Anca Dinicu, alias Gina lui Bendeac, joacă în serialul Vlad: "Dau din casă și vă spun..."

Publicat pe

Anca Dinicu, actrița care a dat viață personajului Gina Felea din Băieți de oraș', cu Mihai Bendeac, se alătură distribuției serialului Vlad. Anca Dinicu spune, despre rolul său din Vlad, că a fost o provocare pentru că joacă rolul unei fete simple, lovită de greutățile vieții.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cunoscută și ca Gina lui Mihai Bendeac, pentru că în serialul de la Antena 1 a jucat rolul de soție a lui Malone, Anca Dinicu a acceptat provocarea Vlad și este foarte încântată că se numără printre actorii care dau viață personajelor din celebrul serial de la Pro TV.

Anca Dinicu, alias Gina lui Bendeac, joacă în serialul Vlad: "Dau din casă și vă spun..."Anca Dinicu, alias Gina lui Bendeac, joacă în serialul Vlad: "Dau din casă și vă spun..."

'Mă bucur mult că am făcut parte din distribuție  și că mi-am revăzut colegii cu care am mai lucrat și în alte proiecte. Pentru mine a fost o experiență nouă din perspectiva personajului pe care îl interpretez. Este o zonă pe care nu am mai experimentat-o în film.

M-am simțit foarte bine în timpul filmărilor și cumva, datorită atmosferei care s-a creat în spatele camerelor de filmat, dar și a colegilor și întregii echipe .

Pot să vă spun că a fost o provocare. La fiecare personaj aduci o lume, de data asta este o lume tristă, oamenii strazii. Personajul meu este o fată simplă, plecată de mică de acasă, lovită de greutățile vieții, sensibilă.

Ea se îndrăgostește la prima vedere de Ștefan. Mai multe nu cred că am voie să spun, sper să empatizați cu personajul meu', a declarat Anca Dinicu.

Mai multe despre ceea ce urmează în sezonul final, adaugă scenaristul Anghel Damian:

'Dau din casă și vă spun că în acest ultim sezon, în universul VLAD își vor face apariția mai multe personaje care vor purta pe umeri sarcina de-a vă aduce zâmbetul pe buze.

Prima este Anca, dar alături de ea urmează alți actori excepționali și cunoscuți publicului larg care vor îmbogăți povestea și vor crea, sper eu, echilibrul perfect între dramă – acțiune și comedie'.

Citește și: Copiii lui Florin Salam, dezvăluiri de ultimă oră despre starea de sănătate a artistului:„E foarte epuizat’

Citește și: Sfaturile lui Dan Cruceru, de Valentines Day, după 12 ani de mariaj:'Fără bere cu băieții'/ INTERVIU

Citește și: De ce nu a fost Smiley invitat la nunta Simonei Halep.Ce făcea artistul în timpul petrecerii

'În lumea VLAD, un univers al răzbunării, adeseori încărcat de suferință, e nevoie din când în când și de o rază de lumină, un zâmbet, o pauză de râs, momente care să ne facă drumul întunecat al răzbunării mai suportabil.

Dramaturgic, procedeul se numește comic relief și pentru asta ai nevoie de situații scriptice realiste cu potențial comic și de actori pe măsură, care să facă trecerea de la dramatic la comic cât se poate de lină.

Aici intră în scenă Anca Dinicu și al ei personaj, pe care nu o să-l numesc acum ca să vă las plăcerea descoperirii„, a mai spus Anghel Damian.

Anca Dinicu a jucat alături de Stela Popescu, atunci când avea 8 ani

La vârsta de 8 ani, actrița Anca Dinicu a jucat alături de regretata actriță Stela Popescu.

Eram mult prea mică să conștientizez cu cine am onoarea să fac schimb de replici. Eu eram nepoata și mă ținea pe genunchi. O fire blândă, o voce caldă și atoateînțelegătoare.

Vibra bunătate, prima mea tentativă de a transpune adevăruri a funcționat datorită ei. Emisiunea se numea „Pentru dumneavoastră, doamnă”.

Și întâlnirile cu Adriana Trandafir, Carmen Tănase și Anca Sigartău au contribuit la formarea mea profesională, la consolidarea personalității artistice și, ce este mai important, la stabilirea unor contacte umane prețioase', a povestit Anca Dinicu.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter