Simona Halep se vaccinează împotriva COVID-19, după ce a fost infectată: "Vreau să se termine odată"

Publicat pe

Simona Halep vrea să se vaccineze anti-COVID-19, după ce aceasta a fost testată pozitiv. Sportiva a anunțat că se vaccinează în ciuda faptului că a trecut deja prin boală, însă așteaptă etapa în care serul va fi disponibil și pentru categoria din care ea face parte.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Halep a intrat deja în pregătirile pentru competiția Australian Open. Totuși, faptul că a luat virusul și a trebuit să stea în izolare au făcut-o pe sportivă să ia o decizie importantă pentru starea sa de sănătate. Pentru că își dorește să se încheie pandemia, Simona Halep a anunțat că se vaccinează imediat ce serul va fi disponibil pentru populația din România.

„Da, sigur o să mă vaccinez când o să fie posibil, fiindcă vreau să se termine odată cu această pandemie, a declarat Simona Halep'

Simona Halep s-a confruntat deja cu boala pe care virusul Sars-CoV 2 a generat-o. Halep a fost testată pozitiv cu Covid-19 la finalul lunii octombrie, însă a trecut cu brio peste aceasta. Într-un interviu pentru gsp.ro, sportiva a dezvăluit cum s-a descurcat după ce a început să manifeste primele simptome.

Simona Halep se vaccinează împotriva COVID-19, după ce a fost infectată: "Vreau să se termine odată"Simona Halep se vaccinează împotriva COVID-19, după ce a fost infectată: "Vreau să se termine odată"

M-am speriat, da. De la zi la zi, așteptam să se întâmple ceva rău, dar bine că nu s-a întâmplat și că am avut simptome foarte lejere. Nu e de glumă cu acest virus și cred că toată lumea trebuie să se protejeze pentru a trece cu bine peste această perioadă, a mărturisit sportiva.

Cum decurge campania de vaccinare din România

Deocamdată, jucătoarea de tenis trebuie să mai aștepte până când îi va veni rândul la vaccin. Campania de vaccinare din România a debutat la finalul lunii decembrie a anului trecut și se desfășoară pe mai multe etape.

Mai exact, țara noastră va beneficia treptat de serul creat de cei de la Pfizer-BionTech, pe care Uniunea Europeană l-a aprobat. Astfel, prima tranșă de vaccinuri este destinată persoanelor din categoria lucrătorilor în domeniile sănătății și social, atât din sistemul public, cât și cel privat.

Pe de altă parte, următoarele două etape vor permite și accesul populației la vaccin. Așadar, după ce prima etapă se va încheia, urmează ca populația cu grad de risc și lucrătorii ce desfășoară activități în domeniile esențiale să beneficieze de ser. Ulterior, în etapa a treia, populația generală va avea acces la vaccinul anti-Covid 19.

Citește și: Cătălin Măruță a fost pus în dificultate de David. Ce i-a răspuns când l-a întrebat ce sunt prezervativele / EXCLUSIV

Citește și: Cove lipsește de la Vorbește Lumea! A fost testat pozitiv pentru COVID-19: cum se simte

Citește și: De unde a pornit scandalul Revelionului TVR, cu Mihăescu și Pietreanu, și care e poziția oficială a postului: „În 2021 tre să fii tare bou să mai stai închis în casă!’

Citește și: Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei are o nouă iubită! Prima fotografie cu partenera lui

Când nu se antrenează pentru startul competițiilor, Simona Halep găsește timp și pentru relaxare. Până să plece spre Melbourne, acolo unde va lua parte la primul turneu de Mare Șlem al anului, Halep a „evadat' preț de câteva ore la munte, în peisajele pitorești din Valea Doftanei.

Acolo, Simona a fost întâmpinată cu flori, preparate tradiționale – inclusiv pâine și sare – dar și cu un cadou inedit primit de la primarul din localitate. 

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter