Simona Halep, despre drama pe care a trăit-o anul acesta: „Mi-a luat mult să accept...”

Publicat pe

Jucătoarea de tenis din România a avut, cel puțin la prima vedere, un an excelent până acum, din punct de vedere sentimental. Dar, puțini sunt cei care știu că Simona Halep a trăit drama vieții ei de până acum. Sportiva a pierdut-o pe mătușa din partea tatălui, cea care i-a fost alături de când s-a născut, până și-a dat ultima suflare.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Simona Halep a publicat, pe pagina ei de Facebook, un mesaj amplu, despre drama pe care a trăit-o anul acesta. Mătușa ei a murit, iar acest lucru a afectat-o foarte mult din punct de vedere emoțional. Sportiva spune că dispariția femeii a fost foarte greu de acceptat, iar acum încearcă să meargă mai departe.

Simona Halep vorbește despre drama pe care a trăit-o. Ce a simțit, după ce mătușa ei a murit

Fostul număr 1 mondial în clasamentul WTA, Simona Halep, a spus, despre drama trăită, că i-a luat mult să treacă peste moartea mătușii, dar că și-a dat seama că trebuie să rămână puternică și optimistă.

„Ei bine… 2021 ai fost hmmmm, greu de descris. Sincer să fiu, a fost un an incredibil de provocator. Chiar înainte de a o începe am suferit o durere imensă în inimile noastre ca familie pentru că am pierdut una dintre rudele noastre foarte apropiate, sora tatălui meu, mătuşa mea.

A fost o persoană puternică, specială şi va fi mereu în inimile şi minţile noastre. A fost cel mai greu moment pentru mine şi mi-a luat ceva timp să accept asta, dar am înţeles până la urmă că asta e viaţa şi că trebuie să depăşim durerea de inimă şi să rămânem puternici.

Am fost epuizat emoţional o perioadă lungă de timp şi apoi am început să sufăr nişte răni mici până când a venit cea mare, accidentarea gambei la Roma. Nu am ştiut cum să o gestionez pentru că nu m-am mai confruntat cu aşa ceva înainte', a scris Simona Halep, despre drama trăită.

Citește și: Câți copii își dorește Simona Halep

Citește și: Cum arată casa în care locuiesc Simona Halep și Toni Iuruc

Citește și: Scandalul pe moștenirea lui Cornel Galeș se aprinde!

Simona Halep, despre drama pe care a trăit-o: „Nu am putut juca câteva luni'

Mai mult decât atât, Simona Halep a spus că din cauza faptului că a trăit o dramă, atunci când mătușa ei s-a stins, nu a putut juca tenis luni întregi, ratând și turneul ei preferat, Roland Garros.

„Dorinţa mea de a juca a fost uriaşă, dar nu am putut juca câteva luni şi a trebuit să ratez iubitul meu Roland Garros şi nu am reuşit să-mi apăr titlul la Wimbledon. Am început să mă lupt cu încredere şi să mă întreb dacă aş putea reveni unde eram, dacă aş putea avea încredere în corpul meu că va rezista.

Pe repede înainte în acest moment şi lucrul de care sunt cel mai mândru după toate aceste probe, este că astăzi sunt încrezător că voi juca din nou bine şi, cu muncă grea, voi crea alte momente grozave pe teren. Anul acesta nu a început bine, dar s-a terminat într-un mod pozitiv şi sunt încântat de ceea ce urmează. Mulţumesc lui Darren că a fost alături de mine în aceste momente grele', a completat sportiva.

Cine a ajutat-o pe Simona Halep să treacă peste șocul emoțional

La finalul postării, Simona Halep a ținut să le mulțumească celor care au ajutat-o să treacă peste drama trăită o dată cu dispariția mătușii ei.

„Mulţumesc lui Daniel pentru că a fost mereu alături. Mulţumesc noului meu antrenor Adrian pentru că a revenit şi mi-a adus lumina încrederii şi zâmbetul pe teren. Mulţumesc fiziosului meu (medicina sportului cinetic) pentru că au grijă de mine de fiecare dată.

Mulţumesc familiei mele pentru că m-a sprijinit indiferent de situaţie. Mulţumesc prietenilor mei foarte apropiaţi pentru că au fost mereu alături. Mulţumesc soţului meu pentru că există în viaţa mea.    2022, abia aştept să te cunosc, dar acum vacanţă, te rog!!!', a încheiat Halep.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter