Polițista din Brașov, care s-a împușcat de ziua ei, era terorizată de fostul iubit. Ce a determinat-o să se sinucidă

Publicat pe

Sabina, polițista din Brașov care s-a sinucis de ziua ei, cu arma furată de la secție, a fost victima violenței domestice. Polițista era terorizată de fostul iubit și chiar obținuse ordin de protecție împotriva lui, dar nu se știe dacă acesta a fost motivul pentru care și-a luat viața. Sabina a fost găsită moartă în ultima zi a anului 2021 și gestul ei ridică multe semne de întrebare.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Polițista de 29 de ani s-a sinucis cu arma furată cu o lună în urmă din sediul IPJ Brașov, faptă pe care nimeni nu a sesizat-o și despre care soțul ei, tot polițist, ar fi știut. Sabina era terorizată de fostul iubit, un bărbat cu care a avut o relație în 2019 și împotriva căruia ceruse și obținuse ordin de protecție.

În 2019, când era ajutor de șef de post într-o comună din Brașov, Sabina Alexandra H. a avut o relație cu un bărbat care a bătut-o și a dat-o afară din casă. Scandalul teribil a ajuns la Parchet și, ulterior, în instanță, iar judecătorii au emis un ordin de protecție.

„Admite în parte cererea privind emiterea ordinului de protecţie formulată de petentul Parchetul de pe lângă Judecătoria Brașov, în numele victimei H. Sabina Alexandra în contradictoriu cu intimatul agresor B. George, şi în consecinţă: Dispune evacuarea temporară a intimatului agresor din locuinţa familiei. Dispune reintegrarea victimei H. Sabina Alexandra în locuința familiei.

Obligă intimatul agresor să păstreze o distanţă minimă de 50 metri faţă de victima H. Sabina Alexandra, cu excepţia situaţiilor în care se impune, potrivit legii, prezenţa concomitentă a părţilor în faţa unor instanţe de judecată, a unor organe de urmărire penală sau a altor instituţii şi autorităţi publice. Obligă intimatul agresor să păstreze o distanţă minimă de 50 metri faţă de domiciliul victimei H. Sabina Alexandra', au decis, în 2019, magistrații.

Citește și: Laurențiu Cazan, despre ultima întâlnire cu Victor Socaciu:„Era foarte abătut’

Citește și: Cine este femeia care l-a ajutat pe Lorenzo Lazo să treacă peste decesul lui Edith Gonzalez.E cu 24 de ani mai tânără decât el

Citește și: Julia Chelaru a rupt tăcerea la 4 ani de la divorțul de Bogdan Jianu:„Am plâns ca doi copii

Sabina a plecat din localitate din cauza iubitului agresiv

Potrivit unor surse apropiate, la scurt timp după hotărârea instanței, polițista și-a făcut bagajele și a plecat din localitate.

„După scandal, s-a transferat din comună. S-a dus la Brașov. Nu părea o persoană deprimată sau care să recurgă la un asemenea gest', au declarat sursele citate Spynews.ro.

Ajunsă la Brașov, agenta a devenit ofițer și l-a cunoscut pe cel care avea să îi devină soț în urmă cu aproape jumătate de an. Conform unor surse judiciare citate de Observator, cu o seară înainte de a se sinucide, polițista s-a certat cu soțul, reproșându-i că sora lui s-ar băga în căsnicia lor.

Conform acelorași surse, bărbatul ar fi plecat de acasă, iar Sabina i-ar fi transmis câteva mesaje pe telefon, afirmând că va rezolva toate problemele și că știe ea ce are de făcut. Acest mesaj l-ar fi alertat pe polițist, care știa că în casă există arma și muniția de serviciu a femeii.

Ce ar fi aflat polițista înainte să se sinucidă

Polițista găsită împușcată în Brașov, chiar înainte să împlinească 29 de ani, s-a sinucis. Aceasta este concluzia medicilor în urma examenului medico-legal.

În acest moment, este așteptat și rezultatul probelor de sânge care ar trebui să stabilească alcoolemia, dat fiind faptul ca pe masa era o sticla de vin goala și una începută. 

Se pare că înainte să își pună capăt zilelor, tânăra și-a confruntat soțul cu privire la o relație anterioară. Aceasta ar fi aflat recent că bărbatul avea un copil cu o altă femeie, potrivit Antena 3.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter