Roxana Ciuhulescu revine la PRO TV. În ce emisiune va putea fi văzută

Publicat pe

Roxana Ciuhulescu revine la PRO TV, postul care a consacrat-o și unde a prezentat mulți ani o emisiune pe teme automobilistice. Se pare că vedeta, în vârstă de 42 de ani, a acceptat propunerea de face parte dintr-un nou proiect al televiziunii din Pache Protopopescu.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Roxana Ciuhulescu, una dintre cele mai iubite vedete PRO TV, ar putea reveni la postul care a făcut-o faimoasă, după ce s-a retras din lumina reflectoarelor. Vedeta de 1,90 m, dintre care 1,20 m doar picioarele, este greu de uitat, chiar dacă nu mai este de ani buni pe sticlă, așadar revenirea ei la postul din Pache Protopopescu i-ar bucura cu siguranță pe fani.

Roxana Ciuhulescu revine la PRO TV. În ce emisiune va putea fi văzutăRoxana Ciuhulescu revine la PRO TV. În ce emisiune va putea fi văzută

Roxana Ciuhulescu revine la PRO TV

Roxana Ciuhulescu a fost, ani buni, una dintre cele mai apreciate vedete PRO TV, emisiunea ProMotor, a cărei gazdă a fost timp de 13 ani, fiind multă vreme în topul preferințelor telespectatorilor. Vedeta s-a retras însă de pe sticlă de o bună bucată de vreme și s-a îndreptat spre altă profesie – din vara anului trecut, vedeta este consiliera ministrului Tineretului și Sportului. Iată însă că dragostea pentru televiziune nu o poate ține departe de camerele de luat vederi…

'De curând, am primit o propunere destul de tentantă pentru un show-concurs, un proiect foarte mare, despre care însă nu pot da mai multe amănunte', a declarat vedeta pentru Playtech.ro.

Citește și: Roxana Ciuhulescu a suferit de depresie postnatală: „Plângeam foarte des, eram dărâmată!' / Cum și-a revenit

Citește și: Florin Zamfirescu îi ia apărarea lui George Burcea după ce actorul a instigat la violență împotriva femeilor: „Reacția lui mi se pare foarte firească”

Citește și: Bucătarul Petrișor Tănase a fost infectat cu COVID-19: „Am probleme cu memoria…'

Conform sursei citate, este vorba despre show-ul Survivor, unde Roxana Ciuhulescu se va face remarcată, cu siguranță, din prima clipă. Asta și datorită faptului că se pliază perfect pe formatul emisiunii – vedeta a practicat handbalul, voleiul și nu s-a sfiit să urce și în ring pentru partide de kick-boxing.

De ce a plecat vedeta din televiziune

Timp de 13 ani, Roxana Ciuhulescu a fost gazda emisiunii PRO Motor, care s-a bucurat de mult succes. Odată cu plecarea din televiziune, au apărut schimbări și în viața personală a vedetei. În 2017, Roxana Ciuhulescu a divorțat de primul soț, cu care are o fiică în vârstă de 11 ani. Un an mai târziu, vedeta TV și-a refăcut viața alături de Silviu Bulugioiu, căruia i-a dăruit un băiețel, acum în vârstă de 3 ani. Ulterior, prezentatoarea și-a schimbat complect traiectul profesional, de anul trecut ea fiind Din vara anului trecut, Roxana Ciuhulescu consilierul ministrului Tineretului și Sportului. A mărturisit însă nu o dată că i-ar plăcea să revină la marea sa dragoste, televiziunea.

Vedeta a mărturisit că a renunțat în cele din urmă la emisiunea care a făcut-o celebră, la momentul acela fiind epuizate toate subiectele, iar acest lucru i-a dat senzația de plafonare.

„După 13 ani de „ProMotor’, pur şi simplu nu mai aveam ce să mai arăt, ce să mai demons­trez. Făcusem tot ce se putea face şi tot ce-mi trecuse prin minte, lucruri pe care nu le mai făcuse nici un alt prezentator de emisiune auto. Gân­deş­te-te că sunt un om care deţine carnet sau atestat pentru toate categoriile de conducere, am sărit din elicopter în mare, m-am scufundat la 40 de metri adâncime, am zburat cu avionul supersonic, am făcut şcoala de elicoptere, am condus toate vehi­culele posibile… Aşa că începusem să simt că mă plafonam şi, în plus, obosisem foarte tare, pentru că ajunsesem ca un soi de minge de ping-pong: pe lângă „ProMotor’, eram şi reporter la „Po­veştiri adevărate’, la emisiunea „La Măruţă’, la Ştirile mari, când aveau nevoie de mine… Deci mi-am dat seama că venise momentul să mă re­trag din proiectul „ProMotor’, a mărturisit Roxana Ciuhulescu pentru revista AS.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter