Secretele care au ajutat-o pe Elena Ionescu să câștige Survivor România: "Publicul apreciază omul care nu stă pe dreapta"

Publicat pe

Elena Ionescu este câștigătoarea primului sezon al emisiunii Survivor România. Fosta solistă a trupei Mandinga a plecat acasă cu marele premiu de 250.000 de lei. Artista nu a negat faptul că s-a confruntat cu numeroase situații dificile, iar unii concurenți au încercat să o atace din toate părțile pentru a fi eliminată din concurs.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cântăreața a fost extrem de puternică și a făcut față tuturor provocărilor de pe insula dominicană. Elena a făcut parte din echipa Faimoșilor, demonstrând că poate trece cu ușurință peste toate răutățile celorlalți. Bruneta a mărturisit care au fost secretele care au ajutat-o să câștige competiția.

Secretele care au ajutat-o pe Elena Ionescu să câștige Survivor România: "Publicul apreciază omul care nu stă pe dreapta"Secretele care au ajutat-o pe Elena Ionescu să câștige Survivor România: "Publicul apreciază omul care nu stă pe dreapta"

Elena a rezistat mai bine de patru luni în jungla Dominicană, departe de copilul său, dar și de confortul civilizației. Chiar dacă a avut certuri cu colegii săi încă de la început, cei de acasă au susținut-o necondiționat pe Elena Ionescu, dovadă ca, la fiecare propunere de eliminare, artista a fost salvată de voturile publicului.

Citește și: În ce relații au rămas Elena Ionescu și Dragoș Stanciu după divorț:”Ne-am iertat…”

Citește și: Cine este Elena Ionescu de la Splash! Vedete la apă.A trecut printr-un divorț dureros

Citește și: Morgan Stevens a murit. Actorul din serialul „Melrose Place' a fost găsit fără suflare în locuința sa

Citește și: Cine este Cătălin Alexandru Seserman de la Mireasa.A avut mai multe job-uri

Elena Ionescu: „Mi-a intrat un cuțit în mână”

Elena Ionescu a câștigat primul sezon al emisiunii Survivor România. Artista a făcut parte din echipa Faimoșilor și a luptat până la capăt pentru a câștiga marele premiu al concursului. Au trecut doi ani de la momentul emoționant, dar Elena nu o să uite niciodată sentimentul de fericire când a aflat că ea este câștigătoarea premiului de 250.000 de lei. Cântăreața a dezvăluit care au fost secretele care au ajutat-o să reziste până la capăt.

Tot timpul mă luam de fetele care nu intrau, invocând tot felul de probleme, pe care, până la urmă, le aveam toate. Nu a fost un traseu în Survivor în care să fiu pe bară. O singură dată, într-o singură zi, am vrut să ajut o colegă desfăcând un cocos și mi-a intrat un cuțit în mână, m-am dus la doctor, am leșinat, am dat cu capul de podea și seara am intrat! Publicul apreciază omul care nu stă pe dreapta!', a declarat Elena Ionescu la PRO TV, potrivit elle.ro.

Secretele care au ajutat-o pe Elena Ionescu să câștige Survivor România

Elena Ionescu a descris cu lux de amănunte perioada petrecută în Republica Dominicană, declarând că ajunsese să ducă dorul unor lucruri care până atunci i se păreau banale. Vedeta a spus că se bucura atunci când se întâmpla să aibă parte de câteva produse de igienă. Chiar dacă a fost o experiență dificilă din toate punctele de vedere, Elena este recunoscătoare că a avut ocazia să ia parte la această competiție, pe care a și câșrtigat-o.

A fost greu foarte, foarte greu… Să mânânci doar puțin orez și nucă de cocos, să dormi pe șipcile acelea, care mai aveau un pic și îți rupeau spatele, să mori de frig seara și de cald ziua, să te uiți pe unde calci, că puteai să dai peste vietățile alea de acolo, care aveau dimensiuni uriașe față de ce știam eu, să te muște țânțarii ăia oribili și apoi, să fii fresh a doua zi pe traseu, e cumplit. Acum, am învățat să prețuiesc și cele mai mărunte lucruri', dezvăluia Elena Ionescu în urmă cu ceva timp.

Elena Ionescu a divorțat de tatăl fiului ei

Elena Ionescu a devenit cunoscută după ce a fost solista în trupa Mandinga. După despărțire, artista a urmat o carieră solo. În ceea ce privește viața personală, cântăreața a întâmpinat o situație dificilă pe plan sentimental.

Elena a divorțat de Dragoș, tatăl copilului, la scurt timp după ce vedeta născuse. La scurt timp după separare, fotomodelul și-a găsit alinarea în brațele fostei iubite. Elena Ionescu nu și-a refăcut viața și la scurt timp după despărțire a mers la Survivor România, unde a luptat pentru a se întoarce acasă cu premiul cel mare.

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter