: Ce probleme de sănătate are Tudor Chirilă. Artistul și-a amânat toate spectacolele:”Sper să revin cât mai curând pe scenă”

Raluca Bădulescu, prima reacție după ce fiul ei a luat BAC-ul și a intrat la o facultate prestigioasă

Celebrul critic de modă este în culmea fericirii, după ce fiul ei, Alex, în vârstă de 18 ani a făcut-o extrem de mândră. Băiatul său a trecut cu brio examenul maturității și a intrat la o facultate renumită de la noi. Într-un interviu acordat pentru Wowbiz, jurata de la Bravo, ai stil! a povestit totul, în cele mai mici amănunte: „Copilul…îl iubim cel mai mult din lumea asta. A avut bacul, a luat note bune la BAC, intră la ASE (n.r. Academia de Studii Economice din București). E mândria și cea mai mare bucurie pe care o putem avea cu toții, evident', a declarat Raluca Bădulescu.

Cum se înțeleg Raluca Bădulescu și fiul ei adolescent

Criticul de modă se consideră o mamă împlinită și își iubește necondiționat fiul, în vârstă de 18 ani. Chiar dacă Alex, băiatul ei și al lui Vali Pungă, a avut parte și de tată biologic, și de cel vitreg, cu toții s-au înțeles ca o adevărată familie, fiind foarte apropiați unii de ceilalți. Perioada adolescenței nu este ușoară nici pentru el, dar nici pentru mama sa celebră, astfel că vedeta a apelat la un specialist, pentru a afla cum poate să comunice mai bine cu băiatul ei. Șatena a fost sfătuită de psihologul Felicia Akkaya, în cadrul emisiunii online Consilier de vedete, ce poate să facă în cazul ei. 

„Să vorbești cu un adolescent nu este niciodată ușor. Să vorbești cu un adolescent de 18 ani este și mai dificil. Este, cumva, momentul acela în care el își dorește să își pună aripile, să își clarifice cine e, ce e și ce urmează să se întâmple cu el.

Îi este foarte clar că nu are legătură cu ce se întâmplă cu voi părinții. Orice sugestie vine din partea părintelui este mai greu acceptată decât a oricăror prieteni sau parteneri pe care îi are în preajmă. Se spune că e esențial să păstrezi o limită. Este clar că ei au nevoie de acel spațiu personal, pe care trebuie să îl respecți, pentru a fi acceptat ca prieten-părinte', a explicat Felicia Akkaya.

Sursă foto: Instagram, capturi

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă