Simona Gherghe, anunț în direct, despre emisiunea Mireasa: "În exclusivitate vă spun că..."

Publicat pe

Simona Gherghe a făcut marele anunț, în direct, despre emisiunea Mireasa. Reality show-ul a ajuns la cea de-a 100-a ediție a sezonului cinci, motiv pentru care vedeta tv a făcut marele anunț. Prezentatoarea a transmis că vor avea loc schimbări majore în următorul sezon al show-ului matrimonial.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Simona Gherghe prezintă zilnic emisiunea Mireasa, un reality show al cărei temă este iubirea. Concurenții se întâlnesc în casa iubirii și au parte de momente inedite. De asemenea, telespectatorii sunt atenți la fiecare ediție a sezonului cinci. Pentru că sezonul al cincilea se apropie de finală, Simona Gherghe a anunțat că deja a început castingul pentru sezonul 6.

Simona Gherghe, anunț în direct, despre emisiunea Mireasa: "În exclusivitate vă spun că..."Simona Gherghe, anunț în direct, despre emisiunea Mireasa: "În exclusivitate vă spun că..."

Emisiunea Mireasa a reușit să creeze dependență în rândul telespectatorilor cu fiecare sezon difuzat la Antena 1. Simona Gherghe este prezentatoarea show-ului matrimonial încă din al doilea sezon al emisiunii. Premirea Mireasa a fost prezentată de Diana Dumitrescu, dar după o pauză îndelungată, Simona Gherghe a decis să revină pe micile ecrane.

Citește și: Simona Gherghe, scandal de proporții în direct, la Mireasa:'Îți dai seama cât ești de absurdă, mă femeie, mă?'

Citește și: Prima cerere în căsătorie la Mireasa.Perneș și Sabrina s-au logodit

Citește și Ciprian Marica își dorește să plece din România:”Vreau să-mi protejez copiii”

Citește și: Mioara Velicu, prima reacție în scandalul cu Gheorghe Turda:'Să îi dea Dumnezeu cât mai multe cântări'

Simona Gherghe, anunț în direct, la TV

Simona Gherghe este gazda emisiunii matrimoniale „Mireasa', difuzată pe Antena 1. Reality show-ul a ajuns la ediția cu numărul 100 a celui de-al cincilea sezon, ocazie cu care Simona Gherghe a făcut un anunț surprinzător. Moderatoarea tv a transmis că au început deja înscrierile pentru cel de-al șaselea sezon. Mai mult, vedeta a anunțat că noul sezon Mireasa va debuta într-o locație deosebită, în afara țării. Așadar, cei care vor să își găsească sufletul pereche se pot înscrie la casting.

„Din acest moment, dăm drumul castingului pentru al 6-lea sezon «Mireasa». Lăsăm în spate «Drumul Iubirii» și ne îndreptăm către o «Iubire ca în filme». În exclusivitate vă spun că debutul următorului sezon nu va fi în România, așa că profitați de aceste momente și înscrieți-vă la casting', a declarat Simona Gherghe în cadrul emisiunii.

Când va fi finala show-ului matrimonial Mireasa 2022, sezon 5

Simona Gherghe este martora numeroaselor povești de iubire care se înfiripă în casa Mireasa. Vedeta tv este de multe ori un adevărat mentor pentru concurenți. În ediția de 18 mai, Simona Gherghe a anunțat data la care va avea loc Finala Mireasa sezon 5.

Potrivit moderatoarei tv, emisiunea Mireasa, sezon 5 se va termina pe 18 iulie. Așadar, concurenții mai au de așteptat încă două luni până la marea finală a emisiunii. 'Pe voi, dragi mei, vă mai așteaptă încă două luni de iubire căci acest sezon se termină pe 18 iulie.', a zis Simona Gherghe.


O nouă concurentă a intrat în casa Mireasa

În urmă cu o zi, Simona Gherghe i-a anunțat pe telespectatorii că în cadrul emisiunii intră o nouă concurentă. Alisia, în vârstă de 23 de ani a intrat în casa Mireasa și deja a pus ochii pe un băiat. Alisia își dorește să își întâlnească sufletul pereche cu care să aibă un viitor extraordinar. Fără să stea prea mult pe gânduri, Alisia a declarat că este atrasă de Răzvan.

'M-am gândit că această oportunitate mă va ajuta să găsesc un om. Îmi doresc o relație stabilă, o familie. Lucrurile din familia mea mă fac să-mi doresc o familie. Sunt o persoană plină de viațî, prietenoasă, super amabilă..(…) Vreau să-l cunosc pe Răzvan, mă atrage puțin ca și aspect. Nu-l cunosc, nu știu comportamentul., a declarat Alisia.

Sursa foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter