Rocsana Marcu a ajuns în celebrul tabloid The Sun. Ce au scris jurnaliștii britanici despre ea

Publicat pe

Rocsana Marcu a primit o poreclă în Anglia! După ce a renunțat la cariera sa în televiziune, diva a părăsit România și a început o nouă viață în Marea Britanie. Aceasta a atras imediat atenția jurnaliștilor, care i-au oferit chiar și o poreclă! Rocsana Marcu a ajuns în celebrul tabloid The Sun.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Rocsana a plecat definitiv din România și a început un nou capitol din viața ei pe meleaguri străine. Fosta vedetă TV și-a schimbat cu totul cariera și a devenit agent imobiliar în Londra. Cu toate acestea, tânăra este în continuare în atenția jurnaliștilor, care i-au oferit chiar și o poreclă.

Aceasta a ales să renunțe la celebritate și să se stabilească într-o țară străină, alături de cele două fetițe ale sale. Mayra și Indira studiază acum la o școală de prestigiu din Londra și se simt mai fericite ca oricând. Acesta este unul dintre multele motive pentru care Rocsana Marcu nu dorește să se întoarcă curând în România.

Citește și: Unde locuiește acum Rocsana Marcu și cu ce se ocupă!Au apus vremurile când purta ținute sexy

Citește și: Ce face Rocsana Marcu după ce s-a retras din televiziune. Fanii îi ironizează muzica:„Lasă-te, nu e de tine!

Citește și: Cine este Dana Opșitaru, marea dragoste a lui Cătălin Botezatu:”O iubesc în continuare”

Citește și: Bianca Drăgușanu a apărut cu un ochi roșu la petrecerea VIVA!. Care e motivul:”Nu e vorba despre nicio operație estetică”

Rocsana Marcu a ajuns în celebrul tabloid The Sun

După ce s-a stabilit permanent în Londra, blondina a crezut că va ieși din observația presei, însă nu a fost așa. Cei de la „The Sun' au scris un articol despre ea în care i-au oferit și o poreclă. În acest moment, Rocsana este cunoscută în Marea Britanie drept „Holly Willoughby a României' datorită asemănărilor evidente dintre cele două.

Holly Willoughby este o cunoscută prezentatoare TV din Marea Britanie, care este foarte admirată de către telespectatori. Aceasta și cu românca noastră seamănă extrem de mult, motiv pentru care Rocsana a atras imediat atenția presei!

De ce s-a mutat Rocsana Marcu în Anglia

Decizia pe care a făcut-o Rocsana a lăsat pe toată lumea cu gura căscată! Nimeni nu s-ar fi așteptat la o asemenea veste având în vedere succesul de care diva se bucura în România. Totuși, aceasta a explicat de ce a lăsat întreaga ei viață și a plecat peste meleaguri.

„Am decis să mă mut în Londra pentru a le îndeplini visul fetițelor mele și pentru viitorul lor. Vom sta aici o lungă perioadă, deoarece Mayra și Indira sunt înscrise aici la școală și sunt tare fericite.', a spus Rocsana.

„Iubesc Londra'

Blondina pare că s-a acomodat imediat cu schimbarea majoră petrecută în viața ei și se bucură enorm de oportunitățile care i se oferă. Aceasta a declarat că dorește să își achiziționeze o casă în Londra în viitorul apropiat.

„Locuim în partea de nord a Londrei, într-o zonă superbă, linșitită, avem trei parcuri lângă noi, lacuri, păsări și multă verdeață. Este unul dintre motivele pentru care iubesc Londra. Dacă voi demonstra că sunt un broker imobiliar bun, îmi voi cumpăra casă în viitorul apropiat.', a spus Rocsana Marcu pentru Click!.

„Știam că asta voi face'

Rocsana Marcu se bucură enorm de noua sa viață. Într-un interviu, diva nu a menționat nimic referitor la perioada în care era persoană publică în România, însă a declarat că adoră ceea ce face în acest moment.

 „Am cochetat cu domeniul imobiliar și în România, dar în momentul în care am decis să ne mutăm la Londra, știam că asta voi face. Întotdeauna am acționat conform unui plan bine stabilit.', a mai spus aceasta.

Cu atât mai mult, aceasta și-a terminat cursurile de agent imobiliar pentru a putea profesa în domeniul la care visa.

Am studiat șase luni până când am luat toate examenele și abia apoi am început să lucrez.', a adăugat blondina.

Sursă foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter