Copiii lui Florin Salam, dezvăluiri de ultimă oră despre starea de sănătate a artistului: "E foarte epuizat"

Publicat pe

Ieri au apărut informații legate de faptul că Florin Salam ar fi internat în spital, în stare gravă, însă copiii manelistului infirmă aceste zvonuri. Atât Betty, cât și Dani Stoian au dezvăluit că Florin Salam este epuizat de muncă și nu are nici o boală gravă, așa cum s-a spus.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Dani Stoian, băiatul lui Florin Salam, a clarificat zvonul legat de starea de sănătate a tatălui său. Acesta infirmă categoric faptul că manelistul ar fi internat în stare gravă, cu atât mai puțin infectat cu COVID-19, așa cum a apărut în spațiul public.

Copiii lui Florin Salam, dezvăluiri de ultimă oră despre starea de sănătate a artistului: "E foarte epuizat"Copiii lui Florin Salam, dezvăluiri de ultimă oră despre starea de sănătate a artistului: "E foarte epuizat"

„Primesc tot felul de mesaje în legătură cu starea de sănătate a tatălui meu în urma celor apărute în presă. Tatăl meu nu este internat în vreun spital, tatăl meu nu este așa cum se spune de câteva zile în presă.

Tatăl meu urmează, într-adevăr un tratament. După atâtea nopți pierdute și un stil de viață haotic a ajuns într-o pasă mai puțin bună. Totul trebuie să fie ținut sub control pentru a putea să onoreze viitoarele evenimente la care s-a angajat.

Vă mulțumesc tuturor că v-ați făcut timp să întrebați despre tatăl meu. Pe această cale am vrut să vă anunț că totul merge spre bine. Ne vedem curând pe scenă!”, a scris fiul lui Florin Salam.

Mai mult decât atât, fiul celebrului manelist le-a transmis fanilor să înceteze din a-i trimite sute de mesaje în legătură cu starea de sănătate a tatălui său, mărturisind că dacă era ceva grav cu viața lui, cu siguranță spuneau public.

Citește și: Florin Salam nu a mers la pomana fostei soții:'Nici nu aveam nevoie să fie el!'

Citește și: Fiica lui Florin Salam, mesaj emoționant în memoria mamei sale.Ce a transmis Betty

Citește și: Ultima melodie lansată de Petrică Cercel, înainte de a muri:„Fericit sunt, Doamne, tare fericit’

Ce spune Betty despre starea de sănătate a tatălui ei

La rândul său, și Betty a postat pe Instagram un mesaj prin care îi liniștește pe cei îngrijorați pentru viața lui Florin Salam. Fiica manelistului spune că acesta nu este în stare gravă, nici nu are o boală anume, ci este doar foarte epuizat din cauza muncii.

„Tatăl meu urmează un tratament ușor pentru că este foarte epuizat și muncit. Muncește de la 14 ani non-stop, fără oprire și este om ca și voi, nu este robot. Iar pentru un artist adevărat este necesar să ia o pauză vocală puțin mai lungă.

V-aș ruga să nu mai spuneți despre tatăl meu că „este în comă”, „e bolnav”. Are nevoie de o pauză pentru a urma un anumit tratament, pentru a onora evenimentele unora.

Nu vă cer să fim cu toții oameni, că pentru unii este foarte complicat acest aspect, însă vedem chestii pe TikTok, rețele de socializare, etc, despre tatăl meu, aberații care ne fac rău, chiar dacă noi, familia lui, știm că nu este așa. Dar vă rog să nu mai atrageți aceste lucruri!

Puneți-vă în locul lui! Să treceți prin atâtea probleme, să muncești zilnic de seara până dimineața și să mai fii și cu zâmbetul pe buze, având în vedere că tu treci prin momente foarte grele ale vieții tale. Nu este ușor să pierzi cele mai important persoane din viața ta, dar el totuși este puternic.

Se va face bine și va reveni pe scenă!”, a scris Betty, fiica lui Florin Salam, pe Instagram.

Ce a spus impresarul Dan Bursuc despre starea de sănătate a lui Florin Salam

Zvonurile legate de problemele de sănătate ale lui Florin Salam au pornit de la chiar impresarul său, Dan Bursuc.

Nu sunt nici în măsură, nici în starea necesară de a vorbi despre asta, vă rog să mă credeți. Tot ce știu e că nu bine deloc!’, a mărturisit impresarul Dan Bursuc pentru impact.ro.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter