Richard Gere a devenit tată pentru a treia oară, la 70 de ani. Soția sa a născut în secret

Publicat pe

Alejandra Silva, tânăra soție a lui Richard Gere, a născut în secret pentru a treia oară. Actorul a devenit din nou tată la 70 de ani!

Richard Gere a devenit tată pentru a treia oară, la 70 de ani. Soția sa a născut în secretRichard Gere a devenit tată pentru a treia oară, la 70 de ani. Soția sa a născut în secret

Alejandra Silva, în vârstă de 37 de ani, a adus pe lume un băiețel. Activista spaniolă a devenit mamă pentru a treia oară.

Alejandra Silva și Richard Gere mai au împreună tot un băiețel, în vârstă de un an și două luni, notează libertatea.ro.

Citește și: Richard Gere, tată pentru a doua oară, la 69 de ani.Sarcina soției lui, binecuvântată de la Dalai Lama

Actorul și iubita lui mai tânără cu 33 de ani s-au căsătorit în urmă cu doi ani, în cadrul unei ceremonii private, în New York. Richard Gere și Alejandra Silva s-au cunoscut în timpul unei călătorii pe care actorul o făcea pe Coasta Amalfi, cei doi având în comun atât pasiunea de a călători, cât și deschiderea pentru acțiunile umanitare. Richard Gere nu este la primul mariaj. Acesta a mai fost căsătorit cu supermodelul Cindy Crawford și modelul Carey Lowell.

Citește și: Richard Gere – Prima apariţie oficială alături de noua lui iubită, cu 34 de ani mai tânără

Actorul în vârstă de 70 de ani mai are un fiu de 20 ani, Homer, cu fosta sa soţie, Carey Lowell. Căsnicia celor doi s-a destrămat după 14 ani, divorţând în anul 2016.

La rândul ei Alejandra, care l-a cunoscut pe Gere în timp ce era în proces de divorţ de primul soţ, Govind Friedland, mai are un copil de 7 ani.

Sursa foto: Hepta

Citește și: Richard Gere s-a căsătorit în secret.La 68 de ani, și-a luat soție cu 33 de ani mai tânără

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter