Ramona Păuleanu a publicat prima poză cu băiețelul ei. După 8 luni în spital, s-a întors acasă, la surioara lui geamănă

Publicat pe

Băiețelul Ramonei Păuleanu, de la PRO TV, este, fără doar și poate, un luptător! După opt luni petrecute în spital, micuțul s-a întors acasă, la surioara lui geamănă, iar acum mama lor a publicat prima poză cu fiul ei, simpaticul Luca.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Carismatica prezentatoare a rubricii Meteo de la PRO TV, a născut în urmă cu 8 luni gemeni, băiat și fată, însă, din nefericire, băiețelul Ramonei Păuleanu s-a confruntat cu probleme de sănătate după ce a contractat o bacterie din spital. După luni de zile în care a fost nevoită să se împartă în cei doi bebeluși – Luca fiind în spital -, vedeta și-a adus în sfârșit fiul acasă. Și le-a arătat fanilor și prima fotografie cu micuțul.

Fiul Ramonei Păuleanu, acasă după 8 luni de spitalizare

Nașterea gemenilor a fost prematură și extrem de dificilă, iar Ramona Păuleanu s-a chinuit opt luni până și-a văzut fiul acasă. Ulterior, tatăl gemenilor, avocatul Adrian Cuculis, a dezvăluit că băiețelul s-a infectat cu o bacterie din spital. Acesta a depus plângere penală împotriva spitalului, după ce fiul său a fost nevoit să treacă prin momente dramatice.

Citește și: Ramona Păuleanu de la PRO TV a născut prematur. Cum se simt gemenii: „O bacterie…'

Citește și: Cum se simte Ramona Păuleanu la 6 luni după nașterea prematură a gemenilor: „Am fost cea mai nenorocită ființă și cea mai fericită'

Citește și: Scandal uriaș între Andreea Bălan, George Burcea în plin proces de divorț: „A înjurat și a spus cuvinte foarte urâte” / „Nu a plătit niciodată în 2 ani pensia alimentară”

Citește și: Laurențiu Cazan, despre ultima întâlnire cu Victor Socaciu:„Era foarte abătut’

Cred că noi nu suntem conștienți de fapt de ceea ce se întâmplă în spitalele astea și cum arată de fapt viața părinților care ajung să își interneze copiii. Nu poți să spui ce simți, e greu să vorbesc acum pentru că de obicei comentez eu alte cazuri, de data asta sunt eu cazul și vreau să tragă cel puțin un învățământ din treaba asta. 

Cei care ne conduc trebuie să investească în zona spitalelor pentru că vorbim de 30 de ani și nu se mai în tâmplă nimic. Ceea ce pot să vă spun este că drama da, continuă. În fiecare zi luptă copilul meu. Mă bucur că și ea a avut puterea să spună ce s-a întâmplat.

Unul plânge și unul râde pentru că fata este foarte bine, doar că băiatul ar fi fost bine dacă nu l-ar fi îngenuncheat sistemul pentru că nu a fost vina lui, nu a fost vina ei. A fost exclusiv vina sistemului și acolo în spital s-a întâmplat toată nenorocirea asta„, a declarat Adrian Cuculis la România TV.

După o lungă perioadă în care viața lui a atârnat de un fir de ață, micuțul Luca a venit acasă, lângă surioara lui, iar mama sa a postat prima fotografie cu el. Fiul Ramonei Păuleanu este, fără doar și poate, un luptător, emoționanta fotografie, în care zâmbește și îi râd ochișorii efectiv, primind o mulțime de aprecieri, din partea internauților, care i-au urat bun venit acasă.

„Sistemul ăsta l-a salvat și l-a prăpădit”

Cel mai fericit moment din viața vedetei PRO, cel în care a devenit mamă, s-a transformat rapid într-o dramă, după ce Luca a contractat o bacterie intraspitalicească. Din acel moment, băiețelul Ramonei Păuleanu a luptat timp de 8 luni, zi de zi, pentru viața lui. Și a învins!

„Am născut doi pui, o fată și un băiat, mult mai devreme decât trebuia. Alexandra și Luca. Probabil ca așa a fost sa fie. Universul s-a grăbit.

Trebuie să fi fost universul pentru că, altfel, nici eu și nici ei nu erau pregătiți. Era într-o joi, seara, după o zi ciudată, când am fost dusă de urgență în sala de operații. În sala aia, pe masa aia, a fost pentru prima data în viață când mi-au clănțănit dinții în gură de frică.

Erau prea fragili. Amândoi, dar mai ales Luca. Iar peste toată fragilitatea asta, o bacterie luata din spital l-a destabilizat complet, luptând și în momentul de față să se facă bine.
Sistemul asta l-a salvat și l-a prăpădit’,
a scris cu ceva timp în urmă Ramona pe rețelele de socializare.

Acum, Luca este pentru prima oară acasă, alături de părinții săi și de Alexandra, surioara lui geamănă.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter