Scene de amor în serialul Vlad, de la Pro TV. Protagoniștii sunt Emilian Oprea și Anda Sârbei

Publicat pe

Scene de amor în serialul Vlad, de la Pro TV. În episodul de luni, 27 septembrie al celebrei producții, fanii vor avea parte de acțiune, schimbări de situații bruște, dar și de scene fierbinți care îi au ca protagoniști pe actorii Emilian Oprea, Leo din serial, și Anda Sârbei, cea care joacă rolul Iuliei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Scene de amor în serialul Vlad. După ce Leo a preluat responsabilitatea de a avea grijă de Iulia, astăzi vom vedea cum se descurcă acesta acasă la Cezar, unde se asigură că femeia e în siguranță.

Scene de amor în serialul Vlad, de la Pro TV. Protagoniștii sunt Emilian Oprea și Anda SârbeiScene de amor în serialul Vlad, de la Pro TV. Protagoniștii sunt Emilian Oprea și Anda Sârbei

Scene de amor în serialul Vlad, între Leo și Iulia. De unde a pornit totul

Scene de amor în serialul Vlad. Testele pe care el le va folosi pentru a vedea cât sunt de atenți băieții care asigură paza vor sta la baza unui nou conflict cu Iulia.

„De ce trebuie să mă lupt ca să te apăr', o va întreba Leo, exasperat, pe tânără. Focul puternic care arde între cei doi îi va purta spre o scenă neașteptată, dar încărcată de dorință de viață, tranmite postul Pro TV.

Citește și: Anca Dinicu, alias Gina lui Bendeac, joacă în serialul Vlad

Citește și: Olimpia Melinte, din serialul VLAD, și-a botezat fiica

Citește și: Simona Halep împlinește azi 30 de ani

Citește și: Cum arată și cum se simte Victor Socaciu, după ce a ieșit din spital

Presiunea crește și pe alte fronturi

Scene de amor în serialul Vlad. Presiunea va fi atinge cote maxime și pe moșia lui Scarlat. Supărată pe gestul făcut de Carla, Ivana se simte trădată: „O să fiu mereu aia de care ți-a fost milă'.

Disperată, apelează iar la vechiul ei prieten… alcoolul. Și cum în viață totul se plătește, gesturile ei o vor duce pe Carla în brațele altcuiva…

În paralel cu toate acestea, viața le face feste lui Petre și Cezar. Cu Maria lângă el, într-un hotel prea scump pentru ceea ce credea că-și pot permite, Petre își va deplânge existența:

„N-am putut mai mult. Tu ai fi meritat tot ce-i mai bun pe lume'. Tot în brațele femeii iubite, Cezar îi va face Deliei una dintre cele mai sincere declarații: „M-am săturat să tot fug prin viață'.

Care este cea de-a doua surpriză a episodului 4

Cel de-al patrulea episod al ultimului sezon vine și cu o premieră: Anghel Damian, cunoscut actor, se va afla și în rolul de scenarist.

'Când mi s-a propus să scriu pentru VLAD, recunosc că sentimentul inițial a fost de frică. Scrisesem înainte film de scurt și lungmetraj, însă aici miza era mai mare, un produs deja iubit de telespectatori, cu o producție costisitoare, cu regizori care, iată, pariau pe mine și pe creativitatea mea într-un domeniu, scrisul, pe care îl exersasem până atunci în contexte foarte diferite.

Aici era vorba de episoade lungi, în care personajele și, până la urmă, colegii mei actori, urmau să joace după cum dictam eu. Nu era loc de falsat, nu era loc de răzgândit, odată DA-ul rostit.

Așa că am stat un pic și am cumpănit. După care am decis că așa o încercare nu se ratează și că o să scriu cât de bine o să pot. Sper ca sezonul doi să vă placă cel puțin la fel de mult ca primul.

Și să nu uitați că în VLAD eu rămân Adrian, băiatul bun de care v-a părut atât de rău că le-a pățit pe toate câte le-a pățit în viața lui. Cât despre poveste, vă avertizez că ea merge în direcții care m-au surprins chiar și pe mine în timp ce scriam.

Se moare, se trăiește, se urăște, se iubește, dar răzbunarea merge mai departe.', declara Anghel Damian, în 2019, atunci când i s-a făcut propunerea și a acceptat-o.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter