Simona Halep s-a despărțit de antrenorul Darren Cahill. Anunțul campioanei: „Este momentul să punem capăt...”

Publicat pe

Simona Halep nu va mai fi antrenată de Darren Cahill. Vedeta a făcut anunțul surprinzător astăzi, pe contul ei de Twitter. Așadar, colaborarea dintre tenismenă și sportiv ia sfârșit după șase ani. Iată ce mesaj i-a transmis soția lui Toni Iuruc celebrului australian pe rețelele sociale!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Simona Halep nu va mai fi antrenată de Darren Cahill. Este anunțul neașteptat făcut chiar astăzi de soția lui Toni Iuruc pe rețelele de socializare. Tenismena i-a transmis un mesaj public sportivului australian, mulțumindu-i pentru colaborare, însă nu a precizat motivul deciziei. Se pare însă că hotărârea ar fi fost luată de comun acord.

Simona Halep s-a despărțit de antrenorul Darren Cahill. Anunțul campioanei: „Este momentul să punem capăt...'Simona Halep s-a despărțit de antrenorul Darren Cahill. Anunțul campioanei: „Este momentul să punem capăt...'

Simona Halep și-a luat toți fanii prin surprindere încă din prima parte a zilei. La scurt timp după căsătoria cu Toni Iuruc, sportiva a luat o decizie radicală în ceea ce privește sfera profesională. După ce timp de șase ani a fost antrenată de Darren Cahill, vedeta a anunțat acum că a rupt colaborarea cu el.

Citește și: Ce cadouri a primit Simona Halep la cununia civilă.Surpriza pregătită de Toni Iuruc

Citește și: Simona Halep și Toni Iuruc, primele imagini din „săptămâna de miere'.Ce destinație au ales

Citește și: Ce compatibilitate astrologică există între Simona Halep și Toni Iuruc.Cum se înțeleg o Balanță și un Scorpion

Citește și: Cum a reacționat Simona Halep când Ion Țiriac a anunțat-o că nu vine la cununie:„I-a spus…'

Simona Halep s-a despărțit de antrenorul Darren Cahill

Soția lui Toni Iuruc a avut numai cuvinte de laudă referitoare la relația profesională pe care a avut-o Darren Cahill. Simona Halep a descris cei șase ani în care a fost antrenată de el ca fiind „minunați'. În același timp, ea i-a transmis și un mesaj. I-a mulțumit publicul australianului, spunând că a ajutat-o să fie atât o jucătoare mai bună, cât și o persoană mai bună.

„După 6 ani minunați în care am lucrat împreună, Darren Cahill și cu mine am decis că este momentul să punem capăt relației noastre profesionale. Mulțumesc, D, pentru tot, pentru că m-ai făcut să fiu o jucătoare de tenis mai bună, dar și o persoană mai bună.”, a scris Simona Halep, pe Twitter.

Săptămâna trecută, pe 15 septembrie, Simona Halep și Toni Iuruc au devenit oficial soț și soție. Cei doi au făcut cununia civilă la Constanța, într-un cadru de basm. Darren Cahill, fostul antrenor al sportivei, i-a felicitat printr-un mesaj pe Twitter, în dreptul mai multor imagini de la eveniment.

„Cununia dintre Simo și Toni în România. Felicitări, vă îmbrățișez pe amândoi! Un cuplu senzațional. Petrecere frumoasă alături de familie și prieteni diseară!', a scris Darren Cahill pe Twitter, potrivit digisport.ro.

Sportiva și Darren Cahill au întrerupt colaborarea în 2018, dar au reluat-o în 2020

Nu este pentru prima dată când sportiva anunță „despărțirea' de Darren Cahill din punct de vedere profesional. Pe 9 noimebrie 2018 cei doi spuneau că nu vor mai colabora în sezonul 2019. Australianul luase atunci decizia din cauza unor probleme ce țin de familia lui.

„Aş vrea să anunţ că eu şi Simona nu vom mai continua împreună în 2019 din motive ce ţin de familia mea”, anunța atunci Cahill.

Mai apoi, în decembrie 2019, tenismena a anunțat că ea și Darren Cahill au reluat colaborarea. Aceasta a continuat până astăzi, 22 septembrie 2021, când s-a încheiat.

Sursă foto: Hepta & Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter