Roxana Ciuhulescu trebuie să facă RMN, după întoarcerea de la Survivor: „Dacă va fi nevoie de operație...”

Publicat pe

Roxana Ciuhulescu are nevoie de RMN, după întoarcerea de la Survivor România. Roxana Ciuhulescu a fost una dintre cele mai apreciate vedete de la Survivor România. Deși aceasta era pregătită să facă față tuturor obstacolelor din Republica Dominicană, problemele de sănătate i-au stricat planurile. Concurenta a fost nevoită să se întoarcă acasă, după ce medicii au constatat că nu mai poate participa la probele competiției.

CITEȘTE VIVA DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Roxana Ciuhulescu a fost extrem de apreciată pe parcursul competiției Survivor România. Aceasta, deși era pregătită să facă față tuturor obstacolelor, s-a confruntat cu probleme grave de sănătate. Medicii au decis că e mai bine să nu continue concursul deoarece ar putea apărea complicații. Acum, ea a vorbit despre această situație și a explicat că va avea nevoie de un RMN pentru a afla exact ce este în neregulă.

Roxana Ciuhulescu trebuie să facă RMN, după întoarcerea de la Survivor: „Dacă va fi nevoie de operație...'Roxana Ciuhulescu trebuie să facă RMN, după întoarcerea de la Survivor: „Dacă va fi nevoie de operație...'

O persoană apropiată ei a declarat că vedeta va avea nevoie de un RMN după întoarcerea de la Suvivor. Mai mult decât atât, ea speră să nu fie nevoie de o operație.

Citește și: Ce înălțime au Laura Giurcanu și Roxana Ciuhulescu de la Survivor

Citește și: De ce a votat-o Xonia pe Roxana Ciuhulescu, la Survivor:'Avea probleme la…'

Citește și: Cum se înțelege Roxana Vancea cu soacra și ce relație au părinții ei cu soțul ei, Dragoș:„La capitolul ăsta…’

Citește și: Cine este Aron Bob de la Mireasa.Tatăl lui este preot

Roxana Ciuhulescu are nevoie de RMN, după întoarcerea de la Survivor România

Roxana Ciuhulescu se confruntă cu probleme mari de sănătate. Aceasta va avea nevoie să își facă un RMN pentru a afla cu exactitate ce se întâmplă cu genuchiul său. O prietenă de-ale ei a menționat că asigurarea medicală pe care o are va acoperi toate costurile consultațiilor și chiar și a operației.

„Are nevoie de RMN. Asigurarea medicală ar trebui să-i acopere toate cheltuielile, inclusiv dacă va fi nevoie de operație.', a declarat pentru playtech.ro o persoană apropiată acesteia.

Cum a fost Survivor România pentru Roxana Ciuhulescu

Roxana Ciuhulescu a vorbit în cadrul unui interviu despre ceea ce a însemnat Suvivor România pentru ea. Se pare că vedeta consideră că a participat la un reality show extrem de dur, iar foamea, frigul și dormitul în aer liber au fost reale probleme. Cu toate acestea, cea mai dureroasă provocare a fost să nu poată lua legătura cu copiii săi.

„Survivor este un reality show mult mai dur față de cum se vede la televizor. Foamea, frigul, dormitul sub cerul liber, umiditatea, alergiile la insecte, durerile de oase de la dormitul pe scânduri, contuziile din concurs, sunt doar câteva din „ingredientele' celei mai dure emisiuni din lume. Însă, faptul că nu îți poți vedea familia și nici nu poți vorbi cu ea, este cel mai chinuitor. Cel puțin asta este punctul meu de vedere, al unei mămici a doi copii', a spus ea pentru sursa citată.

Cum au reacționat copiii ei când s-a întors acasă

Copiii vedetei au fost extrem de fericiți în momentul în care mama lor s-a întors de la Survivor România. Roxana Ciuhulescu a menționat că emoția pe care a simțit-o este greu de descris în cuvinte.

„Au fost extrem de fericiți, mi-au sărit în brațe iar acest sentiment a fost de neprețuit. Este emoție amestecată cu bucurie, cu vină, cu responsabilitate, cu sacrificiu, cu dorință de a face și pentru tine ce-ți dorești, cu bucuria regăsirii și recunoștință pentru că a fost dat să ți se întâmple și, în sfârșit, te-ai întors acasă.', a spus ea.â

Când se va întoarce la Minister

Roxana Ciuhulescu a menționat că după ce va face RMN-ul va pleca într-o vacanță alături de familia sa. Ulterior, ea se va întoarce la Minister și susține că abia așteaptă să își revadă colegii.

„Momentan, aștept să fac RMN-ul, iar apoi îmi doresc să plec într-o scurtă vacanță cu familia. Am nevoie de puțin timp ca să mă refac, să-mi revin. Apoi mă voi întoarce la minister, abia aștept să-mi reîntâlnesc colegii. Mi-e dor tare de ei și îmi lipsesc activitățile din cadrul ministerului. Și mai știu că sunt așteptată cu drag acolo, este un gând tare benefic pentru mine. Mulțumesc, tuturor!', a mai spus ea.

Sursă foto: Arhivă VIVA!

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter