Sorin Bontea, declarație neașteptată despre Irina Fodor: "Nu produce nimic..."

Publicat pe

Sorin Bontea a făcut o declarație neașteptată despre soția lui Răzvan Fodor, Irina. Alături de Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Irina Fodor, juratul de la Chefi la Cuțite se află în Grecia pentru un filmările unui nou proiect. Iată ce a putut spune despre prezentatoarea de televiziune.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cei trei jurați de la Chefi la Cuțite, alături de Irina Fodor, se află în Grecia pentru filmările unui nou proiect. Astfel, aceștia își petrec mult timp împreună și chiar se distrează și după ce se închide camera de filmat.

Ei bine, pe contul său de socializare, Sorin Bontea a postat o imagine cu Irina Fodor, iar la descriere a scris câte ceva despre soția lui Răzvan Fodor. Cum a reacționat prezentatorul de emisiuni când a văzut mesajul.

Citește și: Care sunt regulile emisiunii „Chefi fără limite' de la Antena 1. Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea sunt prezentatorii

Citește și: Ce emisiune prezintă acum Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu, la Antena 1. Ce se întâmplă cu Chefi la Cuțite

Citește și: Masca de protecție devine obligatorie în localitățile cu rata peste 6 la mie

Citește și: Bianca Rus, probleme grave după ce a slăbit 70 kg:„Mă hrănesc prin perfuzii'

Sorin Bontea, declarații neașteptate despre Irina Fodor

Pentru că e tot timpul pus pe glume, Sorin Bontea ne-a uimit și de data aceasta cu o declarație făcută despre Irina Fodor. Pe contul său de socializare, juratul a postat o fotografie cu prezentatoarea show-ului „Chef fără limite', iar la descriere a scris următoarele.

În glumă, Sorin Bontea a spus despre Irina Fodor că mănâncă mult, bea mult, dar și că nu produce nimic. Cu zâmbetul pe buze, soția lui Răzvan Fodor a luat parte și ea la situația respectivă.

„Auzi mă, băiatul meu, frate, mănâncă mult, bea mult, nu produce nimic. Nu înțeleg care e treaba la tine. Cheltuie și banii. Vezi că a dat, Răzvane, băiatul meu, dedicații pe la lăutari pe aici. A dat toți banii pe la țambalașii aceștia pe aici și a strigat așa pentru Răzvănel, fără număr, pentru Țuca, pentru Țucu, nu știu, n-am înțeles.', a spus Sorin Bontea pe Instagram.

Ei bine, Răzvan Fodor a reacționat imediat. A recunoscut și el pe contul său de Instagram că știa lucrurile respective despre partenera lui.

„… știu Sorine, nu-i combinație cu d-astea și o doare și mijlocu…', a scris Răzvan Fodor pe Instagram.

Irina Fodor va prezenta „Chefi fără limite’

Irina Fodor va prezenta Chefi fără limite, o emisiune la care se filmează. Cei trei jurați de la Chefi la cuțite vor face senzație în noul show.

„Când crezi că aventura a luat sfârșit, afli că se coace una și mai și! Cam asta a fost starea mea când am aflat despre Chefi fără limite’. Primul gând a fost de regret că mi-am desfăcut bagajul, pentru că mi-ar fi fost mai simplu dacă lăsam lucrurile în troller, așa cum erau:))) Pe de altă parte, m-am bucurat tare mult că ne reluăm ritmul plin de adrenalină așa de repede, pentru că nu mă așteptam la încă o călătorie. O să explorăm Grecia și insulele ei la pas, cu barca, cu bacul, cu mașina și nu m-aș mira chiar înot, mai ales în cazul chefilor și al echipelor lor:))) O să descoperiți, alături de noi frumusețea necunoscută a acestei țări, cultura ei culinară deosebit de bogată și o să trăiți o aventură care nu seamănă cu ce ați mai văzut până acum.’, a spus Irina Fodor pentru a1.ro.

sursă foto- Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter