Shakira a trecut peste despărțirea de Gerard Pique: "Timpul are mâinile unui chirurg..."

Publicat pe

Shakira și Gerard Pique s-au despărțit în luna iunie, anul trecut, după 12 ani de relație. Au împreună doi băieți minunați, pe Sasha și Milan, care locuiesc alături de mama lor. Recent, artista a postat pe rețelele de socializare un mesaj de Anul Nou, în care reiese că a reușit să treacă peste despărțirea de fostul fotbalist. De asemenea, Shakira le-a oferit un sfatul celor care au fost părăsiți de persoana iubită.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Shakira a trecut prin momente dificile. Vedeta s-a despărțit de Gerard Pique, tatăl copiilor ei, după 12 ani de relație. La scurt timp după separare, Pique s-a afișat alături de noua sa iubită, Carla, iar acest lucru a întristat-o pe celebra artistă. La aproape un an de la despărțire, Shakira pare să fi trecut peste despărțirea de Pique.

Shakira a trecut peste despărțirea de Gerard Pique: "Timpul are mâinile unui chirurg..."Shakira a trecut peste despărțirea de Gerard Pique: "Timpul are mâinile unui chirurg..."

Shakira este una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste din întreaga lume. Vedeta a petrecut sărbătorile de iarnă alături de copiii și familia ei, dar fără bărbatul alături de care a stat ani la rând. Deși a suferit foarte mult, cântăreața este din ce în ce mai încrezătoare că timpul va vindeca orice rană.

Citește și: Pique, filmat alături de noua iubită, înainte să se despartă oficial de Shakira.Imaginile care l-au dat de gol

Citește și:De ce a plâns Pique când s-a întâlnit cu Shakira să vorbească despre divorț:„Nu a mai putut stăpâni presiunea și a izbucnit în lacrimi'

Citește și:Mădălina Ghenea a făcut atacuri de panică și a slăbit 5 kilograme după ce a fost jefuită:'Am stat închisă în casă, încerc să-mi revin'

Citește și: Cristina și Georges de la 'Căsătoriți pe nevăzute' au divorțat:'Am dus-o cât de mult am putut. Nu era cea mai sănătoasă relație…'

Shakira și-a revenit după separarea de Gerard Pique

Shakira, 45 de ani, a reușit să își revină după separare de Gerard Pique. Cei doi au trăit o poveste de dragoste frumoasă vreme de 12 ani, din care au rezultat doi copii. Artista a postat un mesaj de Anul Nou pe rețelele de socializare, din care reiese că a reușit să treacă peste separarea de tatăl fiilor săi. Cântăreața le-a oferit un sfat celor care suferă din dragoste.

„Chiar dacă rănile noastre sunt încă deschise în acest nou an, timpul are mâinile unui chirurg. (…) Chiar dacă cineva ne-a trădat, trebuie să continuăm să avem încredere în ceilalți. Când te confrunți cu disprețul, continuă să îți cunoști valoarea. Pentru că există mai mulți oameni buni decât indecenți. Mai mulți oameni empatici decât indiferenți. Cei care pleacă sunt mai puțini decât cei care rămân alături de tine', a scris Shakira.

Shakira: „Chiar dacă suntem răniți, putem continua să iubim”

Shakira a demonstrat că este o femeie puternică și este încrezătoare că timpul va vindeca orice tristețe. Cântăreața a suferit mult după despărțirea de Gerard Pique, mai ales că fostul fotbalist s-a afișat public cu noua lui iubită, în vârstă de 24 de ani. Shakira are parte de iubirea celor doi băieți, Sasha și Milan, care au ajutat-o să meargă mai departe.

„Lacrimile noastre nu sunt în van, ele udă solul, viitorul nostru va înflori și ne va face mai umani, așadar chiar dacă suntem răniți, putem continua să iubim', a adăugat celebra cântăreață.

Artista s-a refugiat în muzică după despărțirea de Pique

Shakira și Gerard Pique s-au despărțit la începutul verii trecute, după 12 ani de relație și doi copii împreună. Fotbalistul a intrat rapid într-o nouă relație, în timp ce artista s-a refugiat în muzică. Cel mai nou single „Monotonia”, pare să spună povestea unei separări necesare.

În videoclipul piesei, Shakira apare cu ochii în lacrimi, în timp ce un bărbat o împușcă în piept. „Nu a fost nici vina ta, nici vina mea, a fost vina monotoniei. Nu am zis niciodată nimic, dar mă durea, știam că asta se va întâmpla”, sunt primele versuri pe care Shakira le cântă în noua ei piesă, o colaborare cu Ozuna. 

Sursa foto: Profimedia/Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter