Sorin Pușcașu de la Survivor, declarație de dragoste pentru viitoarea soție: „Fără tine nu aș fi...”

Publicat pe

Sorin Pușcașu a fost unul dintre cei mai controversați concurenți de la Survivor 2021. Războinicul și-a cerut iubita în căsătorie chiar după întoarcerea din Republica Dominicană. Acesta i-a transmis un mesaj emoționant viitoarei sale soții.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Sorin Pușcașu a fost unul dintre concurenții de la Survivor care a spus întotdeauna lucrurilor pe nume și a fost sincer în toate privințele. Această atitudine nu a fost întotdeauna apreciată, ba chiar a devenit unul dintre cei mai controversați concurenți.

Sorin Pușcașu de la Survivor, declarație de dragoste pentru viitoarea soție: „Fără tine nu aș fi...'Sorin Pușcașu de la Survivor, declarație de dragoste pentru viitoarea soție: „Fără tine nu aș fi...'

Sorin Pușcașu, declarație de dragoste pentru viitoarea sa soție

Imediat după ce s-a întors din Republica Dominicană, Sorin Pușcașu și-a cerut iubita în căsătorie. Laura a urmărit evoluția Războinicului în competiție și l-a susținut neîncetat, deși dorul de el era mare.

Cu ocazia zilei de naștere a viitoarei sale soții, Sorin Pușcașu s-a dovedit a fi un romantic incurabil și i-a făcut o declarație de dragoste Laure în mod public.

Citește și: Ce i-a spus Sorin Pușcașu lui Albert Oprea, după ce a fost eliminat de la Survivor: „Ai grijă…”

Citește și: Ce s-a întâmplat în familia lui Sorin Pușcașu, după acuzațiile de la Survivor:

Citește și: Drama lui Reghe, în plin scandal de divorț cu Anamaria Prodan:

Citește și: Matei Stratan, primele declarații despre relația cu Andreea Raicu:

Sorin Pușcașu i-a mărturisit iubitei sale că fără ea viața lui nu ar fi fost completă și că tot ce este astăzi i se datorează și ei.

Astăzi este despre tine. De când ai apărut in viața mea, mi-ai schimbat percepția despre tot ce mă înconjoară. Mi-ai deschis atât sufletul, cât și mintea. Faptul că este ziua ta de naștere, nu e un prilej de bucurie doar pentru tine, ci și pentru mine. De ce? Pentru ca fără tine, viața mea nu ar mai fi evoluat, nu aș fi simțit adevărata fericire și iubire. Ești cea mai frumoasa femeie din lume (așa cum zici tu ca te mint' mereu), dar nu asta e cel mai important, ci faptul ca ești cea mai minunata persoana din toate punctele de vedere!'

Ai luptat pentru mine cu toate forțele tale, mi-ai arătat că ești și cea mai puternică persoană, că ești în stare să te pui zid în fața oricui vrea să îți lovească ceva drag. În final, îți urez LA MULȚI ANI și îți promit că voi da mai mult decât știu eu ca pot! MERIȚI Luna mea 🌕! Semnat, Soarele tau 🌞! @love1laura #love #couple #couplegoals #luna #sol #moon #sun', este mesajul lui Sorin Pușcașu pentru Laura.

Daniel Pavel, adevărul despre Sorin Pușcașu

Daniel Pavel a vorbit despre Sorin Pușcașu. Prezentatorul nu înțelege de ce fostul Războinic a primit atâta hate din partea publicului. Deși are o fire mai dificilă, Sorin nu ar fi trebuit să fie văzut ca un personaj negativ, după cum spune Daniel Pavel.

„Nu am înțeles volumul de hate pe Sorin. A fost văzut personaj negativ. Percepția mea era clară și doar de la joc și din Consiliu. Aflam câte ceva din ce fac ei. Moderatorul îi vede doar în anumite momente bine definite, pentru că apare la concurenți și nevoia de suport. O simplă chestie că te plângi poate fi o problemă pentru un alt concurent, de aceea aveam o expunere limitată’.

Expunerea limitată m-a făcut să nu înțeleg hate-ul la adresa lui Sorin. Era pisălog, dar este zodia fecioară. Îi înțeleg și pe cei din camp, dar Albert e un băiat puternic. Albert nu a îngenunchiat niciodată, Sorin nu l-a manipulat. Fecioara din Sorin Pușcașu ar putea fi perceput pisălog, dar m-a interesat că putea să conducă o conversație', a declarat Daniel Pavel, la Ștafeta Mixtă. 

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă